Reklama

Reklama

Příběh o hledání vlastního stylu zasazený do světa elektronické hudby a hollywoodského nočního života, ve kterém ctižádostivý 23letý DJ Cole (Efron) tráví dny tím, že kuje pikle se svými přáteli z dětství, a po nocích pracuje na skladbě, se kterou udělá díru do světa. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se seznámí s charizmatickým, ale poněkud pošramoceným postarším DJ Jamesem (Bentley), který si ho vezme pod svá křídla. Věci se však zkomplikují, když se Cole zamiluje do Jamesovy mnohem mladší přítelkyně Sophie (Ratajkowski). S tím, jak zapovězený vztah nabývá na intenzitě a rozpadá se jeho přátelství s Jamesem, musí si Cole vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností, pro kterou je předurčen. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (161)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zac Efron mi začíná celkem sedět, jeho filmy jsou trendy a kouká se na ně příjemně. We Are your friends je typický chill movie s pěknýma kočkama ( Emily jsi boží!!), slušnou hudbou, pořádnou párty a nechybí i drogy, tedy víceméně život dnešních teenejždrů. Příjemně jsem se bavil, ke konci však lehce dojemné až smutné. 80% ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný film, u kterého jsem velmi ocenil uměleckou stránku. Úžasně udělaný byl stav Colea na drogách a jeho finální vystoupení s kombinací zvuků kolem něj. Ovšem jako příběh je film dost nefunkční a většina postav kompletně nesympatická. Možná ta Zacovo ujde a kdyby Emily nebyla hezká, tak mě taky moc nebaví. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tak na úvod, elektronická hudba je totálny humus a nič by ma neprinútilo, aby som si ju nebodaj dobrovoľne pustil. Film ma prvotne zaujal popisom, no v skutočnosti to bola jedna veľká monotónna hlúposť, ktorá sa celý čas točila len okolo elektro-hudby, párty, drôg a silných rečí. Miestami mi to pripomínalo jednu kravinu s názvom Spring Breakers, akurát že v mužskom podaní... Jediným pozitívom celej zápletky bol akurát tak ten milostný trojuholník - ale to je snáď jediné pozitívum celého filmu. Inak to bolo také ako celá elektrická hudba - nudné, fádne a nezmyselné! Zaca mám rád, ale toto bol proste Fail. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Přesně ten případ, kde vítězí forma nad obsahem. Nečekal jsem, že to někdy řeknu, ale Zac Efron je tahounem tohodle feel good kousku, který ničím extra nenadchne, ovšem hlavně v první polovině baví nádhernými prosluněnými panoramaty Los Angeles. V té druhé se však jakoby něco zlomí, tempo poleví a mé hodnocení zůstává na lehce nadprůměrných 6/10. ()

Rajesh_K. 

všechny recenze uživatele

"Pokud máš sen a je v něm všechno, co je v tobě, utrpení, přátelství, láska...dostaneš se kamkoliv." Rozhodně tenhle film neurazí. Jsem velký milovník elektronické hudby, takže jsem si to užíval. Alesso byl pro mě největším překvapením. Zac Efron mě tam moc nevadil. Nemám ho sice zrovna moc v lásce, ale když se zaposloucháte na ty úžasné songy, tak vám Zac nebude vadit. Jinak příběhově to bylo taky zajímavé...o tvorbě hudby se hodně zajímám. Takže za mě spokojenost :-) Viděno v kině. ..(80%) P.S: Taky vám Emily Ratajkowski přípomínala Lanu del Rey? :D ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • V titulcích je ještě jedna scéna. (romajz15)
  • Kvôli katastrofálnym tržbám filmu Warner Bros. zrušilo vydanie Blu-ray a namiesto toho vydalo film na štandardnom DVD. (Arsenal83)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama