Reklama

Reklama

Nebezpečné pokušení

  • USA Knock Knock (více)
Trailer 1

VOD (1)

Evan Weber (Keanu Reeves) je úspěsný architekt, šťastně ženatý muž a otec dvou dětí. Jeden víkend zůstane sám doma, aby mohl v klidu pracovat. Venku prší a náhle se ozve zaklepání na dveře. Jsou tam dvě krásné mladé dívky (Lorenza Izzo, Ana de Armas), celé promočené a ztracené, chtějí se jen osušit a použít telefon. Jejich poklidná návštěva se však mění v peklo... (Magic Box)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (410)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Thriller/Horror? Tohle?? Někomu koukám docela dobře jebe. Nepříliš vtipná komedie? To spíš. Proč nepříliš vtipná? Protože Reeves hraje tak pitomýho osla, a ještě k tomu tak pitomě, že to ani není vtipný. Docela jsem fandil těm dvěma flundrám, když už jsem definitivně pochopil, že scénář je monstrózně retardovaný/psaný s obří porcí nadsázky, vyberte si. Z přehršle debilit mi v palici zůstala asi jen ta, jak ony dvě děvčata se smíchem kopou ca dvoukubíkový hrob a jedna u toho má ještě v hubě žváro, tuhle scénu musel psát někdo fakt hodně odtržený od reality. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

No začátek fajn. Přijdou dvě buchty a on je pozve dovnitř. Dobrá, proč ne. To, že ho ošmatlali a přeblafli, no málokterý chlap by odolal. Taková už je příroda. Ale pokud aspoň trochu člověk myslí mozkem, kopne děvku do držky. Ale budiž. Nechme film dál pokračovat. Po velkém píchaní, kurvy odveze a oni se vrátí. Nastává peklo. Což pořád dobré a v celku pochopitelné. V pošahaném státě USA je takových vypatlaných debilů a kurev co kdo chce. Zajímavý zlom stojí ve chvíli, kdy se poprvé dostane ze zajetí. To už snad měli facky lítat ne? Čekal sem, že bude bojovat jako chlap a ne že se nechá terorizovat dvěma děvkama. Pro mě velké mínus. No a takhle to bylo až do konce filmu. A co se týče samotného konce...no... Táta měl asi párty... rozuzlení, žádné a pointa též ne. Ale v celku něco z toho vyplývá. Ženské se umí chovat jako děvky a jsou nevypočitatelné a pomstychtivé. To prostě je pravda. XXX chlapských životů o tom může vyprávět. No ale zase na druhou stranu. Važte si těch žen, co máte doma. Někdy se to může hezky vymstít. Vlastní zkušenost. A tento film, sice brutální, ale dobrý příklad, proč svojí ženu milovat mnohem více a o ty "děvky" se nestarat. Zlato, díky za film a ponaučení! ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Rothova sexuálně vzrušující ochutnávka před drsným Green Infernem se celkem povedla .O horor se Knock Knock příliš neopírá, spíše atakuje psychologické složky, které dle mého mohly být vyhroceny mnohem agresivněji, ale slušná zábava s erotickým nádechem Knock Knock nepochybně je. Kráska Ana Armas vyvolává erekci pokaždé, co je v záběru a víc vzrušující threesome jsem v hororu tuším ještě neviděl. Story 6/10, Atmosféra 6/10, Gore 1/10, Vizuál 8/10, Akce 5/10, Zábavnost 7/10.70% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jednodušší Funny Games s holkama. Dokud to děvčata nerozjedou, nemá film prakticky co nabídnout, pokud tedy nepočítám fakt, že Reevesovi role milujícího otce a manžela fakt nesedne. Když ale pak obě potvory začnou s terorizováním, jedná se o docela solidní zábavu se sexy kočkama, které dokážou lézt pekelně na nervy, myšleno v dobrém. Bohužel hlavní hrdina je takovej blbec, že si o to, co se mu děje, vyloženě říká a totéž se dá říct o jeho eventuálním zachránci. Chápu, že ve stresové situaci nemusí člověk jednat vždy racionálně, ale tohle bylo prostě moc. Celkově žádná hitparáda, ale ušlo to. 50% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Teraz neviem či som si to pozrel, kvôli Neovi, Elimu, alebo tým kočkam. No myslím, že s každého. Veď kto by si nepozrel odhalené dvadsiatky, ktoré !znásilňujú! chudáka Nea, pod režisérskym úchylným dohľadom Eliho Rotha ? Musím, sa priznať, že som čakal viac, ale vďaka krátkej stopáži to rýchlo odsýpalo, čo je plus. Eli je bohužiaľ strašný režisér, oceňujem ten jeho úchylný zápal a hlavne nápad, ktorý ma zaujal, a ktorý dokáže predať na plátno. No to je tak všetko, pretože atmosféra a napätie na daný žáner boli skutočne mizerné. Asi rovnako ako Eliho filmografia. 65% - 3* ()

Galerie (105)

Zajímavosti (8)

  • Dej filmu je inšpirovaný snímkou Death Game (1977), no nejedná sa o remake. (m.a.t.o.)
  • Prvá úloha pre kubánsku herečku Anu de Armas vo filme natočenom v angličtine. (beso74)

Související novinky

Ana de Armas opět mezi špióny

Ana de Armas opět mezi špióny

14.12.2020

Sympatická herečka Ana de Armas, jejíž kariéra započala v erotickém thrilleru Nebezpečné pokušení s Keanu Reevesem, a později pokračovala snímky jako Týpci a zbraně, Blade Runner 2049 nebo Na nože,… (více)

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

23.04.2016

Když se u očekávaného filmu hýbe s premiérou, odvykle se od nás vzdaluje. Dvojka Blade Runnera je ale výjimkou z pravidla, právě se totiž přesunula z 11. ledna 2018 na 5. října 2017. Že to jsou… (více)

Reklama

Reklama