Reklama

Reklama

VOD (1)

Jessica a Dorothy s napětím čekají na nové zprávy o Trish a znepokojí je Costův telefonát. Jeri spřádá plány na pomstu. (Netflix)

Recenze (4)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předfinálová epizoda je fajn, i když mi tady upřímně chybí nějaká gradace a nějaké budování k samotnému finále. Až teď, když jsem vymýšlel, kterými slovy mám uvést tuto recenzi, tak mi vlastně došlo, že se jedná o předfinálový díl, což je asi trochu špatně :D Každopádně k epizodě, hrozně se mi líbí ten vnitřní konflikt Jessicy. Její dilema, jestli má svou matku nechat zatknout, nechat ji jít nebo ji zabít, to je neuvěřitelně zajímavé a tenhle osobní vnitřní souboj je hrozně super, akorát škoda, že to přišlo až v těch posledních zhruba 4 dílech celé série. Trish má minimum scén a vzhledem k tomu, že je marod, tak není ani moc otravná, takže super :D Kdo upřímně fakt hodně překvapil, tak je Jeri, jejíž část mě tady hodně bavila, její pomsta byla krásně uspokojivá a napínavá, navíc se zde hezky ukazuje její manipulativní charakter, což je fajn. A když se nad tím tak zpětně zamyslím, celá Jeriina linka byla fajn. Byla sice neuvěřitelně, ale opravdu extrémně roztahaná a vůbec nesouvisela s čímkoliv jiným, ale toto její uzavření bylo příjemné. Lehce se těším na finále... Hodnocení: 70% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani tentokrát jsem nebyl příliš spokojen, protože Trish zůstala naživu a znovu je zbytečně velké množství času věnováno Jeri a jejím problémům. Je to paradox, ale proti předchozí epizodě jsem jednu hvězdičku přidal právě za Jeri. Musel jsem totiž ocenit tu její dokonale chladnokrevnou manipulaci. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Postava Turka Barretta (Rob Morgan) se objevila v tomto díle, stejně jako se objevila alespoň v jednom díle ve všech sériích marvelovských seriálů na Netflixu. Jedinou výjimkou je seriál Iron Fist (od r. 2017), nicméně Barrett se objevil v The Defenders (od r. 2017), jejichž součástí Iron Fist je. (NiWi)
  • Postava reportérky Thembi Wallace (Tijuana Ricks) je ta samá reportérka, která vedla rozhovor s Mariah Dillard (Alfre Woodard) v seriálu Luke Cage (od r. 2016). (NiWi)

Reklama

Reklama