Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

První česká cestovatelská reality show. Po africké cestě v roce 2009 vyráží cestovatel Dan Přibáň vstříc novým dobrodružstvím po Jižní Americe. Tentokrát se výprava rozšířila na dva trabanty, polský fiat a stařičkou Jawu 250. Mezinárodní posádka složená ze čtyř Čechů, dvou Poláků a jednoho Slováka se řídí heslem: Když se chce, tak to jde! Tento tým snů projel za čtyři měsíce 20 tisíc kilometrů tím nejkrásnějším a nejnáročnějším, co může Jižní Amerika nabídnout. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (153)

Brhlis 

všechny recenze uživatele

Vynikající oddechovka, při které jsem se vždy skvěle pobavil a dozvěděl i něco nového. Opravdový elixír dobré nálady pro mého cestovatelského ducha. Po zásluze v TOP 20 seriálech na CSFD :) Smekám před všemi členy výpravy. Sestava účastníků je namixována perfektně a i přes nutné rozpory stále drží při sobě. Největší borec je u mě Dan Pribáň, který výpravu vedl. Přestože v některých situacích působil trošku panovačně, tak jsem si vždy rychle uvědomil, že člověk, který na sebe umí vzít zodpovědnost a rozhodnout, je na podobné cestě nutný jako sůl. Za skvělý nápad považuji pozvání polské a slovenské posádky. Zejména některé hlody Tomka (šířka úsměvu -> level 10 - Mick Jagger) mi mocně masírovaly bránici. Nebo Radek, který neustále ztrácel pas a poté polsky klel.. "A to prosto kurwa nemožlivé, rozumješ?! Ja pjerdole! Kurwaaaa!!!" :-D :-D 100% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám dobrodružnou povahu a na cestu trabantem po Jižní Americe bych se klidně vydal taky, ale s jednou drobnou změnou. Vzal bych si s sebou několik kamiónů náhradních dílů a doprovodný tým složený z kuchařů, hoteliérů, mechaniků z automobilky Sachsenring a jednoho MacGyvera, kdyby došlo na nejhorší. Protože při sledování tohoto putování došlo k tolika trablům, že bych se odtamtud vrátil pěšky, bohatší o tři infarkty či nějakou tu malárii a zase takový dobrodruh nejsem. Takže hodně štěstí a doufám, že příště už ta splašená trsátka dosáhnou některého z vrcholu v Himalájích. Určitě na to mají a kdyby náhodou ne, tak je tam chlapi určitě vynesou. Blázni jsou na to dost velcí. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Z doterajších troch trabantích filmov (2014), ďaleko najlepší kus. Skvelo natočené, zábavná parta zúčastnených, dobrodružná a zároveň vizuálne úchvatná trasa. Rozdelenie na 12 epizód po pól hodine bol vynikajúcim ťahom. Cesta je tak oveľa detailnejšia a zaujímavejšia, dokonca i napínavejšia čakaním na každý ďalší diel. Jednoducho zábavné a inšpirujúce zároveň. Svojím spôsobom vrchol česko-slovensko-polskej seriálovej tvorby v tom najlepšiom slova zmyslu. Ps: Trabant ešte ujde, ale na Jawe? Je zázrak, že ten chlapec nezomrel :D 100% | HD, THX, CZ | ()

Kovaja 

všechny recenze uživatele

Tahle parta prostě baví. Jsou to nesmírní sympaťáci a o tom jsem se přesvědčil na vlastní oči po jejich příjezdu do Zlína a následné diskuzi 8/2018. S trabošema, maluchem, jawou projet svět křížem krážem a nepřijít o život a hlavně teda v jejich případě o nervy je na klobouček. Víc o téhle bandě nemá cenu psát. Jen tak dál a hooodně šťastných kiláků!!!!:-))) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi jsem si měl rovnou na začátek pustit tuhle seriálovou verzi. Dohromady celkem pět hodin cestopisu po Jižní Americe v trabantech. Není to už tak strhující a je to místy trochu hluché, ale stejně si nemůžu pomoct, ty lidi mě baví. A ta spousta nepoužitých scén, které se nedostaly do výrazně kratšího filmu, stojí za to vidění, protože celkově dokresluje atmosféru a vztahy. ()

Galerie (179)

Zajímavosti (9)

  • Posádka absolvovala celou trasu bez GPS navigace. Orientovali se pouze podle map. (Stanley619)
  • Píseň ze seriálu je „Trrrabant“ a pochází z hudební dílny skupiny Wohnout. (sator)
  • Celkem bylo natočeno 480 hodin materiálu. (mikinhoo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno