Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2

(série)
Trailer 1
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2016, 11 h 54 min (Minutáž: 49–61 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V Hell's Kitchen zase řádí temné síly, ale tentokrát si Daredevil musí zvolit mezi ochranou města a svých přátel. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (128)

Deyw

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepsi serie aneb kdyz vedlejsi postava valcuje tu hlavni..zrod nejlepsiho punishera co je - brutalita, ktera je v jeho scenach je neskutecna a scenu u soudu si poustim do ted jako motivacni :D plus ta rezba ve vezeni atdatd..takze daredevil je tu uplne k hovnu a ostatni taky ale punisher sype jak krava! ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší než první série, ale zas tak moc ne. Matt je stále trubka, co má vnitřní rozpory se svým jednáním a mít tu možnost, asi by raději vedl dialogy promlouvající do duší šmejdu, který pak nechává jít a dělat svinstvo dál. Ta romantická linka byla mimo a naprosto mimo byla celá Jakuza a Mattovo zahození všeho kvůli nějaké náně, kterou furt odhání, ale pak skáče jak ona píská. A kdo měl být ten asiat, co měl být prý mrtvý, si už vůbec nepamatuji. Kladem byl Punisher, oproti ostatním postavám totiž věděl co chce a šel si za tím, ale ten soud kolem něho byl neskutečně zbytečně protahovaný a rozpitvávaný. Možná by bylo lepší nechat Matta se někde v koutku užírat tím, co dělá lidem a jestli je to správné, a do hlavní role dostat Punishera. Ať tak jako tak, nejlepší postava a herec zase jednoznačně Vincent D'Onofrio (který tu v profilu S02 ani není uveden). Celá série po vypuštění zbytečností a nepodstatných linek mohla mít šest sedm skutečně skvělých a něčím pořádným vyplněných dílů. Aneb jak píše DaViD´82: „Paradoxní situace, kdy se tvůrci poučili z nemnohých chyb předchozí série, aby při jejich řešení udělali několik nových. ()

Reklama

gogos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série Daredevila je o chloupek lepší, nežli úvodní. Představují se nové postavy, začíná se více budovat Defenders universum, které mě doslova pohltilo na několik měsíců. Ale stejně jako u první série je i zde několik slabších momentů o které jsou některé jednotlivé epizody více protahovány. Nějak se nemůžu ubránit dojmu, že by Daredevilovi pomohl trošičku razantnější střih k úplné dokonalosti. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvé štyri dieli okej. Pretože vzdávajú hold Ennisovi a jeho záreze v Punisherovi. Inak je to uťahané až strach. Súboje začínajú byť preplácané, nezaujímavé, neinvenčné a vždy v úplnej tme. Charaktery, ktoré som čakal, že sa budú niekde vyvíjať len balansujú medzi skutočnosťou a hysterickosťou. Je naozaj možné aby som po 26 dieloch mal úplne u riti čo sa s postavami stane? Je jedno že tu nastolia morálne otázky, ktoré nemajú silu a dôraz aby naozaj zarezonovali. Alebo že je tu ľúbostná línia, ktorá by mala byť silná, pulzujúca a motivujúca. Elektra je dôležitá postava ako pes. A toto zvláštne hrajkanie je na škodu. Jediný kto to drží nad vodou je Punisher ale ani on nedostáva priestor, ktorý by mi ulahodil. Pričom sa jedná pre mňa o najzaujímavejšiu postavu od Marvelu ever! Je to fakt nudné. Mal som problém to dopozerať. Jediný dôvod bol Punisher. Tomu dám ešte ako seriálu šancu. S Daredevilom končím a to že existuje niečo iné na túto tému od Netflixu - i don´t care. Čakal som že tu konečne budú presahy ako v Raimiho Spidermanovi. Dostal som rovnakú zbierku kecov a debilností ako vo Wolverinovi z 2013 - ktorý mal byť by the way pre postavu rovnako kľučový. Zhadzujem hodnotenie a už nikdy viac. 2 séria - 40% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejostřílenější právník se vrátil se svou bohužel nejnudnější linkou, kdy se na úkor jeho předchozího řádění seriál snažil na sílu věnovat postavě Elektry a hlavně Bernthalova Punishera. Ten jej sice ztvárnil skvěle, čekal jsem od akčního seriálu ale úplně jiný vývoj. Navzdory tomu se ale dostavilo mnoho silných epizod a konečný průměr byl zase zahnán. [viděno na Netflixu] ()

Galerie (187)

Zajímavosti (19)

  • Podstatná část epizody (Daredevil a Punisher na střeše) je silně inspirována komiksem „Punisher: Welcome Back Frank #3“. V komiksu je Daredevil (Charlie Cox) také připoután Punisherem (Jon Bernthal) na střeše a je donucen si vybrat: zastřelit Punishera nebo nechat Punishera zabít. Na rozdíl od seriálu, kde si Daredevil nevybere a místo toho řetězy přestřelí, v komiksu po Punisherovi opravdu vystřelí. To mu však nebylo platné, protože zbraň byla prázdná a Punisher mu na to odvětil: „Zabíjení nech na mě.“ (Knowho)
  • Punisher se v originálním komiksu poprvé střetl s Daredevilem v čísle 183. Druhá serie Daredevila se touto sérií inspiruje. (UncleMorty)

Související novinky

Punisher dostal vlastní seriál

Punisher dostal vlastní seriál

30.04.2016

Marvelácký uberdrsňák má za sebou tři celovečerní filmy, nejvíc ale zabodoval letos ve druhé sérii Daredevila. Jak jste možná postřehli, fanoušci ihned začali volat po tom, aby se Punisher s tváří… (více)

Reklama

Reklama