Reklama

Reklama

Na návštěvě

  • Česko The Visit (více)
Trailer 1

Becca a Tyler jedou na týden k prarodičům na odlehlou pensylvánskou farmu, kde brzy zjistí, že se staršími příbuznými něco není v pořádku. V domě platí podivná pravidla a jejich chování je stále děsivější. Děti musí vzít rozum do hrsti, aby se vrátily domů živé. (Magic Box)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (598)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Dobrý psycho-horor s fajn atmosférou a pointou. Na úplný vrchol bych to neviděl, nijak zvlášť mě to nedostalo, ale bavil jsem se po celou dobu a některý momenty dokážou celkem slušně vyděsit. Navíc je tam taková mrazivá tajemnost, a to tomu dodává šmrnc. Nicméně si myslím, že konec se dal zmáknout líp. 70% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby USA $65,206,105Tržby Celosvetovo $98,450,062Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,660,934Tržby za predaj DVD v USA $3,256,132║ domáce video od Shyamalana, ktoré je ďaleko pozerateľnejšie než x ďalších, čo ročne vzniká, hlavne s tou hororovou tématikou, tu sa pekne pohral z očakávaniami a ponúkol, príbeh s pevnými nohami na zemi, z časti aj uveriteľný, dejom ktorý na daný druh filmu neponúka nejaké zbytočné nudné pasáže a necháva diváka v napätí a očakávaniach, v pohode priemer /60%/ ()

Reklama

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Nejlepší horor za pěkných pár let. Shyamalan neztratil klíč od atmosferických hororů 90. let. Přináší další naprosto skvělý horor s temnou atmosférou, která drásá do posledních minut. Skrytá pěti-hvězda za skvělý vizuální přiblížení k Derricksonovi, ale osobitost Derricksona a skvělá inovace hororové temnoty, tam má Derrick v poslední dekádě výrazně navrch. Babička naprostý unikát, ta mě bude dnes budit celou noc. Prostě Shyamalan is back. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Shyamalan sa v posledných rokoch každým ďalším filmom prepadával čoraz hlbšie a to až tak, že som prestal sledovať , čo chystá a práve točí. Iba úplnou náhodou som natrafil na nejaký horor s neznámym názvom The Visit, pod ktorý sa podpísal. Dokumentárna forma neurazí, ale pointu som odhalil už v prvej štvrtine filmu, preto som si záverečné prekvapko tak nevychutnal. O to viac som sa mohol sústrediť na výkony a atmosféru. Ako horor funguje spoľahlivo aj keď nepatrí do kategórie mega strašidelných. Dúfam, že po tomto odpichu od dna bude Shyamalan už len stúpať. 80%. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|65%| Tomuhle počinu jsem se vyhýbal a to s jednoho prostého důvodu. Nemám rád filmy točené ruční kamerou. Prostě to není můj styl, kamera se klepe (což je tedy logické), celé mi to přijde amatérské apod. No, ale tomuhle jsem nakonec šanci dal. Především kvůli režisérovi Shyamalanovi, který natočil dost zajímavých filmů. Co se týče žánru – nebudu tu psát jako ovce, že jsem poznal Shyamalanův styl, že je to jeho rukopis apod. Já bych nepoznal, kdo tohle točil. Přesto jsem relativně spokojený. V rámci možnosti je to natočeno víc než solidně. Už i ta slabší ½ snímku mě bavila. Zaujalo mě herecké duo dětí, kteří to sehráli dokonale. Stejně jako jejich prarodiče. Takže určité scénky mě tu bavili. V 2/2 se to už trochu přiostří + finále ve kterém je pointa. Nepřišla mi nějak šokující, ale povedla se. Rozhodně bych doladil a obohatil scénář, aby to bylo bud pojato drsnějším způsobem (zde bylo jen PG-13) nebo přidat širší pointu s více nápady ve scénáři. Jinak si nemůžu výrazněji stěžovat. Pecka to není, ani ty 4* dát nemůžu, přesto jsem ale spokojený. Nadprůměrná jednohubka, která potěší. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

  • Ze dne na den a dokonce i během dne se v různých scénách rapidně liší množství sněhu, který pokrývá dům a přilehlé okolí. (Alfréda)
  • Pracovní název filmu byl Sundowning, což je název nemoci, jíž trpí babička (Deanna Dunagan) a způsobuje podivné chování po západu slunce. Česky se nemoc nazývá syndrom zapadajícího slunce. (Alfréda)
  • Když Tyler (Ed Oxenbould) mluví o své hudbě, nazývá sám sebe Tyler the Creator. Tyler the Creator je ve skutečnosti černošský rapper, jehož texty písní lze označit za lyrické hororové příběhy. (Alfréda)

Související novinky

M. Night Shyamalan zažívá malý comeback

M. Night Shyamalan zažívá malý comeback

20.02.2023

Jakkoli to po tragické sérii ještě tragičtějších filmů Stalo se (2008), Poslední vládce větru (2010) a Po zániku Země (2013) nevypadalo, známý režisér M. Night Shyamalan (Šestý smysl, Vyvolený) přece… (více)

Shymalan se vrací k hororům

Shymalan se vrací k hororům

27.08.2015

M. Night Shyamalan (Šestý smysl, Vyvolený) se pokusil o výlet do blockbusterových vod a moc se mu tam nedařilo. Poslední vládce větru a Po zániku Země sice nelze označit za propadáky, což je v… (více)

Reklama

Reklama