Reklama

Reklama

Kancelář Blaník - Série 5 (2016) (série)


Rusko, lži a Nejedlý (S05E05)

(epizoda)

Obsahy(1)

Jak manipulovat s pravdou? Vypustíme Ovčáčka! (Stream.cz)

Recenze (6)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Když jsou lidi posraný, tak je pravda nezajímá." Takže se bude lhát, vypusťte do akce mýtomaniaka. A lhát se bude o všem - o cenzuře internetu, o Milošově napojení na Rusko, o toulajícím se teroristovi a hlavně o tom, že jsme demokratické země. Já si tedy nemyslím, že by Tonda ztrácel na razanci víc, než bývá v pátých sériích obvyklé, ale rozhodně bych byl raději, kdyby byl směr jeho útoků poněkud rozmanitější a nevracel se pořád na Hrad. Vždyť všeználek Kalousek plácá v TV jeden nesmysl za druhým, sudeťáckého patolízala Hermana by taky nebylo od věci ukřižovat a gamblerský kandidát Horáček kázající o morálce by si určitě nějakou tu jedovatou slinu taky zasloužil. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát jsem se až tak moc nebavil. Téhle epizodě tak nějak chyběl náboj. Tonda Blaník opět neřval, ale tentokrát se celkově příliš nesnažil a to se odrazilo na náladě celého dílu, sice nebyl špatný, ale ani mě dvakrát nenadchl, už jsem od téhle partičky viděl lepší kousky. ()

strom-z 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

souhlas s járou cimrmanem v tom, že hrad je nevyčerpatelnej zdroj a nejedlý je neuvěřitelný svinstvo, ale třeba takovej horáček by taky stál za nějakou tu ťafku. jinak podle mě ne zrovna suverénní díl.. pár hlášek, ze kterejch bohužel až mrazí, ale rozpačitej závěr a prostě už to není tak suverénní jako do 3. řady. ()

Reklama

Reklama