Reklama

Reklama

Jedenáctiletý Cameron (David Mazouz) se znenadání začíná chovat podivně. Uzavírá se ve svém pokoji, mluví zvláštními pradávnými jazyky a vykazuje i další příznaky posedlosti. Jakmile to jeho matka (Carice van Houten) zpozoruje, spojí se s odborníky z Vatikánu, kteří za chlapcem vyšlou specialistku na podobné případy, která si na pomoc přizve Dr. Setha Embera (Aaron Eckhart) a jeho tým. Dr. Ember má totiž jedinečnou schopnost, kdy při léčbě posedlých osob vstupuje přímo do jejich mysli a v ní čelí zosobněnému zlu způsobujícímu pomatení mysli. Nepovažuje se za tradičního vymítače ďáblů, ale spíše za jistého „uklízeče". A jeho chvíle nastává tehdy, když selhává veškerá dosavadní snaha tradičních exorcistů. A tento okamžik nastal právě u malého Camerona. Dr. Ember vstoupí do jeho podvědomí, v němž démon drží chlapce v zajetí v imaginárním světě snů. Ukáže se, že tento ďábelský protivník je mnohem silnější, než Ember čekal. Navíc jej pronásleduje nejen lstivý a zákeřný démon, ale i jeho vlastní traumatická minulost. Ember musí nasadit veškeré své schopnosti a možná i život, aby přemohl démona a chlapce zachránil. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

konvicce

Rád jsem pomohl a jakožto hororový expert s potěšením sleduji, že můj odborný komentář pomohl v rozhodování opravdu velkému počtu fanoušků, jelikož v den české premiéry kina zejí prázdnotou.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Cech

majo0007

majo0007 (hodnocení, recenze)

"Jakožto zdejší hororový retard" oznamujem, že HDRipy sú vonku!

(Incarnate.2016.HDRip.XviD.AC3-EVO)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Uživatel majo0007 smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Akira777

tak za prvé musíš mít minimálně jednu přítelkyni - modelku, čím víc budeš mít modelek tím lépe, pokuď dotyčná neni modelka, tak nemůžeš být hororovým expertem, za druhé musíš jíst v KFC, musíš pít chlazenou colu, musíš mít bagetku, bagetku !!!!!!! a za třetí musíš se chovat nadřazeně, arogantně a povýšenecky, tak a běž do světa, běž a dělej experta na horory 

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Kolik že je tady těch odborníků, že bych se přidal taky, co mám udělat, kromě toho, že bych musel ze sebe ještě udělat blba?

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Martin29

Martin29 (hodnocení, recenze)

Nějakému pseudoodborníkovi se to nelíbí takže to bude kvalitní řekl bych. 

neskvik

neskvik (hodnocení, recenze)

Stallone

ty guru :D klipkaj pri tom predstaveni strasne rychlo ocami, pri 86min toho plno neuvidis a tak mozes ist na ten film aj 4x...

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Jako zdejší hororový GURU musím opět zkritizovat krátkou stopáž na kinofilm. 86 minut na hororový film do kina je málo. Tohle nevypadá na dobrý film.

na příspěvěk reagoval neskvik

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

však jeho přezdívka Psychor to je synonymum pro P - psychopat S - sebepoškozující Y - yaro což je Japonsky kretén CH  - chorý R - retard 

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Byl bych rád, kdyby se jednalo o kvalitní hororový kousek, ale vše bohužel nasvědčuje opaku. A jakožto zdejší hororový expert se ve svých předpovědích mýlím jen opravdu svátečně.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Reklama

Reklama