Reklama

Reklama

WolfCop

  • Velká Británie WolfCop
Trailer 2

Lou je naprosto neschopný zástupce šerifa, ze kterého si utahuje celé město a jeho nejlepším přítelem je alkohol. Lítá z průšvihu do průšvihu a jediným místem, kde je opravdu šťastný, je barová židle v jeho oblíbeném podniku. Jednoho večera je na obchůzce napaden neznámým útočníkem a následně je na něm proveden starodávný rituál. Díky němu se dokáže proměnit ve vlkodlaka, ale chvíli trvá než svůj „dar“ dostane pod kontrolu. Následně se jej rozhodne využít v boji se zločinem. Netuší však, že někdo v pozadí s ním má úplně jiné plány. (SOLOM.)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (58)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Wolfcop jakožto hororová komedie působí sice průměrným dojmem, ale i tak má říz a neštítí se černého humoru, který se do takového filmu hodí. Hlavní postava Lou je nespolehlivý hňup, alkoholik a průšvihář v jedné osobě, což se vlastně nijak nezmění ani po jeho přeměně na vlkodlaka, vyjma snad jen krvelačnějšího chování, takže si nebere servítky se zločinci z městečka, kde žije. Celkově na mě film působil otrle a s(u/y)rově, což bylo podtrženo i výběrem drsnější hudby, která měla grády. Netradičně pojatý žánrový hybrid s klady i mínusy, které se ve výsledku vyrovnávají - tudíž čistý průměr. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak videl som oveľa väčšie kraviny, čo sa týka vlkodlačich filmov, ale i tento sa neradí k žiadnym zázrakom v tejto kategórii. Ale tento film sa mi páčil hlavne kôly tomu, že sa vobec nebral vážne. Vlkodlak policajnom obleku alebo pohlaď na transformáciu i s penisom boli trocha odlišne, na aké som pri takýchto filmoch zvyknutý. Krvavosťou sa nešetrilo, ale bolo to skoro vo všetkých prípadoch okato gumenne. Ale bavil som sa. Pozerať sa na stále chlastajúceho policajta, ktorý to tam začne riadne prerieďovať bolo v pohode a i Leo Fafard sa do tejto roličky hodil. Ale čo nebolo v pohode a to tvorcovia riadne prestrelili bolo to trio mágov, tí sa mi tam vobec nehodili. Dovtedy super pocit z filmu, po tom okamžiku, už som ho len pretrpel. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ale jo, je to fajn. Lepší práce s tempem, záživnější úvod a mnohem víc absurdních nápadů by tomu jen prospělo a víc to oživilo, ale docela to funguje i tak. Docela jsem se u toho bavil (ačkoli i na trapné scény bohužel došlo), je to i správně absurdní, pár dobrých nápadů v tom je a je i vidět, že to mělo nějaký scénář a režisér si nevystačil pouze s prvotním nápadem. To všechno je fajn, ale když to srovnám třeba s takovým VelociPastorem, tak o docela velký kus nad WolfCopem vyhrává... 3* ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Konečně fízl, co může o sobě s klidným srdcem říct, že je chlupatej.. Lykantropický polda, co kromě vytí klopí bourbon, pojídá koblihy, odděluje zločincům ksicht od lebky, souloží s Červenou Karkulkou (která je de facto babička) a na MTV se účastní tuningového pořadu Pimp My Wolfride. Brak jak víno, který mohl mnohem víc zatlačit na pilu vtipnosti a odpustit si finiš ala legrační bitky „ras“ ve Stmívání, ale ten výsledek vzniknuvší z nepoměru investovaných kanadských dolarů a entuziasmu nelze neocenit.. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Mám rád příjemná překvapení a tohle bylo sakra příjemné překvapení. Svěží, odlehčené, vtipné, dobře obsazené a zručně natočené, zkrátka oddechové béčko jak má být. Líbila se mi pohodovost scénáře, který si neláme hlavu s nějakým složitým vysvětlováním nebo psychologizováním, prostě z týpka je najednou vlkodlak, všichni kolem něj včetně jeho to berou tak nějak stoicky a neřeší to, takže po městysu pak drandí vytuněným fárem "wolfmobilem" policajt v uniformě s obludnou vlkodlačí hlavou čumící z límce a s obrovskejma chlupatejma prackama čumícíma z rukávů, nasává vizoura a likviduje gaunery, občani ho normálně zdraví a nediví se, prostě pohoda. Fakt mám z tohohle filmu naprosto pohodovej pocit, pohodáři jsou i všichni herci, hlavně Fafard je sympaťák a ta jeho barmanská flundra se mi moc líbila, dokud... Ale nebudu spoilerovat a jdu hned na druhej díl. P.S.: Na plnej počet bylo finále přece jenom až příliš zhulený a příliš nízkorozpočtový, takže "jen" hodně spokojený silný čtyři. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Meno hlavného hrdinu, Lou Garou, znamená vo francúzštine vlkolak.
    (Marceloo)
  • V jedné ze scén Wolfcop (Leo Fafard) utrhne u hlídkového vozu dveře na straně řidiče . V několika následujících scénách je ale možné si všimnout, že dveře chybějí na straně spolujezdce. (Corpsegrinder)
  • Jedná o první film produkován společností CineCoup Film Accelerator. (The Viper)

Reklama

Reklama