Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (258)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu, kdy Dakota JOhnson zakouší single život, je výborná. Pak je ta druhá část, která mi přišla trochu rozpačitá. Nejdivnější byla dějová linka s tou gynekoložkou, která najednou zjistí, že chce vlastní dítě. Ehm. Rebel Wilson má zase roli, která jí sedne jak poklice na hrnec a já zas musím říct, že tu ženskou prostě nemám ráda. How to be single je pro mě takové nijaké a i když má film dobrou myšlenku, provedení je takové uřvané a zmatené. Ale scéna s porodem je výborná, to zas jo. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Čakal som od toho iba jednu z ďalších typických presladených amerických romantických komédií a nakoniec veľmi príjemná oddychovka, ktorá nikdy nepadne do prílišnej trápnosti čo sa týka vtipu (aj keď Rebel Wilson nemusí byť každému pochuti, keďže zase hrá to isté čo vo všetkých filmoch), ani nikdy nie je tak presladená, aby začala otravovať. Vo výsledku tak príjemne strávených cca 100 minút so sympatickými postavami, ktorých príbehové línie sa neodvíjajú presne podľa očakávanej škatuľky z každej romantickej komédie, kde postava musí zákonite ostať s tým koho stretne na začiatku a podobne. Práve naopak. Celkom rád by som How To Be Single dal rád aj vyššie hodnotenie, pretože to čím ten film chce byť sa mu darí s ľahkosťou. Akurát tým pádom v závere pôsobí trochu prázdne, pretože všetky tie jednotlivé príbehové línie, ktoré nejdú úplne v tých najstereotypnejších šľapajach, vyšumia v závere trochu do prázdna a množstvo postáv sa ukáže pre samotnú story dosť irelevantných. Každopádne sympatická Dakota Johnson, sexi Allison Brie, vtipná Rebel Wilson a poučná Leslie Mann sú na tie necelé dve hodinky veľmi prívetivou spoločnosťou, z ktorej rečí určite hlava nerozbolí. CELKOVO: 3* (6/10) ()

Reklama

tomeš 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se zdráhal se na to podívat, i když Rebel Wilson mám rád. A pak to nabízeli ke shlédnutí v letadle, tak jsem nepohrnul. A hele je to lepší, než jsem čekal. Je to vtipný a dobře se na to kouká, ensembl je vynikající, vč. eye candy jako Anders Holm nebo Jake Lacy nebo celýho ženskýho obsazení. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Film určený snáď výlučne ženám a aj to tým jednoduchším a promiskuitným šľapkám. Príbeh o štyroch ženách, ktoré žijú život bez zmyslu, bez akejkoľvek pointy. Hnusná tlustoprdka tu vystupuje ako planéta vedomostí a poučení do života, nielen hnusne vyzerá, ale ešte sa sem tam odporne pozvracia a hlavne šuká každú noc iného chlapa. Tomu snáď neuveria ani Angličania, ktorí klátia všetko, čo sa hýbe, nedostatok ľudskej podoby nie je problém. Druhá krava z 50 odtieňov filmového odpadu tu testuje svoje city tým, že nechá svojho priateľa po 4 rokoch, aby ošukala takisto všetko, čo príde pod ruku, nezáleží aká rasa. Dakota Johnson je skutočný div prírody, gény na herectvo má, ale hraje v plytkých žánroch, kde ju nútia dať si účes Majky z Gurunu, ako môžeme vidieť v prvej polovici tohto slávneho snímku. O tretej a štvrtej pizde nie je nutné veľa hovoriť, nakoľko jedna sa vášnivo zamiluje do pakistánskeho Žida a druhá chce šukať, ale dieťa potrebuje nutne zo skúmavky. Odporúčam vzhliadnuť len osobám so silným žalúdkom. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Manželství! ... Konec spontánního sexu, svobodnýho cestování a nakupování jen na povolení." Pohoďák Tom v tom má zkrátka jasno a kdyby lidi předem věděli, co vlastně znamená skok do chomoutu, tak by nás před vymřením patrně nezachránily ani ty islámské kobylky. Žít single má zkrátka své výhody i nevýhody a tento snímek se je snaží zmapovat. Někdy tak činí zábavnou formou, jindy trošku moralistickou, ale já jsem si v něm nějaký ten důvod pro zasmání našel. Zejména mě pobavily holky, který slyší jen to, co chtějí. Taky komentování pipiny z trvalého vztahu a sexu starší ženy s mladším mužem nebylo špatné. Co mi ale vrtá hlavou je sexuální poloha "rum s kolou" a způsob, kterak přitom využít křečka. Doufám, že o tom strejda Google něco ví. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama