Reklama

Reklama

WolfCop

  • Velká Británie WolfCop
Trailer 2

Lou je naprosto neschopný zástupce šerifa, ze kterého si utahuje celé město a jeho nejlepším přítelem je alkohol. Lítá z průšvihu do průšvihu a jediným místem, kde je opravdu šťastný, je barová židle v jeho oblíbeném podniku. Jednoho večera je na obchůzce napaden neznámým útočníkem a následně je na něm proveden starodávný rituál. Díky němu se dokáže proměnit ve vlkodlaka, ale chvíli trvá než svůj „dar“ dostane pod kontrolu. Následně se jej rozhodne využít v boji se zločinem. Netuší však, že někdo v pozadí s ním má úplně jiné plány. (SOLOM.)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (58)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„WolfCop“ se pro mě stal velmi příjemným překvapením, což se prostě musí ocenit. Když vás film baví, tak je jedno, jakého je žánru. A tenhle film mě bavil. Ty masky jsou prostě paráda. Na konci filmu bylo, že nás v roce 2015 čeká pokračování. Jak to tak vypadá, to už se nestihne, ale pracuje se na něm. A já jsem na druhý díl docela zvědavý. Podobné béčko si prostě nenechám ujít. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Rituální proměna v supersilného vlkodlaka lajdáckého policistu-alkoholika nijak zvlášť nezaskočí, naopak mu dodá nový impuls při (krvavém) vymáhání zákona jako nočního "vigilanta" s vytuněnou károu. Vědomě braková, komediálně nadsazená "gore" šílenost ale ve výsledku (a zejména ve finále) není natolik zábavná, jak by si nadšení poloamatérští tvůrci přáli, respektive jak bych jim přál. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Mám rád příjemná překvapení a tohle bylo sakra příjemné překvapení. Svěží, odlehčené, vtipné, dobře obsazené a zručně natočené, zkrátka oddechové béčko jak má být. Líbila se mi pohodovost scénáře, který si neláme hlavu s nějakým složitým vysvětlováním nebo psychologizováním, prostě z týpka je najednou vlkodlak, všichni kolem něj včetně jeho to berou tak nějak stoicky a neřeší to, takže po městysu pak drandí vytuněným fárem "wolfmobilem" policajt v uniformě s obludnou vlkodlačí hlavou čumící z límce a s obrovskejma chlupatejma prackama čumícíma z rukávů, nasává vizoura a likviduje gaunery, občani ho normálně zdraví a nediví se, prostě pohoda. Fakt mám z tohohle filmu naprosto pohodovej pocit, pohodáři jsou i všichni herci, hlavně Fafard je sympaťák a ta jeho barmanská flundra se mi moc líbila, dokud... Ale nebudu spoilerovat a jdu hned na druhej díl. P.S.: Na plnej počet bylo finále přece jenom až příliš zhulený a příliš nízkorozpočtový, takže "jen" hodně spokojený silný čtyři. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli byl první comics a pak film, nebo obráceně, každopádně snímek comicsový je. Fajn kamera, pulpový příběh, vtip, nadsázka, ozvěna 80.let. Jak je vše naivní, tak se mi to líbilo. Proměna ve vlkodlaka numero uno je stále v Americkém vlkodlakovi v Londýně, vlčí huba je spíše k smíchu (předpokládám, že schválně) a gore značně gumové. Ovšem přerod lidského chuje ve vlkodlačí jsem doposud neviděl. A sex s vlkodlakem za mřížemi. A oční jednohubka. Utržená hlava. Urvané ruce. A po celou dobu reklama na chlast. A Červená karkulka není tou, kterou se zdá být. Milý oddechový film. Nenáročný. Asi tak. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Jakože v rámci trashem šmrncnutého subžánru je to naprosto do pohody. V zásadě to může vypadat jako další konina, ale když se na to mrknu střízlivým okem, tak co... Má to velmi rozumnou minutáž. Parádní triky a masky. Děj vnáší nové prvky do vlkodlačí mythologie. Má to dynamiku a parádní atmošku osmdesátkových braků kterou podtrhuje solidní hudební podkres. Herci jsou tak akorát.... Z mého pohledu prostě dobrý.. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Meno hlavného hrdinu, Lou Garou, znamená vo francúzštine vlkolak.
    (Marceloo)
  • Jedná o první film produkován společností CineCoup Film Accelerator. (The Viper)
  • V jedné ze scén Wolfcop (Leo Fafard) utrhne u hlídkového vozu dveře na straně řidiče . V několika následujících scénách je ale možné si všimnout, že dveře chybějí na straně spolujezdce. (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama