foto

Rob Morgan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Greyhound
2019 Cut Throat City
The Last Black Man in San Francisco
2018 Monsters and Men
2017 Blok 99
Mudbound
Steps
Wetlands
2016 Fair Market Value
2015 Anestezie
The Challenger
2014 Other Plans
Úkryt
2013 The Inevitable Defeat of Mister and Pete
2011 Pariah

TV seriály

2019 Tohle jsme my (TV seriál)
The Last Seven Weeks (S03E10)
2018 Iron Fist (TV seriál)
War Without End (S02E09)
Luke Cage (TV seriál)
The Main Ingredient (S02E10)
Tohle jsme my (TV seriál)
The Beginning Is the End of the Beginning (S03E09)
Kamsahamnida (S03E06)
Katie Girls (S03E03)
další epizody (4)
Jessica Jones (TV seriál)
AKA Pray for My Patsy (S02E12)
2017 Godless (TV seriál)
Homecoming (E07)
Dear Roy... (E06)
Shot the Head off a Snake (E05)
další epizody (4)
The Defenders (TV seriál)
Mean Right Hook (E02)
The Punisher (TV seriál)
Resupply (S01E04)
Stranger Things (TV seriál)
Chapter Four: Will the Wise (S02E04)
Chapter Three: The Pollywog (S02E03)
Chapter Two: Trick or Treat, Freak (S02E02)
další epizody (4)
2016 Luke Cage (TV seriál)
Soliloquy of Chaos (S01E12)
Code of the Streets (S01E02)
Stranger Things (TV seriál)
Chapter Eight: The Upside Down (S01E08)
Chapter Seven: The Bathtub (S01E07)
Chapter Six: The Monster (S01E06)
další epizody (7)
Daredevil (TV seriál)
A Cold Day in Hell's Kitchen (S02E13)
Bang (S02E01)
2015 Daredevil (TV seriál)
Daredevil (S01E13)
The Path of the Righteous (S01E11)
World on Fire (S01E05)
další epizody (5)
Vzpomínky (TV seriál)
Gut Check (S04E02)
2014 Believe (TV seriál)
Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
Místo původu (S04E08)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Jarní míza (S15E24)
2013 Full Circle (TV seriál)
Nultá hodina (TV seriál)
2012 Já, monstrum (TV seriál)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Black and Blue (S02E06)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Penetration (S12E08)
2009 Studio 30 Rock (TV seriál)
Konkurz (S04E04)

Dokumentární

2013 Zločin k nezapomenutí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace