Reklama

Reklama

Příběh o hledání vlastního stylu zasazený do světa elektronické hudby a hollywoodského nočního života, ve kterém ctižádostivý 23letý DJ Cole (Efron) tráví dny tím, že kuje pikle se svými přáteli z dětství, a po nocích pracuje na skladbě, se kterou udělá díru do světa. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se seznámí s charizmatickým, ale poněkud pošramoceným postarším DJ Jamesem (Bentley), který si ho vezme pod svá křídla. Věci se však zkomplikují, když se Cole zamiluje do Jamesovy mnohem mladší přítelkyně Sophie (Ratajkowski). S tím, jak zapovězený vztah nabývá na intenzitě a rozpadá se jeho přátelství s Jamesem, musí si Cole vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností, pro kterou je předurčen. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (161)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi už jsem na to starý, nebo co, ale tenhle film se mi prostě nelíbil. Zac Efron je fajn, ten mě docela baví. Emily mě nebaví vůbec, jako herečka nic, prostě se na ní jen chlapi mají koukat, to je celé. Hudba mi vůbec nic neříká, takže asi nebudu cílovka, ale mně tenhle film prostě nic neřekl. Mnohokrát omleté, nudné. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Máte rádi electro? Máte rádi Djs? Rádi si občas trsnete nebo zapaříte v klubu (nebo alespoň dříve jste pařili a teď už na to není kdy nebo se vám nelíbí, co hrají a přijdete si na to moc staří)? Tak potom je tohle pravý film pro vás... jo dějově je to o hovně... ale upřímně, kolik filmů není? Jde o tu atmosféru a ta tady byla. Já si u filmu slušně zatancovala na mém křesle (no dobře, je to ta druhá nejlevnější židle z Ikey, co vám tu budu nalhávat, jsem chudý student) a prostě se mi přesně strefil do nálady. K tomu se dozvíte něco málo o Djingu (nemám páru, jak se to píše, či zda je to reálné slovo), že je to všechno o BPM aka jakmile dosáhnete 128 BPM, tak ovládáte celé publikum a to jak se hýbe. No a tenhle film mě prostě dostal do té správné tepové frekvence a dokonce jsem místy měla husí kůži (jakože fakt!). Jdu si hned najít celý soundtrack, něco málo znám, zbytek ale budu následující týden poslouchat v jednom kuse. Jo a prostě, kdo vyrůstal na Zacu Efronovi a jeho rolích v HSM, Hairspray atd.. tak sorry, ale prostě furt vám bude připadat sexy :) ()

Reklama

West 

všechny recenze uživatele

Opravdu mě zajímalo, jak se chce takový film poprat se spoustou zbytečných klišé, bez kterých by vše okolo nemohlo vůbec fungovat. Navíc EDM, který se mi tak trochu příčí s mým stylem hudby, jako DJeovi (co už má nějakejch 12let hraní house music za sebou). Bohužel je to danný tím, že my nežijem v LA, ve světě nekonečných večírků a party, a nemáme tu na každém rohu nějakou akci, ze které by se člověk mohl dostat na světovou scénu. Mimochodem - 128BPM je moje gusto a kdo mě zná ten ví.. a pro mě tady Zac Efron, měl někdy až moc upjaté výlevy emocí při mixování (hraní) , ale děj bavil , a vše naprosto odsejpalo. A na konci toho všeho to bylo hodně pohodový, a vůbec nenudilo, což beru jako obrovský plus.. Jen nevýhoda, že mám teď hroznou chuť si zahrát na nějaké party. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„KDYŽ JSTE DJ, MUSÍTE ZAČÍT S JEDNÍM SONGEM. A POKUD JE DOSTATEČNĚ VĚROHODNÝ, UPŘÍMNÝ A POKUD JSTE DO NĚHO VLOŽILI TO, KÝM JSTE, PAK MÁTE ŠANCI ZASÁHNOUT I OSTATNÍ. A TO JE MOŽNÁ VAŠE VSTUPENKA KE VŠEMU…“ /// Tak tý hudby je tady fakt hodně. Dost mě prudí, ale to je můj problém… Cílovka je někde 30let vodemně (dopředu dědku!), takže nezbejvá než koukat na kroutící se roštěnky (je jich tady naštěstí víc než hudby) a snažit se pobrat příběh, kterej je prej (hlavně) vo hledání DJ rukopisu. Všude samá hudba (to už si říkal vole, taky ženský…), mládež, která potřebuje povzbudit fetem (kolikrát ti mám říkat, že extáze není fet, ale taneční droga! Děti, lentilky…), neustálá pařba (jasan, takovej je přece život!) a kluk se snem. Když to shrnu, je to na mě dost dlouhý. Navíc nemám dojem, že bych jim to (všechno) záviděl (snad jen to L.A.). Ale beru, že je to uvolněný, mládežnický drama ze světa, kterej není pro starý. Nebo pro ty bez intuice a talentu. Taky uznávám, že z toho Efrona by něco mohlo jednou bejt! 2a½! ale dávám (z lítosti) 3*. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu vidět, jak vypadá reklama na PCP (nebo jinej fet). 2.) Hledám návod, jak rozjet párty. 3.) Často šlapu vodu u pódia. 4.) Thx za titule „richja“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Morzael 

všechny recenze uživatele

Filmy se Zacem Efronem mají tu sympatickou vlastnost, že dostanete přesně to, na co vás navnadí trailer. Ani o píď míň nebo víc. Pokud si trailer pustíte, můžete se zcela zdravě rozhodnout, jestli je pro vás, nebo ne. Já dostal parádní elektronickou hudbou (a to ji jinak zrovna nemusím) nadupaný snímek, vyzdobený kočandou Emily a mně sympatickým Efronem. Dokonce jsem si i říkal, že má u mě film plusové body za to, jak tam všichni sem tam zobnou nějakou drogu a baví se, a nikdo se z toho nepodělá. No, nakonec to museli zkazit dalším morálně poučným zvratem, který v mých očích film o kus srazil, škoda. Každopádně, pokud vám tato hudba něco říká, určitě si to jděte užít do kina, protože zvuk to má parádní. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • Film je námetom pre tretiu sériu podcastu The Worst Idea of All Time, v ktorom dvaja novozélandskí komici každý týždeň po celý rok pozerajú ten istý film a každý týždeň o ňom diskutujú. (Arsenal83)
  • Kvôli katastrofálnym tržbám filmu Warner Bros. zrušilo vydanie Blu-ray a namiesto toho vydalo film na štandardnom DVD. (Arsenal83)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama