Reklama

Reklama

VOD (1)

Skromný instalatér se zamiluje, ale namyšleným příbuzným svojí vyvolené není dost dobrý. Karta se ale obrátí, když vyhraje v loterii a rozhodne se pomstít. (Netflix)

Recenze (5)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Taková příjemně zábavná nostalgická romantika s výherním tiketem od sazky v zádech. Jo vyhrát 830 milionů, zvýšil bych úspěšnost u tak o 1000 %. No nic, jdu si vsadit. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Nenáročná rýchlo uvarená komédia o inštalatérovi, ktorý vyhrá 830 miliónov. Nejde o žiadnu výhru pre diváka, ale jedno pozretie nikomu neublíži. Osme hodnotenie a štvrtá recenzia. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Po světě nás teď pobíhá asi 8 miliard. Ať by v loterii vyhrál kdokoliv, dal by se o tom natočit pokaždé jinej film. V někom peníze probudí, nebo možná spíš znásobí křupanství, tak jako v ústředních postavách českého filmu Štěstí je krásná věc, a jiný filmový hrdina dá díky výhře vyniknout svým lidským přednostem a ctnostem, čehož jsme byli svědky tady. Tenhle koncept se mně osobně líbil mnohem víc. Ani tenhle film ale neměl moc co říct, bez výčitek jsem si ho pokrátil rychloposuvem. Skoro z každého zastavení ovšem vzešel nějakej slušnej fór. Řekl bych, že vrcholná éra francouzské komedie se odráží i na Le Gagnant. Tenhle film není jejím vlajkonošem, ale v tom veselým průvodu má určitě svoje místo. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Tenhle film u mě osciluje okolo hranice průměru. Já dal lehce nadprůměrné hodnocení vzhledem k nostalgii, sympatické dvojici hlavních hrdinů a přítomnosti Stéphane Audran a Michela Galabrua. Galabru sekal ty filmy jako Ford auta, ale já si neuvědomuji film kde by podal špatný výkon. No a madam Audran? Na tu byl i ve skoro padesáti úžasný pohled. Ve filmu se ukáže i několik dalších známých jmen francouzské kinematografie. Režisér a scénárista v jedné podobě tomuto filmu taky moc nepomáhá. Já v případě tohoto filmu můžu Netflixu poděkovat, za rozšíření obzorů. Takže díky, ale jestli je to cesta i pro další diváky, nevím. ()

Reklama

Reklama