Reklama

Reklama

Ještě rychlejší a zběsilejší

  • USA Superfast! (více)
Trailer 1

Policajt v utajení Lucas White (Alex Ashbaugh) má za úlohu infiltrovať sa do gangu nelegálnych pouličných pretekárov v Los Angeles, ktorý vedie Vin Serento (Dale Pavinski). Sú rýchli a zbesilí a plánujú lúpež zameranú na kráľa zločinu v Los Angeles Juana Carlosa de la Sola (Omar Chaparro), ktorý svoje peniaze ukrýva vo svojej reštaurácii Big Ass Taco v centre mesta. Lúpežný plán gangu je rovnako odvážny ako smiešny a budú v rámci neho ťahať celú tú prekliatu reštauráciu šialenou rýchlosťou cez polovicu mesta. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Ja to bohužiaľ nemám s čím porovnať, takže pre mňa úplne perfektne debilná komédia. Aspoň vďaka Jamesu Wanovi poznám postavy, škulavý Vinco je proste lepší než originál.. a ten policajt s detským olejčekom, ten to dorazil na plnej čiare. Nie som si síce istá, koho mal predstavovať Lucas, ale tak dobrého komedianta som nevidela už dobre dávno, tudíž je mi to jedno, zábavné od začiatku do konca. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Tohle je ukázka jak parodie vypadat nemá. Film je plný prvoplánových vtipů a absurdně přehnaných věcí, což za moc vtipné nepovažuju. Pár narážek/vtipů bylo povedených (Rockův olejíček, etnická rozmanitost, tahání trezoru a nesmyslně vybuchující auta), ale jinak to bylo většinou trapné. Škoda no, ale inteligentní humor už zřejmě vyšel z módy. Řekl bych, že F&F 7 je lepší parodie na celou sérii než tohle. Hodnocení: 28/100. ()

Reklama

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, je to sračka ale má to i své světlé momenty. Přirovnal bych to k hledání kvalitního porna na uloztu mezi různým odpadem a žánry, které se nikomu nelíbí. Sice toho musím prohledat víc ale najde se tam soubor, který si zaručeně stáhnu. Špatná metafora? Nemyslím si. Ještě bych dodal to, že nerozumím, jak někdo může dostat rozpočet na určité debilní scény. Jde to přeci lépe a jinak, stačí použít hlavu a mít dobrý smysl pro humor. Typické scény, které se dají předvídat, nebo jsou tak hloupé, že to spíše nasere, než pobaví. I tohle zde najdete, bohužel. Jinak je to koukatelné, takže dvě hvězdy tomu dávám. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ha tak co to tady máme? Parodie na Fast and furious? No tak to jsem nemohl odolat. Sem s ní! Možná je to hodně primitivní a infantilní, ale já se skvěle bavil. Nebudu zastírat, že nejsem fanouškem série kterou si tento film bere na paškál a nebudu se ani hanbit, když tomuhle úletu dám vyšší hodnocení než kterémukoliv dílu ze série která, pravda parodovat možná ani nepotřebuje, protože se posledním dílem zparodovala sama, ale tohle je trefný. Místy jsem se fakt řezal smíchy. Samozřejmě, že základní znalost F+F a postav z nich se hodí, protože aspoň víte z čeho konkrétně si tu dělají prču a víc si to užijete. U mě nejvíc boduje zparodování scény z tažením trezoru z pětky. Takže ano je to laciná a vylízaná lekrace. Takže přesně film pro mě.80% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Parodie je žánr, který už víceméně vymřel a tohle je jeden z posledních zástupců, který paroduje Rychle a Zběsile a je to sice trochu lacinný, ale pár slušných fórů se našlo. Nejlepší je představitel Rocka, ten je naprosto perfektní kdykoliv je na scéně. Nenudil jsem se, takže ty 3 v rámci žánru si myslím film zaslouží. 5/10. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (11)

  • Kvôli tragickému úmrtiu Paula Walkera, ktorý je v snímke taktiež parodovaný, bolo pozastavené natáčanie, no producenti sa nakoniec rozhodli film dokončiť. (m.a.t.o.)
  • Oranžové superauto, ktoré majú dodať, je Vision SZR, americký ručne vyrobený koncepčný automobil s iba jedným vyrobeným modelom. (Zeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno