Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Nejdelší jízda vznikl na motivy světového bestselleru proslulého autora Nicholase Sparkse a po jeho zhlédnutí uvěříte na opravdovou lásku. Když Luke (Scott Eastwood), bývalý jezdec rodea, který se snaží o návrat, potká vysokoškolačku Sophii (Britt Robertson), jež se připravuje na vysněnou práci v New Yorku, oba se spolu vydají na neobyčejnou — i když nejistou — romantickou cestu. Zatímco jejich odlišné životní cíle prověřují odolnost vznikajícího vztahu, čeká je osudové setkání s Irou (Alan Alda), jehož dojemné vzpomínky na vlastní manželství se stanou mladému páru inspirací a jednou provždy změní jejich životy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (206)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Tak jako jo, zabaví to, potěší to, ale je to opět hrozně přeslazené. Co bychom ale od Sparkse také čekali jiného, že? Navíc délka 139 minut? To fakt někdo přestřelil. Nebýt pasáží s Alanem Aldou, byl by to těžký průměr, protože mě ti dva mladí hlavní hrdinové jednoduše nebavili a vůbec ničím neoslovili. Takže nakonec dávám 3 hvězdičky. 67% (with J.) ()

venison 

všechny recenze uživatele

Naprosto nechápu vysoké hodnocení na ČSFD.. Je fakt, že nejsem cílovou skupinou, ale i tak tahle červená knihovna ničím nevynikala.. Dva slaďouši mají sladké trable, které se vyřeší nejsladším možným způsobem.. Eastwood číslo II. ještě do tatínkova šarmu nedospěl.. Přebývá mu "krásy" a chybí charisma.. Jediné velké pozitivum byl můj oblíbenec (dnes už stařičký) Alan Alda.. Ale všem kámoškám, které odtékají z dramatické romantiky, doporučuji ke shlédnutí.. Já se nudila, ale vy možná zapláčete ;-) ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Mne sa to celkom páčilo, aj keď to bola taká tá typická sladká snímka a tie zrovna moc nemusím. Ale ako romantický film dobre natočené, zaujímaví herci a celkom zaujímavé príbehy - aj keď ten príbeh staršieho muža a jeho lásky bol o dosť zaujímavejší, ako príbeh mladšieho páru. Mladý Scott Eastwood v džínsoch a klobúku na koni, jasná mladšia verzia slávneho westernového otecka, pre mňa neznáma Britt Robertson, Alan Alda v úlohe staršieho mentora príjemný. Nechcem u filmov tohto žánru moc premýšľať, len si príjemne oddýchnuť a toto bolo splnené. Dobrý film napríklad na Valentína. Ona krásna, on úspešný a svalnatý - klasická americká romantika. So šťastným koncom. ()

misulka03 

všechny recenze uživatele

Krásný i když poněkud přeslazený film. Ač nechtěně, tak jsem byla extrémně zaměřená na Scotta Eastwooda. Tohle byl film, kde jsem ho viděla v hlavní roli a se zajímavým charakterem a byla jsem zvědavá nakolik zdědil po svém otci. Asi není dobré srovnávat, přeci jen Clint je pro mě jeden z největších herců a především režisérů a jeho syn má, co dohánět. Nicméně charisma mají oba dokonalé. V tomto filmu se to podle mého názoru projevilo maximálně. Vlastně je to hlavní plus filmu - herci, kteří působí dokonale, příjemně. Děj je sice téměř předvídatelný, ale přesto nenásilný a se zajímavým prostředím. Mně osobně nadchl prvek umění, který bych v podobném filmu nečekala a to mě velice oslovilo. Takže za mě ano, byl to příjemný film, který má své nesporné hodnoty, přestože ho většina odsoudí jako prvoplánovou slaďánu. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Taková obyčejná romantika, která působí naředěným dojmem. Tvůrci si očividně řekli, že nemají moc, co vyprávět a tak místo příběhu jednoho páru budou vyprávět o párech dvou. A ten druhý bude samozřejmě z minulosti a poznamenaný válkou, protože na to lidi letí. A ne, ani závěrečné gesto neospravedlní to, že to bylo zbytečně dlouhé (protože jsou tam dva páry). Plus je, že mladého Iru hrál můj favorit z Boardwalk Empire (Jack Huston), na druhou stranu nepochopím, proč si mladej Clint Eastwood "vybral" ufňukanou Angie z Under the Dome namísto Supergirl (já bych volil opačně). Na herce a herečky se kouká dobře a někdy je taková romantika zapotřebí, ale určitě by to šlo zkrátit. Prostě nic nového a objevného se nekoná. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (9)

  • Vo filme zmieňovaná Black Mountain College bola experimentálna umelecká vysoká škola, ktorá skutočne existovala v rokoch 1933 až 1957 v Severnej Karolíne. (Laslo)

Reklama

Reklama