Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason a Evan se vydávají na dobrodružnou záchranou výpravu. Jejich kamarád Nardo se totiž ocitl nahý kdesi v Mexiku... Komedie od scénaristů filmu Pařba v Bangkoku a Stursky a Hutch. (Bioscop)

Videa (2)

Trailer

Recenze (49)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nejako som to zabudol ohodnotiť v čase, keď som to videl, tak dobieham zameškané. S fantastickou trilógiou Pařba to nemá filmovo moc spoločného, ale ako parazitovanie na značke to beriem, nebolo to najhoršie, dokonca v určitých okamihoch to bolo fajn, preto síce ošúchané a slabé, ale predsa len tri hviezdy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Opakovaný vtip není vtipem, a tak je naprosto jedno, že tohle jsou tvůrci, kteří dělali i "Pařbu v Bangkoku", protože je to jen odvar celkem povedené série. Jenže tím, že se jí snaží napodobovat, jenom ukazují, že i sama série vyčpěla s prvním dílem a pak se jen opakovala. Tohle už je spíš tragédie komedie. ()

Reklama

November481 

všechny recenze uživatele

Cíl filmu, tedy pobavit se jim, alespoň u mě povedl. Povedená komická dvojice z Silicon Valley mne i v tomto díle velmi překvapila a pobavila. Je vidět, že film nemusí mít hvězdné obsazení, aby z toho byla komedie. Bohužel jako vždy když se jedná o komedii, tak je to hrozná kravina a ptákovina, což se ukázalo i zde, ale i přes to se mi dílo líbilo a pobavilo. ()

TheDon odpad!

všechny recenze uživatele

Zábava hodná slabomyslnějšího fanouška Majka Spirita, nebo hůř Lucky Vondráčkové. Tohle nemůžete myslet vážne. Na pár detailů vomáčka uvařená z Pařby ve Vegas, Bangkoku atd. Od producentů Spongeboba nebo kýho čerta. Scote Armstrongu,go to hell hijo de puta! Dlužíš mi 93 minut mýho života ! Horší kást už asi nesehnali (kromě Alison Brie). Každorozhodopádně je to jeden z největších průjmů co sem za poslední rok viděl. Začinám přemýšlet, že si znova pustím Birdmana, abych si zkazil náladu ještě o level vejš. Procentuelně není co hodnotit. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Film má společného se slavnou "pařmenskou" trilogií svého scenáristu - Scotta Armstronga, který ještě se dvěma málo známými spolupachateli na scénáři, čerpá a přebírá určité motivy ze slavného předchůdce, kterým dává co nejbláznivější rozměr. Před divákem se rozprostře celkem banální až ohraná story, jak vytáhnout kamaráda z úzkých kdesi v Mexiku. A tak na scénu nastupuje herecké trio zastoupené ne moc známým Adamem Pally, stejně je na tom i Thomas Middletitch, z mužského osazenstva je pak tím nejznámějším T.J.Miller. Zapamatovat si nějaký výrazný gag z filmu je dost složité, partička se vehementně snaží, všechno tak nějak ale splývá v jeden chuchvalec. Bláznivý chuchvalec. Režie je dost proměnlivá. Jede na vlně průměrnosti, ani se příliš nesnaží o "áčkový" rozměr, je znát, že za kamerou je debutant, spoléhající se, že herci podají gagy dostatečně humorně. A to se většinou daří, sice to nedává pořádný smysluplný ráz vyprávění, ale bláznivý humor není na škodu, v mnoha scénách se ani jiné řešení nenabízí. Určitě by se film v kinech ničím neprosadil, bylo tedy celkem rozumné jej do našich kin nepustit. V televizi, na dvd, na compu žádnou katastrofu nenapáchá. K dobru mu lze přičíst, že v něm účinkuje známá Alison Brie, která může být i jedním z důvodů, proč se na film podívat. Ta nějakou kvalitu do filmu vnesla. Scott Armstrong má s bláznivými a nekorektními komediemi bohaté scenáristické zkušenosti, vyzkoušel si tentokrát i režii. Ukázalo se ale, že v ní má ještě nemalé rezervy. Musel by se svými kolegy sepsat extra scénář, aby to vytáhl na víc než jen průměrnou komedii. A scénář právě vysokých kvalit nedosahuje. Je zcela průměrný, stejně jako celý tento film. Ovšem v jednotlivostech je docela zábavný. 5/10 ()

Galerie (26)

Zajímavosti (4)

  • V scéne oslobodzovania Narda z mexického väzenia je do očí bijúca chyba. Jason vo väzení "vyprovokuje" bitku s Evanom a prítomný policajt si ju začne nahrávať na mobilný telefón. Pri prestrihu scén je ale následne vidieť, že má obidve ruky vo vreckách a nič nenahráva. Pri ďalšom strihu však už opäť drží telefón v ruke a pokračuje s nahrávaním. (Majoslav11)
  • Keď Nardo (Thomas Middleditch) kradol dílerom pick-up, tak mu rozstrieľali predné svetlá. O 5 minút neskôr na ňom prišiel do hotela a svetlá boli v poriadku. (Jayem)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě krátká scéna. (tb_23)

Reklama

Reklama