Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když zavolá Petr Kellner, je jasné, že to bude velké. Tonda Blaník musí přesvědčit Miloše Zemana, aby odjel do Číny a lobboval za PPF. Jenže Miloš má problém - jeho spolupracovníci jsou neschopní. Je třeba vymyslet pádný symbol česko-čínského přátelství, aby byli tamní komunisté spokojení. Naštěstí je tu Žížala a jeho fantastický nápad! Jenže věci dostanou takový spád, že takhle vytočeného Tondu jste ještě neviděli. Komu chce Miloš strkat krtečka do pandičky? A z čeho vzniklo téma letošních legendárních Hovorů z Lán? (Stream.cz)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uf,to zas jednou byla výživná epizoda,která mě poučila o tom,co se narodí,když se zkříží zvířátka s pohádkovými postavičkami(například zkřížením krtka a pandy vznikne Krnda).Tondu Blaníka navíc jeho matka dohnala k roztržce s Milošem a dozvěděl jsem se,že když někdo šňupe cukr,asi to cukr nebude,škoda,že nikdo nevysvětlil,co to tedy je. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Stačí, když mi na Novej rok pošlete PPFku ... aspoň kousek." Kellner zavelel a Tonda poslal Miloše do Číny vylízat miliardu prdelí. Já jsem se přitom bavil, protože tahle v době vzniku aktuální reakce na Zemanovu návštěvu Číny a pussy hovory z Lán byla prostě vynikající. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama