Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo. (m.a.t.o.)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Souboje nebyly špatný,ale ten příběh byl opravdu hloupej.Neříkám,že původní Kickboxer bylo něco extra,ale rozhodně měl lepší choreografii soubojů a nebyl ten děj tak neskutečně přeplácanej.Prostě nový Kickboxer je krok zpět a nezachránili to ani van Damme s Bautistou. A závěrečný souboj?To byla tragédie největší. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Trailer sliboval poctu originálu, místo toho přišla znevažující fraška. Na Bautistu se sice hezky dívá, ale jako wrestler nemá ani základy muay thai a estráda na papundeklových slonech posílá snímek do špíny zapomnění. Děj nula, atmosféra nula. Hvězda pro JCVD z nostalgie, druhá pro krásnou Malakul Lane. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tohle je náš starý Jean Claude Van Damme tak jak ho mám rád i když v podaní trenéra ale přesto pro mně dostačuji , kopačka otáčka zpomaleny záběr a K.O Souboje jsou určitě ve všech směrech výborné , jeto užasné at jsou všeci zklamaní jak chcou ale tohle je dělo. Nemam co vytknout co se týče souboju, možná bych změnil hlavni postavu ale budiž bojové uměni ovlada rozhodně pecka toje aj tak. Tong Po byl sice jinej ale stejnéj zabiják jako předešléj . ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Není to úplně zlé. Dave Bautista je tu brutální záporák. Van Damme tu hraje trenéra, takže lepší comeback v už x-tém pokračování filmu v názvu "Kickboxer" nemohlo být lepší. Hlavní hrdina už tak sympatický není. To podle mě film strhává spolu s trapnou policíí, která to táhne dolů. Šlo to udělat daleko lépe. R.I.P. Darren Shahlavi ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

film podle klasické šablony 80 let, kdy to ještě fungovalo....jako zas tak uplně to neuráží a netváří se to vážně, ale už ted vím, že to nikdy znovu vidět nechci. JCVD jako učitel? ten člověk moc hrát neumí (samozřejmě jsou výjimky) ale Bautista? ten zklamal na plné čáře, čekal jsem víc a dát toho obra sem mě nalákalo...ale zklamalo stejně jako v Spectre...jako nový Universální voják by byl dobrej ale tady nic moc....jinak klišé, průhlednost a předvídavost děje je to, co tohle veledílo tlačí ke dnu...čistej průměr až podprůměr ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama