foto

Sarah Silverman

  • nar. 1.12.1970 (47 let)
    Bedford, New Hampshire, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Sarah Kate Silverman, nebo také "Big S" jak zní její přezdívka je potomkem židovských imigrantů. Tato bavička, scénáristka, zpěvačka, kytaristka a také herečka není v našich luzích a hájích příliš známá. Ve Spojených státech se ovšem jedná o jednu z nejznámějších stand-up baviček.

Sarah se poprvé objevila na televizní obrazovce v roce 1985 v reklamě na Aquafresh. V sezóně 1993/94 spolupracovala na SATURDAY NIGHT LIVE, dále se objevovala tři roky na HBO v "MR. SHOW". Hrála vedlejší role v několika filmech a seriálech. Hlavní roli hrála v JESUS IS MAGIC - one-women show spojené s muzikálem. V současnosti účinkuje v SARAH SILVERMAN PROGRAM na Comedy Central.

V roce 2008 získala cenu EMMY za nejlepší původní hudbu a text za píseň "I'm fucking Matt Damon", která zazněla v JIMMI KIMMEL LIVE! Právě Jimmi Kimmel byl jejím dlouholetým partnerem.

Auberron

Herecká filmografie

Filmy

2018 Raubíř Ralf a internet
2017 Sarah Silverman: A Speck of Dust (TV film)
Souboj pohlaví
The Book of Henry
2016 Komik Henry
Popstar: Never Stop Never Stopping
Untitled Sarah Silverman Project (TV film)
2015 Ashby
Gravy
I Smile Back
2014 Všechny cesty vedou do hrobu
2013 Fête des Pets
Sarah Silverman: Jsme neuvěřitelní (TV film)
2012 Raubíř Ralf
The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
2011 Mupeti
Take This Waltz
2010 Peep World
2009 Komici
Saint John of Las Vegas
2008 A Bad Situationist
2007 Futurama: Benderovo parádní terno (video kompilace)
Opravdový Jonathan
2006 I Want Someone to Eat Cheese with
Sarah Silverman Program.: Officer Jay, The (TV film)
The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
Škola svádění
2005 Fur on the Asphalt: The Greg the Bunny Reunion Show (TV film)
Sarah Silverman: Jesus is Magic
2004 Hair High
Nobody's Perfect
Supermarket
2003 Škola ro(c)ku
2002 Běž, Ronnie, běž!
Strippers Pole
2001 Black Days
Evoluce
Před svatbou ne!
Řekni, že to tak není
2000 Podfukáři
Rocky Times (TV film)
Super Nerds (TV film)
Z jaké jsi planety?
Únosci
1999 Late Last Night (TV film)
Smog (TV film)
Who's the Caboose?
Ženich na útěku
1998 Nebezpečná zásilka
Něco na té Mary je
Skandál Bulworth
1990 Caesar's Salad

