Reklama

Reklama

Ještě rychlejší a zběsilejší

  • USA Superfast! (více)
Trailer 1

Policajt v utajení Lucas White (Alex Ashbaugh) má za úlohu infiltrovať sa do gangu nelegálnych pouličných pretekárov v Los Angeles, ktorý vedie Vin Serento (Dale Pavinski). Sú rýchli a zbesilí a plánujú lúpež zameranú na kráľa zločinu v Los Angeles Juana Carlosa de la Sola (Omar Chaparro), ktorý svoje peniaze ukrýva vo svojej reštaurácii Big Ass Taco v centre mesta. Lúpežný plán gangu je rovnako odvážny ako smiešny a budú v rámci neho ťahať celú tú prekliatu reštauráciu šialenou rýchlosťou cez polovicu mesta. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedená parodie filmu Rychle a zběsile docela příjemně překvapila . Dali si záležet nejen na tom , aby se film držel původního zadání , ale i výběr herců byl značně povedená a nebylo pochyb o tom , kdo měl koho ztvárňovat . Humor byl sice částečně nucený , ale to k parodii tak nějak patří a v téhle i docela příjemně bavil . Malou chybu vidím v tom , že co se týče humoru , měl tenhle film slabé místa , kde už buď z humorem přehrávali a začínalo to být lehce otravné nebo místa , kde naopak nebylo vůbec nic pěkných pár minut a začínal nudit . Jinak bych ale neváhala dát 4 hvězdy , protože originálních nápadů tu bylo vskutku víc než dost a v rámci filmů parodie to vskutku nebylo zlé , přesto , že to není zrovna žánr , který bych nějak zvlášť vyhledávala . ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak podobně blbou a jednoduchou komedii jsem přesně potřeboval. Pobavilo, nenudilo, sem tam jsem se pořádně zasmál, i když ne tak často, ale celkově jsem byl z téhle komedie dobře naladěn. Hodně to sází na znalost "Fast and Furious" a jelikož jsem všechny díly viděl, bavilo mě to možná ještě o to víc. ()

Reklama

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Ja to bohužiaľ nemám s čím porovnať, takže pre mňa úplne perfektne debilná komédia. Aspoň vďaka Jamesu Wanovi poznám postavy, škulavý Vinco je proste lepší než originál.. a ten policajt s detským olejčekom, ten to dorazil na plnej čiare. Nie som si síce istá, koho mal predstavovať Lucas, ale tak dobrého komedianta som nevidela už dobre dávno, tudíž je mi to jedno, zábavné od začiatku do konca. ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Parodie se vyčerpali žhavými výstřely a bláznivou střelou. Sem tam se nějaká ještě nad průměr dostane, ale vždycky to budou takové ty "blbosti" které si člověk nezapamatuje, i přes to, že možná pobaví. Podobně to je i se superfast, akorát s tím problémem, že tohle není nad průměrem, ale pod ním, i když to skoro lízalo čáru ()

juta 

všechny recenze uživatele

Parodie na Rychle a zběsile, ve které nechybí vytuněná auta se samolepkou jednorožce a postavy, které jakoby "skoro" z oka vypadly původním hercům. Některé vtípky nefungují, už jsou přeci jen pro ty mladší ročníky, ale jinak dobrá odreagovačka. Jsem rád, že se tahle parodie nesoustředila jen na jeden díl série. Je tu znát hlavně jednička a pětka. Díky GaRaN_ovi za titule. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (11)

  • Mená hlavného obsadenia tohto filmu sú založené na skutočných menách skutočných hercov, ktorých parodujú z filmov Rýchlo a zbesilo, napr. Dio Johnson má skutočné priezvisko Dwayna Johnsona. (Zeker)
  • Oranžové superauto, ktoré majú dodať, je Vision SZR, americký ručne vyrobený koncepčný automobil s iba jedným vyrobeným modelom. (Zeker)

Reklama

Reklama