Reklama

Reklama

Ještě rychlejší a zběsilejší

  • USA Superfast! (více)
Trailer 1

Policajt v utajení Lucas White (Alex Ashbaugh) má za úlohu infiltrovať sa do gangu nelegálnych pouličných pretekárov v Los Angeles, ktorý vedie Vin Serento (Dale Pavinski). Sú rýchli a zbesilí a plánujú lúpež zameranú na kráľa zločinu v Los Angeles Juana Carlosa de la Sola (Omar Chaparro), ktorý svoje peniaze ukrýva vo svojej reštaurácii Big Ass Taco v centre mesta. Lúpežný plán gangu je rovnako odvážny ako smiešny a budú v rámci neho ťahať celú tú prekliatu reštauráciu šialenou rýchlosťou cez polovicu mesta. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

juta 

všechny recenze uživatele

Parodie na Rychle a zběsile, ve které nechybí vytuněná auta se samolepkou jednorožce a postavy, které jakoby "skoro" z oka vypadly původním hercům. Některé vtípky nefungují, už jsou přeci jen pro ty mladší ročníky, ale jinak dobrá odreagovačka. Jsem rád, že se tahle parodie nesoustředila jen na jeden díl série. Je tu znát hlavně jednička a pětka. Díky GaRaN_ovi za titule. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Najlepšia vec na mojom pláne je, že nikto nezomrie. Teda okrem Curtisa." Je vôbec možné sparodovať sériu, ktorá sa každým ďalším dielom viac a viac paroduje sama? Jason Friedberg a Aaron Seltzer, režiséri takých sračiek ako Strašná haluz, Veľkofilm či Disaster Movie dokázali, že áno. Ba čo viac, môžem zodpovedne prehlásiť, že som sa celkom bavil, i keď samozrejme nemožno od toho čakať takú nálož humoru ako napr. v Horúcich strelách. Avšak maníci čo parodovali Rocka a Diesla ich mali neskutočne dobre zmáknutých. Pri prestrelke v garáži a babyoile som padal zo stoličky :) 55 % ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Friedberg a Seltzer si po brodění bahnem nejspodnějšího dna sáhli do rezerv, odrazili se a dokázali mě rozesmát. Superfast jen kouká na záda dnes již klasickým parodiím, ale má světlá místa. Ani ne tak vtipu jako takového, ale co se týče postav. Carlos je fakt zábavná postavička (když řešil klimatizaci v autě, málem jsem se pochcal smíchy), stejně tak Johnson se svým baby olejíčkem nebo jeho kolegyně s věčně nasraným ksichtem. Jo, pobavil jsem se, několikrát i zasmál, protože ten stupidně debilní humor Superfast občas vystoupá do uspokojivých výšin. ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Velká parodie na kultovní sérii Rychle a zběsile. Co říct, snad jen to, že mě film hodně bavil, rozesmál a vůbec nenudil. Líbilo se mi, že tvůrci vybrali vtipně podobné herce, lokace i děj. Opravdu v každé minutě zazněla nějaká perla a i když většinou byla trapná, sem tam se divák prostě musel pousmát. Též chválím, že se film nesoustředil jen na jeden díl, ale tak nějak vystihl z každé části něco. Většinu parodií mám opravdu rád a tento (blbý) humor mi dokáže často vyloudit úsměv na tváři. Dávám 70% - lepší tři hvězdy. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedená parodie filmu Rychle a zběsile docela příjemně překvapila . Dali si záležet nejen na tom , aby se film držel původního zadání , ale i výběr herců byl značně povedená a nebylo pochyb o tom , kdo měl koho ztvárňovat . Humor byl sice částečně nucený , ale to k parodii tak nějak patří a v téhle i docela příjemně bavil . Malou chybu vidím v tom , že co se týče humoru , měl tenhle film slabé místa , kde už buď z humorem přehrávali a začínalo to být lehce otravné nebo místa , kde naopak nebylo vůbec nic pěkných pár minut a začínal nudit . Jinak bych ale neváhala dát 4 hvězdy , protože originálních nápadů tu bylo vskutku víc než dost a v rámci filmů parodie to vskutku nebylo zlé , přesto , že to není zrovna žánr , který bych nějak zvlášť vyhledávala . ()

Galerie (43)

Zajímavosti (11)

  • Po skončení filmu nasledujú nevydarené scény. (Zeker)
  • Alex Ashbaugh približne v 15. minúte filmu ukazuje policajtovi, že má na nohách obuté žlté crocsy, avšak o chvíľu, v rovnakej scéne, má už na nohách plátenky. (metal.storm)
  • Oblečenie Lucasa Whitea (Alex Ashbaugh) počas celého filmu (tričko, džínsy) je rovnaké, aké nosil Brian 'O' Connor (Paul Walker) v prvých troch filmoch Rýchlo a zbesilo. (Zeker)

Reklama

Reklama