TV seriály

2018 Bobovy burgery (TV seriál)
Mission Impos-slug-ble (S08E20)
The Trouble with Doubles (S08E14)
2017 Crashing (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
Paraders of the Lost Float (S07E21)
Mom, Lies and Videotapes (S07E20)
Thelma & Louise Except Thelma is Linda (S07E19)
2016 Great Minds with Dan Harmon (TV seriál)
Lady Dynamite (TV seriál)
Loaf Coach (S01E06)
Mystérium sexu (TV seriál)
Family Only (S04E06)
Outliers (S04E05)
Bobovy burgery (TV seriál)
They Serve Horses, Don't They? (S07E04)
Secret Admiral-irer (S06E18)
The Horse Rider-er (S06E17)
další epizody (6)
Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl (S28E04)
2015 Muž hledá ženu (TV seriál)
Pitbull (S01E03)
Mystérium sexu (TV seriál)
High Anxiety (S03E09)
Surrogates (S03E08)
Monkey Business (S03E07)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Oeder Games (S05E21)
The Runaway Club (S05E16)
The Millie-churian Candidate (S05E12)
další epizody (4)
2014 Mystérium sexu (TV seriál)
Pták s černým peřím (S02E06)
Obdaření (S02E05)
Bobovy burgery (TV seriál)
Friends with Burger-fits (S05E03)
Work Hard or Die Trying, Girl (S05E01)
The Frond Files (S04E12)
další epizody (4)
Simpsonovi (TV seriál)
Šáša na odpis (S26E01)
2013 Maron (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
Purple Rain-Union (S04E06)
Fort Night (S04E02)
The Unnatural (S03E23)
další epizody (10)
Futurama (TV seriál)
Hra o tóny (S07E23)
2012 Bobovy burgery (TV seriál)
Ear-sy Rider (S03E01)
Bad Tina (S02E08)
Synchronized Swimming (S02E03)
další epizody (4)
Simpsonovi (TV seriál)
Řeka slz (S24E01)
2011 Bobovy burgery (TV seriál)
Burgerová válka (S01E10)
Umělecká smršť (S01E08)
Dobrá manželka (TV seriál)
Žárlivost (S02E22)
Znuděný k smrti (TV seriál)
Koupám se jako Lady Macbeth (S03E05)
2010 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
První meta dobyta (S21E15)
2009 Liga snů (TV seriál)
2007 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
2005 Americký táta (TV seriál)
Stan Knows Best (S01E03)
Robot Chicken (TV seriál)
2004 Pilot Season (TV seriál)
Tom Goes to the Mayor (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Talk Show (S01E03)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a televizní hvězda (S02E12)
2002 Greg the Bunny (TV seriál)
Saddle Rash (TV seriál)
Vtipálkové Crank Yankers (TV seriál)
2000 Futurama (TV seriál)
Jak ztratit holku za 1000 let (S02E19)
1997 JAG (TV seriál)
Slabá stránka (S03E04)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Konec budoucnosti, část druhá (S03E09)
Konec budoucnosti, část první (S03E08)

Dokumentární

2018 Origin Story
Zenové zápisky Garryho Schandlinga (TV film)
2017 Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special
2016 Dying Laughing
Equal Means Equal
The Last Laugh
2015 Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs (TV film)
2014 Harmontown
2012 The Bitter Buddha
2008 Largo
2007 Fired!
Mr. Warmth: The Don Rickles Project
Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation (TV film)
Super High Me
2005 The Aristocrats
2003 New Face of Late Night TV, The (TV film)
Uncensored Comedy: That's Not Funny (TV film)
2002 TV's Most Censored Moments (TV film)
The Perfect Pitch (TV film)

TV pořady

2018 Grammy Awards 2018 (TV pořad)
Hilarity for Charity (TV pořad)
2015 Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 2014 MTV Movie Awards (TV pořad)
John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)
Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
Off Camera with Sam Jones (TV pořad)
The 2014 Film Independent Spirit Awards (TV pořad)
2013 Betty White's 2nd Annual 90th Birthday (TV pořad)
Comedy Central Roast of James Franco (TV pořad)
In Bed with Joan (TV pořad)
Ok! TV (TV pořad)
2012 Comedians in Cars Getting Coffee (TV pořad)
Do hlubin komedie (TV pořad)
2011 Talking Dead (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
MTV Movie Awards 2010 (TV pořad)
Scream Awards 2010 (TV pořad)
The Marriage Ref (TV pořad)
2009 2009 World Series of Poker (TV pořad)
2008 Comedy Central Roast of Bob Saget (TV pořad)
Night of Too Many Stars: An Overbooked Concert for Autism Education (TV pořad)
Stand Up to Cancer (TV pořad)
2007 2007 MTV Movie Awards (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2007 (TV pořad)
What Perez Sez (TV pořad)
2006 Comedy Central Roast of William Shatner (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2006 (TV pořad)
2005 Comedy Central Roast of Pamela Anderson (TV pořad)
Saturday Night Live: The Best of David Spade (TV pořad) - a.z.
2004 Fashion News Live (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Real Time with Bill Maher (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Módní policie (TV pořad)
Tough Crowd with Colin Quinn (TV pořad)
2001 Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Hugh Hefner (TV pořad)
1998 Mr. Show and the Incredible, Fantastical News Report (TV pořad)
1996 State of the Union: Undressed (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
Mr. Show with Bob and David (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Hudební videoklipy

2018 Maroon 5 feat. Cardi B - Girls Like You (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(26)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace