Reklama

Reklama

ZOH 2014 Soči: Slavnostní zahájení

(pořad)
  • Rusko Sochi 2014 Olympic Opening Ceremony (více)

Obsahy(1)

Přímý přenos zahajovacího ceremoniálu Zimních olympijských her v Soči. (Česká televize)

Recenze (44)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ty vole poserte se všichni zasloužilí antikomunisti. Ta hysterie co se tu zvedla mi přijde až k smíchu. Kurva lidi tady jde o sport a ne o politiku, pokud jste to náhodou nepochopili. Mám vytáhnout všechny kontroverzní země který kdy pořádali olympiádu? A nebo radši ne jebu na to a vy by jste měli taky asi takhle. Jinak očekávaná pompéznost v Ruském podání. Je na tom vidět, že to asi fakt tu miliardu stálo a co jako?! Jsou to vaše prachy nebo moje? Nejsou tak to neřešte. Prostě tu jenom předvádíte jednu velkou pózu. Pokud vím tak nám už Rusáci dluh vrátili a prostý občan ČR z toho stejně uvidí leda tak velký hovno. Jinak jak už jsem uvedl prachy z toho cejtit jsou byla to jedna velká naleštěná show, ale nějaký hlubší smysl nebo originalitu jsem v tom nenašel. Těžko to nějak hlouběji rozvinout prostě jsem se u toho nenudil, ale že by mě to nějak uchvátilo to se taky říct nedá. Na oko docela pěkná podívaná nic víc v tom netřeba hledat. A z politikou mě vyližte prdel. Pokud vím tady jsme na filmové databázi pokud jste si toho teda náhodou nevšimli...60% ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Podle mého vcelku povedené zahájení Her. Sice britské se mi stále líbí o něco víc, částečně i proto, že toto místy mělo trochu slabší momenty, které mě trochu nudily. Jako představení pořadatelské země rozhodně výborné. Paradoxně, přes tu ruskou tendenci k monstrozitě, to relativně prosté zapálení ohně mě celkem příjemně překvapilo. ()

Reklama

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Divadelní historii nehodnotím, přepínal jsem. Jinak nástup, světelná show představující jednotlivé sporty a zapálení ohně bylo fajn. Takže průměr a všichni co si tady vylejvají srdíčko nad politickým režimem a chudákama bukvama, nechť si radši jdou diskutovat na novinky.cz či podobné diskuze, tam je to pro ně jako stvořené. Sportu zdar. ()

lillien

všechny recenze uživatele

Velkohubost velké země zůstává, hajzli nesplachují, voda teče jen studená a ještě rezatá, řidítka na erárních kolech v olympijské vesnici nedrží. No ne, že bychom na to u vás nebyli zvyklí, soudruzi. Zahajovací ceremoniál až na malé výjimky rozvleklá nuda za miliardu. Píčoviny máme za sebou, tak honem narvat EPO do žil a hrňte to do nás. Dál, více, rychleji. To zas bude dojebaných kolen.. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Proslovy jsem přeskákal a umělecká část se mi musím říct hodně líbila. Dal jsem tomu odstup, abych se nečílil nad občasnými kecy moderátorů na zjevnou politickou objednávku (vyloženě vidím, jak vždycky přišel pokyn "hele, moc to chválíš, nezapomeň připomenout, že je vlastně nemáme rádi". Jen by si ještě mohli zjistit, kdo je Karel a kdo Bořivoj Zeman, než začnou oblažovat postřehy). Přeskakoval jsem proslovy a spol. a mohl si užít zbytek. Úvodní sen, Iásón míří do Kolchidy, průlet historií... Jsem na ty lodičky, takže flota Petra Velikého potěšila, přerod "starého světa" do industrializace, oceňuju i to, jak na válku zhasli a vynechali to jako dobu temna. Málokdy se mi stane, abych ocenil balet. Takže jo, s přihlédnutím k tomu, že vše je balšoje, líbilo. ()

Zajímavosti (6)

  • Jedna z velkých vloček, které se měly ve vzduchu spojit do svítících olympijských kruhů, se nerozevřela. Úvod ceremoniálu se tak odehrál pouze pod čtyřmi kruhy bez toho, který symbolizuje Ameriku. (Kmotr76)
  • Ruský premiér Medvěděv během ceremoniálu usnul. (Kmotr76)
  • Na závěr zažehly olympijskou pochodeň legendy dvou nejoblíbenějších ruských sportů, hokejový brankář Vladislav Treťjak a krasobruslařka Irina Rodninová. (Kmotr76)

Reklama

Reklama