Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2

(série)
Trailer 1
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2016, 11 h 54 min (Minutáž: 49–61 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V Hell's Kitchen zase řádí temné síly, ale tentokrát si Daredevil musí zvolit mezi ochranou města a svých přátel. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (128)

gogos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série Daredevila je o chloupek lepší, nežli úvodní. Představují se nové postavy, začíná se více budovat Defenders universum, které mě doslova pohltilo na několik měsíců. Ale stejně jako u první série je i zde několik slabších momentů o které jsou některé jednotlivé epizody více protahovány. Nějak se nemůžu ubránit dojmu, že by Daredevilovi pomohl trošičku razantnější střih k úplné dokonalosti. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo obtížné navázat na bezchybnou 1. sérii, ale po pár kvalitních dílech se opět vystoupalo do nezměrných výšin. Postavy se stále vyvíjí a zvlášť jsem rád viděl ty, u kterých jsem přítomnost nečekal, nové tváře zapadly s až děsivou jednoduchostí. Nejvíce ale oceňuji rozšíření mytologie, která se doufám postupně projeví do celého MARVELovského vesmíru.... Jinak většina věcí zůstala postaru, což nebylo vůbec na škodu a kvitoval jsem hlavně to, že seriál setrval na vysoké úrovni. (Netflix) ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím tedy uznat,že se druhá série podařila ještě o trochu lépe než předchozí.Sice je pravda,že mi tady chyběla hlavní záporácká postava Fiska,ale Jon Bernthal v geniální roli Punishera ho dokázal skvěle nahradit.Opravdu svou roli zvládl na jedničku.I postava Elektry přinesla seriálu jiný nádech.V pár dílech se objevil taktéž Scott Glenn se svými brilantními hláškami.V porovnání s první sérií daleko temnější a akčnější.Možná i příběh byl lepší.Doufám,že až budou dělat třetí sérii,tak to výborné z prvních dvou sérií opět použijí a doplní to něčím novějším.Druhá série ode mě dostává 95% ()

M.Macho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je potěšující sledovat jak se MCU plní skvělými postavami také mimo hlavní filmovou linii. Není to ale ani tak o DareDevilově ex/nemesis Elektře jako Franku Castlovi aka Punisherovi. Frank Castle je v druhé sérii splněným snem - hravě pokořil všechny předešlé pokusy, dokonale sedí do ponuré atmosféry seriálového vkladu od Netflixu do MCU a v plné podobě se objevuje až na závěr - podobně jako DareDevil v první sérii vytáhl kostým v posledním díle. Spiritistická zápletka s prastarou společností je v tomto kontextu přitažená za vlasy (možná je to most pro Doctora Strange a podle nedávných ukázek je celkem jasné, že všechno co v MCU pochází z daleké Asie je duchařské až až). Každopádně se stále jedná o televizní produkt s vysokým standardem. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Co se týče linky s Punsiherem, jsem nadmíru spokojená. Spojení drsňáka s někdy až příliš kladným Daredevilem byla zábava sledovat. Čím už u mě tahle série už tolik nebodovala, byla Electra a Stick. Jednoduše mi celá tahle kauza nesedla. Takže kvalitou je tahle sezóna zhruba na stejné úrovni jako první, ale dle mých pocitů a počtu dílů, které mi bavily, je o tu hvězdu slabší. ()

Galerie (187)

Zajímavosti (19)

  • Vůbec první epizoda ze všech sérií, ve které zazní přezdívka pod kterou je Wilson Fisk (Vincent D'Onofrio) v komiksech znám jako boss kriminálního podsvětí – Kingpin. (NiWi)
  • U jednotek Yakuzy si lze povšimnout českých samopalů CZ Scorpion EVO 3 bez pažby. (UncleMorty)

Související novinky

Punisher dostal vlastní seriál

Punisher dostal vlastní seriál

30.04.2016

Marvelácký uberdrsňák má za sebou tři celovečerní filmy, nejvíc ale zabodoval letos ve druhé sérii Daredevila. Jak jste možná postřehli, fanoušci ihned začali volat po tom, aby se Punisher s tváří… (více)

Reklama

Reklama