Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedním z nejcennějších exponátů městského muzea jsou Tygří oči, dva velké diamanty v ceně šesti milionů marek. A právě ty přišli ukrást lupiči. Když se rozdrnčí poplašné zařízení, ukryjí zločinci kameny do dvou nádherných motorek vystavených v přízemí. Den nato tam zabloudí naši staří známí Mike a Thomas, náhodou jsou stotisícími návštěvníky - a vyhrávají ony motocykly! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (105)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tommy a Mike jsou opět bez práce a to by jeden nevěřil, co se může stát, když jeden z nich usilovně hledá místo, aby se mohl nerušeně vymočit. Ano, lehká a přirozená komedie o motorových tříkolkách, krásných stopařkách a ukradených diamantech. Od předešlého snímku výrazný posun co se týče humoru a letní svěžesti, i když o nějakou vydatnou bláznivinu opět nejde. Každý vtip či humorná situace tak nějak ze všeho přirozeně vyjde a jakoby se to celé neslo jen na náhodách. A tak tu jeden gag opět střídá druhý ve své jednoduchosti. Některé jsou již na dnešní dobu hodně apatické, ale opět je potřeba z nostalgického hlediska na celý koncept shlížet okem shovívavým. Jako letní odpočinkový a hlavně naprosto nenáročný film lze snímek přijmout ve své plné parádě. Současný divák jen nesmí být rozmazlený současnými komediálními bláznivinami. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Bilble všech nosáčů, pro nás ostaní jen klasická jednoduchá nosní zábava. To ovšem bohatě stačí a čas od času si přijedu k nosačům natankovat úsměv. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Svého času to byla jedna z mála západoněmeckých komedií, která k nám pronikla. Už jen proto, že přišla ze západu, jsme na ni pohlíželi trochu méně kritickýma očima. Ale dneska už to myslím můžu říct nahlas - je to ptákovina. :) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Rozhodne lepsi nez Dva supernosaci, ale porad nic extra. Film ma na nemeckou komedii dostacujici pribeh a diky tomu, ze je celej film spis road movie, tak je i vcelku sviznej a zacne nepatrne nudit az ke konci. Dokonce i Kruger s Gottschalkem jsou snesitelnejsi, protoze se tu zas tak moc neztrapnujou. Problem je, ze se nak zapomnelo na vtipy, coz je u komedie slusnej problem. Ale par se jich tam naslo a tech 90 minut se na to diva docela prijemne, tak ty 3* dam. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Asi bude špatný počasí. Auta lítaj nějak nízko." Bejvávaly časy, kdy "rypáci" Mike a Thomas vyprodávali kina, rozesmívali sály a vzbuzovali touhu pořídit si vlastní tříkolku. I já jsem po ní toužil a ještě jsem se u toho skvěle bavil. Čas však dokázal, že je to hrozná hovadina s debilním příběhem, několika slušnejma fórama a kvalitu udržely jen ty tříkolky. Nevadí. Tenkrát to svůj účel splnilo a dneska už to beru jen jako nostalgickou raritu. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

V dětství jsem tenhle film strašně žral. Před časem jsem na to někde náhodou narazil a vůbec jsem nechápal, co se mi na tom kdysi tak líbilo. Nebudu sem zatahovat nostalgický vzpomínky, kdy to byl jeden z mála západních filmů, co se dostal do televize, a dávám 2 hvězdičky. A to si řikám, že je to možná až moc... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Při pohledu na blonďatého padoucha se stříbrným uchem je mi jasné, z čeho čerpal manager západoněmeckého střihu Vlasta Košťál inspiraci ke svému účesu.. Typická "natrhnu ti arsch" komedie z Deutschlandu, kdy z každého záběru máte pocit, že se to do 5 vteřin musí zvrhnout v softporno z gelsenkirchenských ateliérů Udo Kiesslinga. Bože, toto jsem byl opravdu schopen sledovat i vícekrát za sebou? Je evidentní, že z masochismu člověka vyléčí až čas.. Krügerovi měl někdo říct, že když hraje nosáče, měl by si z něj nejdřív vytrhat všechny chlupy o délce honduraské pralesní liány (viz.úvodní titulky).. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tento kousek jsem prvně zhlédla před mnoha léty, snad když mi bylo tak dvanáct, a od té doby jsem jej neviděla. Proto jsem byla potěšena, když jsem zaznamenala, že jej budou opět vysílat v TV. Byla jsem zvědava, jak na něj budu pohlížet s odstupem času, a mého filmového vývoje, nyní již jako absolutní filmový maniak. Stále je to pro mě zábavné dílko. Nyní sice už jako béčkově vyznívající klasika a nostalgie, ale stále obsahující zapamatování hodné scénky (pobyt v oddělení ložnic, posezení u hamburgerů, jízda opilého Nosáče, na výstavě, návštěva nemocnice, scény s gangstery), vtipné dialogy, z nichž některé si doteď pamatuji, příjemný hudební výběr, který se mi po letech opět rozezněl v hlavě, a perfektní dabing, bez kterého by to možná ani nebylo ono. Nalezla jsem také pár menších děr ve scénáři, ale ani to nemohlo přehlušit můj zážitek, vzpomínky a umístění na čestném místě v oddělení komedií. "Když říkám naposled, myslím tím naposled", "Nejsou modlící se ruce vlastně také trojúhelník?", "Oni mě tu zapomněli a v televizi dávají písničky s Gottem." :) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Spolu s Videem nejpovedenější díl o Nosáčích. Vždy se dobře pobavím a některé dialogy znám nazpaměť. Dabing přímo luxus. Petr Oliva a Karel Heřmánek. Co více si přát. 70% ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že je to nejlepší díl, ale mi se líbil ze všech nejvíce. Jako dítě jsem to viděl alespoň edetkrát a líbilo se mi to. Dneska na to nahlížím trochu jinak a musím uznat, že je to blbost jak Brno. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrná komedie se slabým scénářem, kterou nad vodou jednoznačné drží komediální dvojka Kruger/Gottschalk. A zdařilý dabing. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Nechápem kvantovú fyziku a nemecký humor. Nostalgia? Kašlať na ňu, jedna hviezda pôjde za trojkolky a druhá za záporáka (viď plagát k filmu) s najzvláštnejším účesom v celom Západnom Nemecku, ktorý bol drsný ako hajzlový papier, ale to bol asi zámer... ()

Reklama

Reklama