Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth pracuje ako testujúca užívateľka novej "web chat" siete The Den. Počiatočná nuda spojená s komunikáciou s akýmkoľvek užívateľom alebo užívateľkou z celého sveta sa razom mení po zmiznutí jej priateľa Damiena. Keďže polícia je bezradná, Elizabeth sa púšťa do hľadania svojho partnera za pomoci kohokoľvek, online pripojeného na novovytvorenej sieti. S odstupom času si však začína uvedomovať, že to ona sama sa ocitla v pasci. Je skutočne pripravená postaviť sa tvárou v tvár narušenému psychopatovi? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

bourec 

všechny recenze uživatele

Zpočátku docela nově a neokoukaně stvořenej filmek,ale postupně to docela ubíjí,až sem dospěl k naprostý apatii.A protože sem pro klasickou rozmluvu u piva(jen debil pije pivo s kámošem sedíc u kamery na soc.síti),tak mě všichni ti čuráci a kundičky byli zcela u konečníku.Zlatý Vraždy po internetu,to bylo alespoň napínavý.30%. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Internetová kultura násilí! Velmi vkusný a ojedinělý found footage, který se vám zaryje pod kůži! Hlavní hrdinka je velmi sympatická, tempo je dynamické, atmosféra je adrenalinově silná, že vám při sledování bude skákat krevní tlak nahoru a dolů, nechybí i slušné gore plus parádní kamera. Tenhle flick v mé letošní topce určitě chybět nebude. 80% Zatím nejlepší horor roku. ()

Reklama

A.Fish 

všechny recenze uživatele

Tak takhle nějak vypadá stoprocentě využitá stopáž, která je nejenom blahodárná ale taky po celou dobu nenechá vydechnout a ještě se stupňuje. Nejsou tu žádný zbytečný kecy ani hluchá - zívací místa. The Den je již několikátý takto zpracovaný film, který jsem viděl a musím říct, že mě toto zpracování stále baví a vůbec tu nehodlám šetřit hvězdama a remcat. Konec ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Kto nemá rád FF nepozerajte, pretože "ručnú" kameru strieda webkamera t.j. trasľavý obraz strieda sekavý, ale to je pri CHATe asi normálne. Priznám sa prvých 30 minút som sa nudil, film má "samozrejmý" oboznamovací úvod, ktorý trval na môj vkus (pri tak krátkej stopáži) až príliš dlho. Sem tam nejaký vstup vraha, no a potom sa film posunie tým správnym smerom. Avšak mám problém s jedným faktom a t.j. neustála potreba natočiť (tento) film len pomocou webkamery (áno je to o tom), v niektorých momentoch to bolo priam zbytočné - nasilu. Záver filmovo šokujúci ,ale predvídateľný. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Pozor spoilery: nejdřív jsem si myslel, že tam jsou 2 zakuklení vrazi - nějací psychopati a hackeři. No docela mě překvapilo, že se z toho vyklubala rozsáhlá sekta, která natáčí vraždy a uploaduje je na vlastní webové stránky. Za zhlédnutí videa si samozřejmě nechávají zaplatit, takže docela dobrý kšeft a hlavně zajímavý námět. Na to, že je to režisérův debut, tak má ode mě velkou pochvalu. Problém těchto filmů je v tom, jak obhájit nutnost vše natáčet. 75% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V súbore, do ktorého si Elizabeth (Melanie Papalia) zapisuje vykonané videochaty, je zapísaná aj osoba z Českej republiky. (Marceloo)

Reklama

Reklama