Reklama

Reklama

Karate tiger 2: Zuřící blesk

  • Hongkong No Retreat, No Surrender II (více)
Trailer

Obsahy(1)

Scott Wilde si užívá dovolené ve slunečném Thajsku. Čeká, že se tu setká se starým kamarádem Mac Jarvisem a jeho přítelkyní Sulin. Setkání je však velmi krátké, protože děvče chce pokračovat v cestě do Kambodže. Tam mají namířeno i Scott s Jarvisem, i když vědí, že zem ovládají zlověstní a nebezpeční Rudí Khmerové. Oba kamarádi narazí na své cestě na despotického ruského důstojníka Juriho, který ve svém gulagu drží mnoho zajatců, mezi nimi i nešťastnou Sulin. Cíl obou mužů je jasný: při osvobozování děvčete nemá v ruském táboře zůstat kámen na kameni. To je už předem víc než jisté... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Společné je jen distribuční název Interzonicu,takže to beru jako samostatný film. Bojové scény jsou průměrné,protivníci ke konci padaj jako mouchy a tak to mám rád. Hues,již při své první filmové roli dokázal,že umí hrát záporáky a svojí výškou budí respekt. Závěrečná bitka a ničení obrazu Lennina o Huesovu hlavu jsou jedním z pamatujících bodů tohle filmu,stejně jako zabalení do ruské vlajky a její pošpinění. Karete je dobré a takové filmy jsou lepší než ty dnešní kraviny ,které si nechávají říkat akční filmy. A,když se vezmu,že Mathias stál poprvé před kamerou,zvládl svojí roli jako pak další svoji roli na jedničku. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Klasicky naivní, hloupé a místy až dementní. No prostě klasickej béčkovej akčňák tý doby. Občas mě přišlo, že se to chce svést na Rambovi dvojce. Naprostý nelogičnosti do očí bijící a rádoby hlášky do uší plivající, film sráží. Není to žádnej velkej průser, ale znova už to asi nikdy neuvidím. Není totiž proč. 45 procent. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Druhý díl čtyřdílné nespojité filmové série Neustupuj, nevzdávej se, v československé distribuci pak s chladným (cool) názvem Karate Tiger a osmi díly, díky další čtyřdílné, a tentokrát spojité, sérii Nejlepší z nejlepších. Zářivé šlehnutí zuřícího blesku nad vietnamskou džunglí a příběh může začít.. Američanovi Avedonovi v Thajsku unesou vietnamskou přítelkyni do tábora pod sovětským velením v Kambodži, naverbuje svého amerického kamaráda, který vlastní sklad se zbraněmi všeho druhu a možná i tank, přidá se k nim Cynthia Rothrock - mlátička a pilotka vrtulníku v jednom a společně se vydají vyrvat malou Vietnamku ze spárů zrůdného sovětského velitele Juriho v podání německého rodáka Matthiase Huese. Zcela nadnárodní snímek oplývá všemi klasickými švary klasického akčního béčka osmdesátých let, děj neděj, herci neherci, akce neakce atd. Kladem jsou rozhodně vcelku dobře zvládnuté fighty, i když jich moc není, nezklamal ani Hues jako obrovitý ruský méďa a pobavily nechtěně legrační scénky ( Cynthia v džungli v elasťácích a křiklavě žluté halence, supervycvičení vojáci jdoucí kulce naproti i Hues stahující džíp do jámy krokodýlové atd.). Vzhledem k tomu, že jsem si hezky zavzpomínal na doby dávno minulé a jiné části mozku nechal spát, užil jsem si tuhle blbůstku vlastně na maximum, a to i díky ruským granátům v krabici s označením Made in USSR. ()

Chupacabre 

všechny recenze uživatele

Bezkonkurenčně nejlepší díl z celé série. Klasické záběry - které zbožňuji a rád se u nich i zasměji. Když se horda vojáků vběhne schovat do budovy a ta následně vybuchne, když si samy odpálí bombu, nebo ty nesmyslná jatka, když všichni běží proti plně automatickému, střílejícímu kulometu ... prostě paráda. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se kope a mlátí, tak to ještě přežiju, ale jak skupinka (asi 150) vojáků naběhne do domu, kam hrdina hodí granát, aby ten dům vybouchl jako po atomovce, to prostě neberu. Komandu to prošlo, protože Arnold, ale tady je trouba Avedon. Scénář tady prakticky není, jednotlivé scény se střídají jen kvůli další akci a já se po 45 minutách modlil, aby už byl konec. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama