Reklama

Reklama

The 7.39

(TV film)
TV spot

Obsahy(1)

Carl (David Morrissey) je muž ve středním věku, jehož život uvázl na mrtvém bodě. Dlouholeté manželství s Maggie (Olivia Colman) ztratilo jiskru, pubertální děti si otce nevšímají a práce v realitní kanceláři ubíjí stereotypem. Carl nenávidí každodenní cestování ranním vlakem do Londýna. Jednoho dne v něm ale narazí na Sally (Sheridan Smith), mladší ženu, která má těsně před svatbou. Ani ona není spokojená a cítí se tak trochu v pasti z nadcházejícího manželství. Tihle dva si začnou povídat a najednou se ranní cestování za prací stane pro oba nejhezčí částí dne. Jenomže po čase už jim rozhovory ve vlaku nestačí a jejich vztah přesáhne původně jasně vytyčené hranice. (rikitiki)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (20)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Veliká, převeliká škoda! Jedna z nejhmatatelnějších chemických reakcí televizních obrazovek si nemohla přát lepší hudební doprovod, zato se však rozhodně měla dočkat důstojnějšího výslednýho produktu. Takhle ona druhá část bohužel zazdila, co se dalo, a to vážně naprosto zbytečně. (Po prvních 58 minutách jsem měl 7.39 za 100procentně 5hvězdičkovou záležitost, achich.) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Muž v pasti středního věku, pracovní a rodinné rutiny potkává o něco mladší ženu, která je v pasti nadcházejícího manželství, o jehož šťastné budoucnosti není přesvědčená. Zákonitě přichází románek, který zákonitě končí explozí. Ta ale, kupodivu, není jen likvidační, ale i osvobozující.____ Lidské životy a jejich míjení i křížení se, odpovídá vlakům, které v příběhu sehrají důležitou roli. ___ Trefně popsaná atmosféra deziluze ze sebe samého, která přichází s určitým věkem, žádné nimrání se v sebelítosti a příběh, kterému se dá věřit, protože se nevyhýbá ani zmatkům a trapným okamžikům. ___ David Morrissey je přitažlivý chlapák i v roli chvílemi uťápnutého otce od rodiny a zaměstnance realitky. /23. 12. 14./ ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Vynikající milostné drama s excelujícím duem v hlavní roli. David Morrissey a Sheridan Smith spolu mají výbornou chemii a funguje to mezi nimi tak, že jim věříte úplně všechno. Jako by se to všechno mezi nimi skutečně odehrávalo. Precizní scénář, kde snad žádná věta nešustí papírem a nějaké laciné hraní na city tu nenajdete už vůbec. Snímek mě mile překvapil i vkusnou a jemnou dávkou humoru v určitých scénách a hezkým, realistickým koncem, jaký by v Hollywoodu nikdy neprošel:) Ze začátku jsem si říkala "To je Guvernér!" :) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Výborná romantická dráma, pociťovka, kde hrá prím hlavne skvelá réžia, herci a v neposlednom rade aj scenár, vychádzajúci skôr z reality ako z nejakého vymysleného romantického sna. Z toho dôvodu oceňujem aj koniec, ktorý sa tak dokázal vyhnúť prvoplánovosti a umelej prisladenosti, aj keď priznávam, v istom časovom úseku snímku to tam smerovalo, ale potom našťastie prišiel zvrat a s ním záver ako vystrihnutý zo života. Spokojnosť. 75/100 ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Asi jsem cíťa, ale já to se Sally a Gregem prožívala naplno. Když bojovali sami se sebou, s jejich vnitřními pocity, ach jo, to bylo tak těžké.Tvářit se přirozeně a jakoby nic v momentech, kdy to bylo zcela nemožné. Ta dychtivá touha alespoň na moment být spolu, ale i jejich strach ublížit druhým byla tak silná, že z toho pochopitelně vyplynula nervozita a vědomí nezodpovědnosti vůči svým partnerům, jejichž pocity jsem také sdílela. Život je v lásce někdy pes, snoubí se s ním většinou i velký smutek a možná tam mnohý z nás najde nějaké to místečko, které taky někdy prožil a je úplně jedno, že to nebylo v reálu, ale třeba jen ve své mysli. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama