Reklama

Reklama

Svéráz národního lovu

  • Rusko Osobennosti natsionalnoy okhoty (více)

Obsahy(1)

Mladý Fínsky mladík sa vyberie do Ruska na vysnívaný tradičný ruský lov. Zo sna však rýchlejšie vytriezve, ako z litrov ruskej vodky a samohonky ktorú dobrovoľne vypije lebo patrí k ruským zvykom. Partia, ktorá s zišla na love nemá asi v pláne uloviť nič živé, ale sa riadne spiť do nemoty. Nemožno sa preto čudovať, že i yetti sa zrazu stane skutočným. (andykovac)

(více)

Recenze (214)

Franki69 

všechny recenze uživatele

Nechce se mi psát, že je to kultovní ruská komedie. I když je mi jasné, že jinou asi široko daleko v mém blízkém i širším okolí nikdo nezná a žádnou rozhodně nikdo ani neviděl – na rozdíl od téhle, která je fakt stále docela dost populární. Film sleduje příhody setrvale přiožralých lovců v nehostinných ruských dálavách a je to tak příjemně neamerický/nezápadně evropský film že by bylo škoda si ho nechat ujít. Stejně jako některé rannější filmy Emira Kusturici nebo z těch novějších a slovanských Deník Strojvůdce. A pak už na krávu, odmítající vyskočit z nadzvukové stíhačky, nezapomenete. Dávám 70% ()

Igy007 

všechny recenze uživatele

Nu wot, čirá sranda tohle. Tenhle film prostě nestárne. Málokdy se v kině takhle nasměju. A že to píšu až s pětadvacetiletým zpožděním ? Až před pár dny mě přestala bolet bránice totiž. To byla ale povedená achóta, geněral ! ()

SMajklart 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je snad jediná komedie posledních let kde jsem brečel smíchy. Tolik vypité vodky snad nikde jinde nebylo. A pokud byste chtěli pít vodku z 3dl sklenic, tak rozhodně neváhejte je to, tak jednoduché jak to vypadá ()

Stealth2 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl poprvé docela mě to srazilo na kolena, nikdy bych nevěřil že rusové jsou schopni takhle fantasticky sami sebe natočit ve výborné komedii.... ()

Linsang 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně zábavný film, kdyby nebylo typicky ruských obličejů a hektolitrů vodky, tak bych nikdy nevěřila, že se na mrazivém východě může něco takového urodit. Smála jsem se od začátku do konce a u scény s krávou ve stíhačce mi šlo skoro o zdraví, jak jsem se svíjela v křečích. Film nasadil laťku hodně vysoko a další díly už se k ní bohužel ani nepřiblížily. ()

michalkop 

všechny recenze uživatele

Byla to síla. Spousta absurdních skečí, které samy o sobě nedávají smysl, ale dohromady dávají zajímavý a neokoukaný celek. Za mě nejlepší scéna kráva a bombardér. ()

blackbeast 

všechny recenze uživatele

Dobré, místy jsem se opravdu bavil. To jak nakládali krávu do bombardéru bylo neskutečný... na tohle příjdou snad jen v Rusku. ()

cyglos 

všechny recenze uživatele

Koho by to napadlo, že z východu dojde taková sranda. Než jsem to viděl, tak jsem slyšel o filmu, kde se vypije tolik vodky, až to není hezký. A ono to hezký je. Vodka, ruskej bor..l, na všechno spousta času. Ruskej plukovník, policajt, vězeň, holky z kravína prostě průřez společností a finskej novinář, který není sto, mezi pitím a střízlivěním a dalším pitím, pochopit do čeho se to dostal. Scéna s krávou, kterou chtějí přepravit bombardérem za flašku vodky, a když to praskne, tak jí chtějí před přistáním vyhodit za letu. Honička s medvědem alkoholikem, který je nejdříve prožene po lese, pak jim vyžere vodku a nakonec se parta lovců s ožralým medvědem fotí. Moji přátelé na ruský způsob. ()

old_school 

všechny recenze uživatele

Proč tomuhle někdo říká komedie? Vždyť tento film je naprosto čistá non-fiction. Něco jako dokument, jestli mi rozumíš, Ivánku kamaráde. Naše země leží na východ od západu a jen kousek na západ od této reality. Přípitky musí být stručné, aby zůstal čas na rekreaci, soudruzi! ()

Reklama

Reklama