Reklama

Reklama

Sestry Maura a Kate, čtyřicátnice s poněkud neuspořádaným osobním životem, se od svých rodičů dozvědí, že si mají do konce týdne vyklidit své pokoje v jejich rodném domě. Otec s matkou se totiž rozhodli dům prodat a přestěhovat se do domu pro seniory. To je šok především pro Kate, která to zjistí až v okamžiku, kdy s Maurou dorazí na místo. Dům už je prázdný a zbývá vyklidit pouze jejich pokoje. Sestry se začnou přehrabovat ve svých věcech a při této tísnivé činnosti dojdou k názoru, že by bylo dobré ještě naposledy v domě svého dětství uspořádat pořádnou party. Přesně takovou, jakou zažily, když byly na střední škole. (TV Nova)

(více)

Videa (26)

Trailer 1

Recenze (53)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná komedie o dvou vyzrálých sestrách ,které pořádají párty jak za mlada a pozvou všechny bývalé kamarády ze škol. Párty trvá skoro hodinu a je to největší mazec od Project X, zde se drogy a alkoholem rozhodně neplýtvá, škoda, že s tím sexem to už tak sladké nebylo. Největší překvápko je John Cena v podobě dealera, který ve svém kufříku měl snad všechny látky, co kdy jaký chemik vyrobil. Nasmál jsem se i jsem se skvěle bavil. 75% ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Mezi filmy o tom, jak banda floutků zničí rodičům za jednu noc celý barák, patří tenhle k těm lepším. Zábavnější a zoufalejší zároveň na tom je, že tady se o katastrofu nepostarají teenageři, ale dvě dospělý ženský se skupinou ujetých kamarádů. Polovina vtipů, která ve filmu padla, je buď nechutná, sprostá a nebo jednoduše trapná. Jenže jak se party rozjížděla, přestala jsem to řešit a prostě jsem jen nevěřícně kroutila hlavou nad tím, co ty holky ještě nevymyslí. Jednou stačilo, ale průšvih to nebyl. ()

Reklama

santiamén 

všechny recenze uživatele

Amy i Tinu zbožňuju, ale ne v podobných rolích. Naprosto zbytečná záležitost pro všechny, kteří se na párty nudí, i když jsou sami přítomní, natož na obrazovce. Nebavil mě už Project X, tady jsem doufala v zázrak díky výbornému obsazení, ale film o chlastačce je bohužel pořád jenom film o chlastačce. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Pouze pro zaryté fanoušky komediálního dua Amy-Tina. Scénář skvěle vykrývá jejich tolik charakteristický rukopis, nicméně většinu času jede bohužel na půl plynu. Což je vzhledem k obsazení (většina SNL) a ikonickému duu zkrátka škoda. Doteď nechápu, proč si Tina s Amy nenapíšou vlastní materiál. Zkušeností a talentu na to mají dost. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tinu Fey mám rád a její humor mi sedí. Bylo mi jasné, že ve spolupráci s Amy Poehler mě bude snímek bavit. A tak nějak jsem se trefil. Je to místy hodně obhroublé, je to místy hodně ujeté, ale tak nějak mě to bavilo celou dobu, i v těch dramatičtějších momentech. Ta spolupráce obou hereček v hlavní roli prostě funguje skvěle. Navíc jsou tu parádní vedlejší role. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Postava dealera (John Cena) se jmenuje Pazuzu. Jedná se o odkaz na film Exorcista (1973), kde se stejně jmenuje démon, který posedl mladou dívku. (hansel97)
  • Zkratka letiště Orlando International Airpot není OIA, jak je uvedeno ve filmu, ale MCO. (hansel97)
  • Scenáristka Paula Pell si údajně při psaní scénáře obě sestry představovala právě jako Tinu Fey a Amy Poehler, a to ještě předtím, než byly obsazeny. (hansel97)

Reklama

Reklama