foto

Bernard Musson

  • nar. 22.2.1925
    Cormeilles-en-Parisis, Francie
  • zem. 29.10.2010 (85 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2003 Jours où je n'existe pas, Les
2002 La fiancée de Dracula
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1997 Comme des rois
Lucie Aubracová
1996 Allée du roi, L' (TV seriál)
1993 Mayrig (TV seriál)
1992 Révolte des enfants, La
Sup de fric
588 rue paradis
1991 Aldo tous risques (TV seriál)
1990 Blaues Blut (TV seriál)
Gorille, Le (TV seriál)
Héritage oblige (TV seriál)
1989 Erreur de jeunesse
Invité surprise, L'
1988 Hemingway (TV seriál)
Vivement lundi (TV seriál)
1986 Ami Maupassant, L' (TV seriál)
Dressage
Piráti
1984 Králova bláznovství
Neuville ma belle
1983 Éducation anglaise
Merci Sylvestre (TV seriál)
Rebelote
Y a-t-il un pirate sur l'antenne?
1982 Bekenntnisse des Hochstaplers Felix Krull (TV seriál)
Ça va faire mal!
Diplômés du dernier rang, Les
Jamais avant le mariage
1981 Belles, blondes et bronzées
Nana (TV seriál)
Pétrole! Pétrole!
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
Cherchez l'erreur
Journal érotique d'une Thailandaise, Le
Retour en force
1979 Gagnant, Le
Grandison
Monique et Julie, deux collégiennes en partouze
Sukničkář
Temps des vacances, Le
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1977 Maestro, Le
Ten tajemný předmět touhy
1976 Essayeuse, L'
La Donneuse
Les nuits chaudes de Justine
Vrátný od Maxima
1975 À bout de sexe
C'est dur pour tout le monde
Hard Love
Katrin a spol.
Marie-Antoinette (TV seriál)
Nenapravitelný
Opération Lady Marlène
Paul Gauguin (TV seriál)
1974 Brigades du Tigre, Les (TV seriál)
Comme un pot de fraises!
Čtyři sluhové a čtyři mušketýři
Čtyři sluhové a kardinál
Enjambées, Les
Impossible... pas français
Krysy z temnot
La Merveilleuse visite
Les faucheurs de marguerites (TV seriál)
OK patron
Přízrak svobody
Rallye des joyeuses, Le
1973 Anges, Les
Dernière bourrée à Paris, La
Dva muži ve městě
Insolent, L'
Joseph Balsamo (TV seriál)
Malheurs de la comtesse, Les (TV film)
Muž z Acapulca
Nevím nic, ale řeknu všechno
Šakal
Voraces, Les
1972 Elle cause plus, elle flingue
Figaro-ci, Figaro-là (TV film)
Nenápadný půvab buržoazie
1971 Macédoine
Max a rváči
Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
On est toujours trop bon avec les femmes
Papa, les petits bateaux
Part des lions, La
1970 Cinéma de papa, Le
Koňská hlava
La vampire nue
Oslí kůže
Peau de torpedo, La
Poslední adresa
Rozmarná Marie
Umřít na lásku
1969 D'Artagnan (TV seriál)
Faites donc plaisir aux amis
Mléčná dráha
Sicilský klan
Tintin a chrám Boha slunce
Zlatá vdova
1968 Ve znamení Monte Christa
1967 Graf Yoster gibt sich die Ehre (TV seriál)
Kráska dne
Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Slunce rošťáků
Vidocq (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Caïd de Champignol, Le
Paris au mois d'août
Protigangová brigáda
Qui êtes-vous, Polly Maggoo?
Rouletabille (TV seriál)
Seconde vérité, La
Une femme en blanc se révolte
Zahradník z Argenteuil
1965 Bons vivants, Les
Diamantový biliár
Dix-septième ciel, Le
Mademoiselle de la Ferté (TV film)
Moi et les hommes de 40 ans
Svatouškové (TV seriál)
Up from the Beach
1964 Abonent na lince U (TV seriál)
Amitiés particulières, Les
Comment épouser un premier ministre
Deník komorné
Fantomas
Pán ze společnosti
Une souris chez les hommes
Víkend na Zuydcoote
1963 Des frissons partout
Honba za kytarami
Les veinards
Meč a váhy
Melodie podzemí
Porteuse de pain, La
Šaráda
1962 Bonnes causes, Les
Célibataires, Les (TV film)
Inspektor Leclerc (TV seriál)
Jak získat úspěch v lásce
Le monte-charge
Nůž v ráně
Pourquoi Paris?
Tajnosti Paříže
1961 Amours célèbres
Amours de Paris, Les
Les Lions sont lâchés
Par-dessus le mur
Président, Le
Ve službách krále
Všechno zlato světa
1960 Affaire d'une nuit, L'
Au coeur de la ville
Baron de l'écluse, Le
Francouzka a láska
Kapitán
Meurtre en 45 tours
Mouton, Le
Pantalaskas
Passage du Rhin, Le
Rouge (TV film)
1959 Četník z Champignolu
Houla-houla
Kráva a zajatec
Le Petit prof
Luční ulice
Marraine de Charley, La
Messieurs les ronds de cuir
Oh! Qué mambo
Trois mousquetaires, Les (TV film)
Tulák Archimedes
1958 À pied, à cheval et en sputnik
Bídníci
Buď hezká a mlč
Clara et les méchants
Dos au mur, Le
Gigi
Les Vignes du Seigneur
Maxime
Posledních pět minut (TV seriál)
Septième ciel, Le
Souffle du désir, Le
Taxi, maringotka a korida
Temps des oeufs durs, Le
V případě neštěstí
1957 À pied, à cheval et en voiture
C'est arrivé à 36 chandelles
Cinq millions comptant
Muž v nepromokavém plášti
Que les hommes sont bêtes
Septième commandement, Le
Smolař
1956 Bonjour sourire!
Bonsoir Paris
La Vie est belle
Marie-Antoinette reine de France
Mémoires d'un flic
O délku hlavy
Otec, matka, moje žena a já
Paris, Palace Hôtel
Pitié pour les vamps
Soupçons
Truands, Les
1955 Gueule d'ange
Chantage
Impossible Monsieur Pipelet, L'
Lola Montès
Marguerite de la nuit
Nuits de Montmartre, Les
Pas de pitié pour les caves
Pas de souris dans le business
Série noire
Syn sladké Caroline
Uprchlíci
1954 Escalier de service
Hrabě Monte Christo
Huis clos
Impures, Les
Le grand jeu
Les Hommes ne pensent qu'à ça
Mam´zelle Nitouche
Marchandes d'illusions
Otec, matka, služka a já
Poprask v kabaretu
Případ Mauricius
1953 Esclave, L'
Lucrèce Borgia
Rozmarná Caroline
Témoin de minuit, Le
Tři mušketýři
Virgile
1952 C'est arrivé à Paris
Costaud des batignolles, Le
Dents longues, Les
Krásky noci
Všichni jsme vrahové
Zakázané hry
1951 Un grand patron
Vrai coupable, Le
1880 Comme chien et chat (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace