Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odhalení, lítost a velmi závažné zločiny. V závěrečném představení se protnou všechny Jimmyho světy i identity. (Netflix)

Recenze (45)

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The name's McGill. I'm James McGill." Najdôstojnejší a najkrajší možný záver, aký len mohol byť... Naozaj nemám slov... Koniec Better Call Saul bol rovnako veľkolepý ako ten v BREAKING BAD. Vince Gilligan bude už navždy tým najväčším scenáristickým géniom, aký sa na poli seriálovej tvorby objavil... Better Call Saul si definitívne zaslúži označenie ako najlepší seriál súčasnosti... Obrovská vďaka, Albuquerque mi bude neskutočne chýbať 😢... ()

Sum.Yung.Hoe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celý deň sa neviem zbaviť pocitu že všetko čo sa mi dnes deje je plán niekoho iného dostať ma tam kam chce. Záverečná epizóda mala kúsok všetkého a keď sa opreli o stenu aby sa podelili znova o cigaretu ako kedysi tak mi skoro puklo srdce. Ešte na to budem dlho myslieť. Asi jediný seriál ktorý si nebudem môcť pozrieť znova kvôli záverečnej epizóde, proste mi to nedá a nebudem sa už na Saula vedieť pozerať ako na Jimmyho i keď na konci chcel byť zasa Jimmy. Už sa neviem dočkať ďalšieho seriálu od Vinca i keď tentokrát to nebude ani o drogách a ani z Nového Mexika. ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Učebnicové zakončení jednoho ne-li možná i nejlepšího seriálu současnosti. Každá scéna je brilantní a tam, kde jsem byl u minulé epizody zklamaný z účasti Aarona Paula, který nebyl Jessem, ale jenom si na něho hrál, tak Bryan Cranston jako Walter White byl pravý opak. Moment kdy se Saul ke všemu přiznává a čeká na reakci Kim, bylo něco nepopsatelného. Když Peter Gould říkal, že se nám po skončení 6 série změní pohled na Breaking Bad, tak měl pravdu. Bob Odenkirk se rozloučil se svojí nejslavnější rolí fantasticky. Díky Vinci. Zase si mi udělal radost a společně s Peterem jste stvořili prequel, který se nejenom vyrovnal Breaking Bad, ale dokonce i pro mnohé ho překonalo (u mě stále a jednoznačně vede Breaking Bad, ale safra... Better Call Saul je úžasný). Ještě jednou díky :-). ()

Malyszs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra to je tak krásný. Určitě nebylo vůbec jednoduchý zakončit to tak, aby se mohlo vyrovnat finále Breaking Bad. Ale tady fakt nejde říct nic jinýho než bravo Vinci.     Better . Call . Saul . . Better . Call . Saul . .                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  ()

andr525 

všechny recenze uživatele

Nuž, čakal som viac. Ak si to porovnáme s úžasnou Felinou ale na druhú stranu s mizerným El Caminom, tak Saul Gone nevychádza až tak zle, ale až tak zle znamená max 7/10 a oproti zvyšku poslednej série kvalitatívny zošup dole. Cameá Walta a Chucka tam boli doslova preto aby tam nejaké cameá boli a netreba nad nimi rozmýšľať pretože nejaký hlbší význam nemajú (kniha, vážne?). Marie bola úplne zbytočná, pretože Saul nemal NIČ ale naozaj že NIČ spoločné s Hankovou smrťou. Koniec je naozaj antiklimatický kde sa Saul nechá uniesť hrdosťou a vlastným géniom a na súde sa prizná aj k tomu čo ani nespáchal. Zaujímavé je to že zo všetkých postáv v BB univerze bol Saul jednou z tých najkladnejších postáv, nikdy nikoho nezabil, na všetkých tých vraždách nemal žiadny podiel ale postihol ho najtvrdší trest. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (4)

  • Odpadkový kontejner, v němž definitivně skončil Saulův (Bob Odenkirk) pobyt na svobodě, byl umístěn na souřadnicích 35°05'07.2"N a 106°39'12.5"W. (999.9)
  • Väznica ADX Montrose je fiktívna, založená však na skutočnej, notoricky známej väznici ADX Florence. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama