foto

Michael McKean

  • nar. 17.10.1947 (70 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Šílená matka
2013 Batman: Návrat Temného rytíře, část 2.
10 Rules for Sleeping Around
2012 Batman: Návrat Temného rytíře, část 1.
The Words
2010 Open Books (TV film)
Opravdové country 2: Talent
2009 Imps*
Užívej si, co to jde
2008 Powerova dobrodružství
2007 Divoké vlny
Milovaný Joshua
Pokerový král
Thick of It, The (TV film)
2006 Našli mě naši
Vánoce bez Santy (TV film)
2005 Producenti
2004 Standing Ovations 2
2003 Candor City Hospital
Haunted Lighthouse
V hlavní roli Pancho Villa osobně (TV film)
Vichřice
2002 Auto Focus - Muži uprostřed svého kruhu
Burbs, The (TV film)
Entertainment Tonight Presents: Laverne and Shirley Together Again (TV film)
Guru
Teddy Bears' Picnic
Uhoď ji, je to Francouzka!
Zahni, kde můžeš
Zvoník u Matky Boží II
2001 Dr. Dolittle 2
My first Mister
Never Again
2000 Catching Up with Marty DiBergi
Krasavice
Malý Nicky - Satan Junior
Nejlepší show
1999 Legal Aid (TV film)
Master of Horror and Suspense, The (TV film)
Mystery, Aljaška
Pomsta
Pravda zabíjí
Zabijte ho!
1998 Akta X: Identita (video kompilace)
Archibald the Rainbow Painter
Konečná spravedlnost (TV film)
Malí válečníci
Man Who Counted, The
Stopař
Sugar: The Fall of the West
With Friends Like These...
1997 Casper - První kouzlo (TV film)
Dívka snů
Naprosto nezávazně
Není co ztratit
Ta zatracená kočka
1996 Best of Tracey Takes On..., The (TV film)
Edie & Pen
Jack
Klauni (TV film)
1995 Across the Moon
Bradyovi
Laverne & Shirley Reunion, The (TV film)
Pompatus of Love, The
1994 MacShayne: Kdo se směje naposled (TV film)
Rockeři
Vraždy v Radiolandu
1993 Šišouni v New Yorku
1992 Když má muž problémy
Neviditelný na útěku
1991 Amnesty International's Big 30 (divadelní záznam)
Murder in High Places (TV film)
Pravá totožnost
1990 Flashback
Kniha lásky
1989 Cizinec v domě
Velkofilm
1988 A Father's Homecoming (TV film)
Číslo 5 žije 2
Portrait of a White Marriage
Pozemšťanky jsou lehce k mání
1987 Daniel and the Towers (TV film)
Double Agent (TV film)
Letadla, vlaky, automobily
Světlo mého dne
1986 History of White People in America: Volume II, The (TV film)
Jumpin' Jack Flash
Láska na inzerát (TV film)
1985 DARYL
Stopa
1984 Hraje skupina Spinal Tap
1982 Lékařská akademie
1980 Ojetá auta
1979 1941
1978 More Than Friends (TV film)
1977 Cracking Up

TV seriály

2018 Good Omens (TV seriál)
2017 Volejte Saulovi (TV seriál)
Lantern (S03E10)
Fall (S03E09)
Slip (S03E08)
další epizody (9)
2016 Volejte Saulovi (TV seriál)
Klick (S02E10)
Nailed (S02E09)
Fifi (S02E08)
další epizody (7)
2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Marco (S01E10)
Pimento (S01E09)
RICO (S01E08)
další epizody (9)
2014 7T (TV seriál)
2013 Family Tree (TV seriál)
2011 Off the Map (TV seriál)
Saved by the Great White Hope (E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Modlitba (S01E02)
Castle na zabití (TV seriál)
Soutěž krásy (S03E23)
Larry, kroť se (TV seriál)
Vow of Silence (S08E05)
2007 Larry, kroť se (TV seriál)
The Bat Mitzvah (S06E10)
2002 Griffinovi (TV seriál)
Cesta do Evropy (S03E20)
Akta X (TV seriál)
Preskoč žraloka (S09E15)
2001 Oswald (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
The Lone Gunmen (TV seriál)
2000 Clerks (TV seriál)
Life's Too Short (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Pivní talent (S02E20)
1999 Uncomfortably Close with Michael McKean (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Tři experti (S06E20)
Simpsonovi (TV seriál)
Za peníze si Monty lásku nekoupí (S10E21)
1998 Akta X (TV seriál)
Země snů II (S06E05)
Země snů I (S06E04)
1997 Secret Service Guy (TV seriál)
1996 Jungle Cubs (TV seriál)
Road Rovers (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Strach (S02E23)
1995 Přátelé (TV seriál)
Rossův seznam (S02E08)
1992 Simpsonovi (TV seriál)
Otto v akci (S03E22)
1991 Sessions (TV seriál)
1990 Grand (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)

Dokumentární

2009 Make 'Em Laugh: The Funny Business of America (TV seriál)
2007 Live Earth (koncert)
2006 The 50 Greatest Comedy Films (TV film)
2002 Festival Pass with Chris Gore (TV seriál)
Gigantic (A Tale of Two Johns)
2001 Intimate Portrait: Cindy Williams (TV film)
TVography: Laverne & Shirley (TV film)
1999 The Directors (TV seriál)
1992 Spinal Tap Reunion: The 25th Anniversary London Sell-Out, A (koncert)
Year and a Half in the Life of Metallica, A
1982 Nature (TV seriál)

TV pořady

2016 Talking Saul (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)
2012 10th Annual TV Land Awards (TV pořad)
2010 Grammy Awards 2010 (TV pořad)
2004 The Tony Danza Show (TV pořad)
76. Annual Academy Awards (TV pořad)
2003 ABC's 50th Anniversary Celebration (TV pořad)
Real Time with Bill Maher (TV pořad)
2002 American Bandstand's 50th Anniversary Celebration (TV pořad)
2001 Primetime Glick (TV pořad)
Wild Desk Ride (TV pořad)
2000 Mark Twain Prize: Jonathan Winters, The (TV pořad)
1999 Just for Laughs: Montreal Comedy Festival (TV pořad)
1996 Comedy Central Canned Ham (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1994 Extra (TV pořad)
Politically Incorrect (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
'70s Celebration: The Beat Is Back, A (TV pořad)
1991 KTLA Morning News (TV pořad)
1989 Arsenio Hall Show, The (TV pořad)
The Pat Sajak Show (TV pořad)
1984 Jeopardy! (TV pořad)
1979 T.V. Show, The (TV pořad)
1976 The 28th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Hudební videoklipy

1992 Spinal Tap: Break Like the Wind - The Videos (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

1996 Tracey Takes On... (TV seriál)
1991 Morton & Hayes (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace