Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh Laney Brooks (Sarah Silverman), dobre vydatej ženy a matky dvoch detí, ktorá zabudla, aké je to byť šťastnou matkou, manželkou a ako milovať život. V zúfalej situácii urobí zúfalé činy, a preto požiada svojho manžela Brucea (Josh Charles) o pomoc. Dúfa, že tak nájde cestu späť k svojej rodine, ale hlavne k sebe samej. (sochoking)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (14)

peproch 

všechny recenze uživatele

My, kteří víme, že nemáme záležitosti svého života pod kontrolou, my kteří víme, že na nás záleží, jestli budem dobří, věrní, spolehliví a my kteří jsme odpustili svým rodičům a přesto nám dělá potíž zapomenout, mužeme něco říct, protože máme maličko štěstí, že jsme k drogám odolnější. Křehkost našich bližních, ačkoli navenek jsou půvabné, zdatné, sexy, nás trápí, ale bezradně stojíme nad schody, tak jako manžel Bruce v závěrečné scéně. Film je přesně ten typ, který mám ráda, povídka, na hodinu a půl i s titulky a pro mne poznáním jiných světů. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Je mi to líto, ale nedokázala jsem do této rodiny zapadnout tak, abych soucítila nejen s Laney, ale ani s manželem, potažmo jejich dětmi. Jistě, že to je velmi depresivní film a hlavně námět, který kolem nás obíhá stále častěji, ale v tomhle případě tomu scházela větší hloubka a možná větší prostor pro psychologa a to tady vystupovali hned dva. Manžel je sice vykreslen jako milující, ale příliš laxní k tak závažnému problému. Možná jsem měla problém i s Laney, které jsem ty slzy moc nevěřila, tudíž mě to celé emotivně minulo. Sorry. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Sarah Silverman se začíná prezentovat jako hodně zajímavá herečka, tak uvidíme, co z ní ještě režiséři dostanou. Tady jsem jí tu mrchu věřil, ale ona přitom není lidskou zrůdou, jen je taková ztracená. Což je dobře, protože s ní neztratíte celou dobu kontakt, jinak by to nefungovalo. Takhle je to povedená sebedestrukce. ()

ciapok 

všechny recenze uživatele

výborná, výborná Sarah Silverman. Tento film radím zarovno k Blue Jasmin. Nie, nie som sadista, ktorý má rád keď ženy trpia. Akurát takéto role si vyžadujú silnú hereckú výbavu, ťažkú pechotu. A to, že ňou disponuje Sarah Silverman, ma nie úplne šokovalo, ale prekvapilo. Bola tak prirodzene dominantná, že ostatné zložky filmu (ktoré keby nefungovali, bol by problém) šli celkom mimo moje vnímanie. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ja asi nebudem patriť k fanúšikom tohto filmu. Môžem oceniť herecký výkon Sarah Silverman, no nemôžem pochopiť postavu, ktorú predstavovala a rozhodne ani jej myšlienkové pochody. Myslím si, že keby viac počúvala svojho doktora v čase, keď bola na odvykačke, tak sa mohla všetkému čo sa udialo potom vyhnúť. A nie je nič horšie, ako keď deti uvidia niečo, čo by rozhodne vo svojom živote nemali vidieť. Verím tomu, že svoje deti ľúbila, no to je málo. Veľmi málo na to, aby dokázala napraviť to, čo spôsobila. Film má aj veľmi dobré scénky, ktoré nám ukážu, že Elaine má aj svoje pekné stránky, a fakt, že ju mnoho rozhodnutí mrzí, no nevie to posunúť film správnym smerom. Osobne mi to prišiel ako veľmi nepríjemný film, ku ktorému by som sa viac nevrátil. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama