Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fait je šéf skupiny nejlepších lupičů a neexistuje nic, co by nedokázal se svým gangem ukrást. Jednoho dne je jeho dcera Vanessa unesena. Únosce Ling požaduje za její vydání vyplacení odměny v černých diamantech, které Fait ukradl z trezoru diamantové burzy. Černé kameny též hledá tchajwanský tajný agent Su. Nemá políčeno jen na drahokamy, ale i na nelítostného Linga. Fait postupně zjišťuje, že Su je jeho jedinou nadějí při záchraně dcery. Spojí proto své síly, Su pro pomstu vůči člověku, který usiloval o jeho život a Fait pro záchranu Vanessy. Během pátrání se Fait dozví, že diamanty jsou ve skutečnosti uměle vytvořené plutonium a mohou být využity při sestavení nebezpečné nukleární zbraně. Cesta oba muže nakonec přivede na letiště, kde se rozpoutá boj na život a na smrt. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Původně jsem dal tři hvězdy, ale po další projekci jednu přidávám. Akční porce zábavy je pro mě více než dostačující. Jet Liho hmaty mě baví a když přitom vyplodí i nějakou fajn hlášku, tak proč ne. Navíc, kdyby u nás vznikl podobný film a jen by místo černochů obsadili cikány, tak by to bylo celý rasistický. :-D Zlatá Amerika, země svobody a vzor demokracie. :-D 75% ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Za doprovodu hip-hopu a rocku si to rozdávají američtí „niggas“ s Tchaj-wanci a celé to kočíruje polský režisér. No řekněte, není to nadnárodní akční film? Rozum používající divák odpoví, že ne a tomu, který těsně před zapnutím filmu vypne mozek, to bude úplně jedno. Uznávaný kameraman Andrzej Bartkowiak patří k „producentským filmařům“. Je jim jedno co točí - může to být úplně cokoliv - hlavně, že „něco“ točí. Jet Li, DMX a ukradené černé diamanty. Ano, příběh je přesně takový, jak napoví předchozí tři indicie. Chce se mi říct, že o příběh zde nejde, že jde hlavně o akci, jenomže to o Cradle 2 Grave neplatí. Ne, že by snad akce nepostrádala nápaditost a švih, ale není jí tolik, kolik by jí takový akční film měl mít jak se sluší a patří. Na to, že hlavní role připadla Jetu Li, se ve filmu kope velmi poskrovnu a při faktu, že „niggas“ nosí zbraně, se ještě skromněji střílí. Ale ať si vzpomenu na jakoukoliv scénu, tak si ji dokážu vybavit velmi přesně. Naštvaní dobrmani, zápasnická aréna nebo čtyřkolka. Na to se jen tak nezapomíná, ale fakt, že bych toho chtěl na vzpomíná víc, je neodbytný. (Ne)herectví Jeta Li je už něco, na co jsem si zvyknul. DMX patří k těm raperům, kteří dokáží i něco zahrát. Oscara se asi nedočká, ale Zlatých malin se taky bát nemusí. Ukňouraná, hláškující kulička Tommy, Anthonyho Andersona je bombastická. Co na tom, že šance na to, aby něco zahrál je asi stejně veliká, že zhubne aspoň 50 kilo. Inu, ač je Cradle 2 Grave „jenom“ akčním filmem na jedno použití a není radno u něj přemýšlet, tak na průměrné hodnocení doskakuje jen velmi těsně, protože ani v tomto žánru rozhodně nepatří k tomu nejlepšímu, což při jménu režiséra přece jenom trošku zarazí. ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"I AIN'T GONNA EAT, I AIN'T GONNA SLEEP." --------- Iba geniálny soundtrack počnúc tvrdým výpraskom skladbou 'Go to Sleep' a utopická idea nesklonného priateľstva delí Cradle 2 the Grave od skutočného, bezútešného filmového hrobu plného odpadkov. A ešte Jet Li. --- (2015) (15.3.2017) (3.3.2018) ()

Arius 

všechny recenze uživatele

Barktowiakov Romeo musi zomriet este celkom usiel, ale ked som videl Doom, to uz bola ina kava. Hoci Koliska do hrobu je lepsim filmom ako Doom nema na Romeo musi zomriet alebo na hocijake spickove akcne filmy. Pouzivane frazy, zle herecke vykony, snad s vynimkou Jet liho a hrozny zaver. Jednoducho dalsi strhujuci akcny film ktory vsak zaostava kvalitou. ()

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

Nasraty "afroameričania" predvádzajúci hádam ešte stupídnejšie kostýmy a reťaze ako 50 cent..Hrozné, protagonisti z bronxu nám ukazujú, že aj v škatuli sa dá vyžiť slušne, keĎ si "nigga" a máš reťaz ako dedinský Dunčo. Tieto gangsterky su desivé, tie hviezdičky sú za DŽEt liho a pekné ženy...Vlastne už ani neviem čo tam bolo, lebo ku koncu som vypol telku a išiel spať. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (17)

  • V momentě, kdy se Daria (Gabrielle Union) dostává z vlaku a kráčí po kolejích, má na nohou lodičky. Avšak o chvíli později, kdy prochází vraty, jsou podpatky pryč. (Conspi)
  • Zatímco se v automobilové honičce Faitův (DMX) modrý sporťák dokonale poničí, v dalším záběru, kdy opouští Archieho (Tom Arnold) kancelář, je možné si všimnout, že všechna světla svítí a přední nárazník je opět na svém místě. (Conspi)
  • Obsazení Marka Dacascose bylo podníceno výsledky hlasování fanoušků na webu Jeta Liho, kde se jich ptali, koho by chtěli vidět v souboji s Jetem. (POMO)

Související novinky

Návrat Street Fightera

Návrat Street Fightera

10.09.2007

Ne, teď nemáme na mysli filmovou sérii se Sonnym Chibou, kterou proslavili hlavně Tarantino a Tony Scott, když v úvodu Pravdivé romance nechali Patricii Arquette obsypat Christiana Slatera popcornem… (více)

Reklama

Reklama