Reklama

Reklama

Báječný kapitán Nemo

(TV film)
  • USA The Amazing Captain Nemo (více)

Obsahy(1)

Šílený vědec má superzbraň a vyhrožuje, že zničí Washington. Touto zbraní je supermoderní ponorka plná robotů. Při výcviku NAVY v Pacifiku najdou dva důstojníci starou ponorku a v ní hybernovanou osobu. Díky cvičnému bombardování dna se ponorka dává do pohybu a probouzí se i hybernovaný. Není to nikdo jiný než kapitán Nemo, který má v plánu vydat se hledat bájnou Atlantidu. Potřebuje však od NAVY pomoc s opravou ponorky. Ta však na oplátku požaduje pomoc při likvidaci šíleného vědce. (ČSFD)

(více)

Recenze (4)

xaver 

všechny recenze uživatele

Šílenej blábol. Ten nápad s oživením hybernovaného kapitána Nema, to by ještě šlo. To by snad ocenil i Jules Verne. Ale aby ho US NAVY požádala o pomoc s likvidací super zbraně, to je už trochu moc. To je stejně ujeté, jako kdyby Němci za 2. světové války oživili nějakého starého Nibelunga, aby jim s luky a šípy pomohl dobít Maginotovou linii. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Kdybych to viděl v roce 1978 a bylo mi 10, byl bych nadšený. Kapitán Nemo, ponorky, roboti, paprskomety a spousta dobrodružství, to by mi ke spokojenosti úplně stačilo. Jenže neviděl a nebylo. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

V časoch, keď naše filmové srdcia ovládal videorekordér, tu boli aj nemecké satelitné stanice, na ktorých bolo neraz vidieť takéto dobrodružstvo. Ide o čistokrvnú ´´guilty pleasure´´, snímok ktorý nostalgicky pomrkáva na nás, dnes už starších divákov, non stop akčný a rozkošne infantilný. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama