Reklama

Reklama

Naše dovolená a jiné pohromy

  • Velká Británie What We Did on Our Holiday (více)
Trailer 1

Doug (David Tennant) a Abi (Rosamund Pike) vyrazí s dětmi na rodinnou dovolenou. Jenže děti ve společnosti dalších příbuzných nechtěně prozrazují jedno rodinné tajemství za druhým. Nezastaví se ani před vyloženě intimními podrobnostmi ze života rodičů. Rychle začíná být jasné, že když jde o zachování toho největšího tajemství ze všech, vlastní potomci jsou ti poslední, komu se dá věřit. Jak se s tím vyrovná zbytek rodiny? A kdy už bude téhle rodinné pohromy konec? (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (94)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Tohle Britové umí a Amíci nemaj šanci... Nádherná tmavší komedie o naprosto obyčejné rodině s naprosto obyčejnými problémy, s možná lehce neobyčejnými dětmi a jedním úžasným dědou. Slzíky proběhly. Dialogy, především děti-děda, neměly chybu. Dostalo mě to naprosto. Špička v tomto žánru. Super herci, ale ten scénář. Tleskám ve stoje. Dlouho mě takto film nedostal... ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Konečne komédia, na ktorej som sa naozaj zasmial a pobavil. Rosamund Pike bola vtipná a rovnako aj jej manžel v podaní Davida Tannanta. Najfascinujúcejšie je ale asi sledovať ich deti a starého otca Gordieho. Sú tu dobré myšlienky, je tu dobrý humor, sú tu uveriteľné situácie a postavy na mňa pôsobia úprimne. Je to radosť sledovať a pre všetkých, ktorí veľmi chcú konečne vtipnú komédiu, pozrite si tento film ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Procenta dostatečná ke zkouknutí, ale po shlédnutí bych je očekával vyšší. Sice jde spíše rozpočtem, vizualizací, kamerou, hudbou a dalšími technickými parametry o průměrný televizní film, ale hlavní téma se povedlo. Okolní tlachání je také dost laciné, ale když na řadu přijdou děti a další rodinné pohromy, je film hodně vtipný a nápaditý. Jak děti většinou ve filmech moc nemusím nebo si mé sympatie získají až po čase, tak zde dětské postavy jsou tak skvěle napsané, že jim nešlo odolat hned od začátku. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem trošku více. Bylo to takové příjemné, rychle to ubíhalo, občas se člověk zasmál či pousmál, občas zamyslel. Ale chybělo tomu něco navíc, něco, co by vstoupilo výrazněji do paměti a film posunulo do jiné sféry hodnocení. Výborný výkon podali dětští herci, hráli výtečně. Ostatní hráli tak nějak normálně. Myslím, že námět měl potenciál, ale zpracování nebylo úplně nejlepší. Taková pohodová jednohubka, která nenadchne, ale ani neurazí. Howgh! ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Očekávání byla velká, ale nakonec jsem dílo po hodině utnul a šel mýt nádobí. Těžko říci, co tímhle scénárista vůbec mohl myslet. Značně nesympatický děd skoná na pláži a jeho vnoučata se zachovají jako Cyrus Smith (inženýr a významný vědec, vedoucí výpravy, velice inteligentní, odvážný, vyzná se téměř ve všech oborech, praktický a činorodý) v božském Tajuplném ostrově od maestra Julese Verna. Syrové a jalové. 33% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama