foto

Bernard Musson

  • nar. 22.2.1925
    Cormeilles-en-Parisis, Francie
  • zem. 29.10.2010 (85 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Jours où je n'existe pas, Les
2002 La fiancée de Dracula
1997 Comme des rois
Lucie Aubracová
1992 Révolte des enfants, La
Sup de fric
588, rue Paradis
1989 Erreur de jeunesse
Invité surprise, L'
1986 Dressage
Piráti
1984 Králova bláznovství
Neuville ma belle
Rebelote
1983 Éducation anglaise
Y a-t-il un pirate sur l'antenne?
1982 Bude to bolet
Diplômés du dernier rang, Les
Jamais avant le mariage
1981 Belles, blondes et bronzées
Nafta! Nafta!
1980 Comme chien et chat (TV film)
Cherchez l'erreur
Journal érotique d'une Thailandaise, Le
Retour en force
1979 Gagnant, Le
Grandison
Monique et Julie, deux collégiennes en partouze
Sukničkář
Temps des vacances, Le
1977 Maestro, Le
Ten tajemný předmět touhy
1976 Essayeuse, L'
La Donneuse
Les nuits chaudes de Justine
Vrátný od Maxima
1975 À bout de sexe
Akce Lady Marlène
C'est dur pour tout le monde
Hard Love
Katrin a spol.
Nenapravitelný
1974 Comme un pot de fraises!
Čtyři sluhové a čtyři mušketýři
Čtyři sluhové a kardinál
Enjambées, Les
Impossible... pas français
Krysy z temnot
La Merveilleuse visite
OK patron
Přízrak svobody
Rallye des joyeuses, Le
1973 Anges, Les
Dernière bourrée à Paris, La
Dva muži ve městě
Insolent, L'
Malheurs de la comtesse, Les (TV film)
Muž z Acapulca
Nevím nic, ale řeknu všechno
Šakal
Voraces, Les
1972 Elle cause plus, elle flingue
Figaro-ci, Figaro-là (TV film)
Nenápadný půvab buržoazie
1971 Macédoine
Max a rváči
On est toujours trop bon avec les femmes
Papa, les petits bateaux
Part des lions, La
1970 Cinéma de papa, Le
Koňská hlava
La Peau de Torpédo
La vampire nue
Oslí kůže
Poslední adresa
Rozmarná Marie
Umřít na lásku
1969 Faites donc plaisir aux amis
Mléčná dráha
Sicilský klan
Tintin a chrám Boha slunce
Zlatá vdova
1968 Ve znamení Monte Christa
1967 Kráska dne
La marseillaise de Rude (TV film)
Slunce rošťáků
1966 Caïd de Champignol, Le
Paris au mois d'août
Protigangová brigáda
Qui êtes-vous, Polly Maggoo?
Seconde vérité, La
Une femme en blanc se révolte
Zahradník z Argenteuil
1965 Bons vivants, Les
Diamantový biliár
Dix-septième ciel, Le
Mademoiselle de la Ferté (TV film)
Moi et les hommes de 40 ans
Up from the Beach
1964 Comment épouser un premier ministre
Deník komorné
Fantomas
Les amitiés particulières
Pán ze společnosti
Une Souris chez les hommes
Víkend na Zuydcoote
1963 Des frissons partout
Honba za kytarami
Les veinards
Meč a váhy
Melodie podzemí
Porteuse de pain, La
Šaráda
1962 Bonnes causes, Les
Célibataires, Les (TV film)
Jak získat úspěch v lásce
Le monte-charge
Nůž v ráně
Pourquoi Paris?
Tajnosti Paříže
1961 Amours célèbres
Amours de Paris, Les
Les Lions sont lâchés
Par-dessus le mur
Président, Le
Ve službách krále
Všechno zlato světa
1960 Affaire d'une nuit, L'
Au coeur de la ville
Baron de l'écluse, Le
Francouzka a láska
Kapitán
Meurtre en 45 tours
Mouton, Le
Pantalaskas
Passage du Rhin, Le
Rouge (TV film)
1959 Četník z Champignolu
Houla-houla
Kráva a zajatec
Le Petit prof
Luční ulice
Marraine de Charley, La
Messieurs les ronds de cuir
Oh! Qué mambo
Trois mousquetaires, Les (TV film)
Tulák Archimedes
1958 À pied, à cheval et en sputnik
Bídníci
Buď hezká a mlč
Clara et les méchants
Dos au mur, Le
Gigi
Le Septieme Ciel
Les Vignes du Seigneur
Le Temps des oeufs durs
Maxime
Souffle du désir, Le
Taxi, maringotka a korida
V případě neštěstí
1957 À pied, à cheval et en voiture
C'est arrivé à 36 chandelles
Cinq millions comptant
Le Septième commandement
Muž v nepromokavém plášti
Que les hommes sont bêtes
Smolař
1956 Bonjour sourire!
Bonsoir Paris
La Vie est belle
Les Truands
Marie-Antoinette reine de France
Mémoires d'un flic
O délku hlavy
Otec, matka, moje žena a já
Paris Palace Hôtel
Pitié pour les vamps
Soupçons
1955 Gueule d'ange
Chantage
Impossible Monsieur Pipelet, L'
Lola Montès
Marguerite de la nuit
Nuits de Montmartre, Les
Pas de pitié pour les caves
Pas de souris dans le business
Série noire
Syn sladké Caroline
Uprchlíci
1954 Escalier de service
Hrabě Monte Christo
Huis clos
Impures, Les
Le grand jeu
Les Hommes ne pensent qu'à ça
Mam´zelle Nitouche
Marchandes d'illusions
Otec, matka, služka a já
Poprask v kabaretu
Případ Mauricius
1953 Esclave, L'
Lucrèce Borgia
Rozmarná Caroline
Témoin de minuit, Le
Tři mušketýři
Virgile
1952 C'est arrivé à Paris
Dents longues, Les
Krásky noci
Le Costaud des Batignolles
Všichni jsme vrahové
Zakázané hry
1951 Un grand patron
Vrai coupable, Le

TV seriály

1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1996 L'Allée du roi (TV seriál)
1993 Mayrig (TV seriál)
1991 Aldo tous risques (TV seriál)
1990 Blaues Blut (TV seriál)
Gorille, Le (TV seriál)
Héritage oblige (TV seriál)
1988 Hemingway (TV seriál)
Vivement lundi (TV seriál)
1986 Ami Maupassant, L' (TV seriál)
1983 Merci Sylvestre (TV seriál)
1982 Bekenntnisse des Hochstaplers Felix Krull (TV seriál)
1981 Nana (TV seriál)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1975 Marie-Antoinette (TV seriál)
Paul Gauguin (TV seriál)
1974 Brigades du Tigre, Les (TV seriál)
Les faucheurs de marguerites (TV seriál)
1973 Joseph Balsamo (TV seriál)
1971 Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
1969 D'Artagnan (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Vidocq (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Rouletabille (TV seriál)
1965 Svatouškové (TV seriál)
1964 Abonent na lince U (TV seriál)
1962 Inspektor Leclerc (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace