Reklama

Reklama

Příběh o hledání vlastního stylu zasazený do světa elektronické hudby a hollywoodského nočního života, ve kterém ctižádostivý 23letý DJ Cole (Efron) tráví dny tím, že kuje pikle se svými přáteli z dětství, a po nocích pracuje na skladbě, se kterou udělá díru do světa. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se seznámí s charizmatickým, ale poněkud pošramoceným postarším DJ Jamesem (Bentley), který si ho vezme pod svá křídla. Věci se však zkomplikují, když se Cole zamiluje do Jamesovy mnohem mladší přítelkyně Sophie (Ratajkowski). S tím, jak zapovězený vztah nabývá na intenzitě a rozpadá se jeho přátelství s Jamesem, musí si Cole vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností, pro kterou je předurčen. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (161)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Pubertální pohádka o snaživém DJovi, který po hodině a půl neustálého kalení a nic nedělání konečně složí svůj vysněný hit a nabrnkne si sexy top modelku svého srdce. Moc se tu toho neděje, muzika je příšerná a charaktery děsně nesympatické. I přesto se na to díky svižné, vizuálně hravé režii a fajn castu vlastně docela příjemně kouká. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Sotva; neselhalo publikum, nýbrž sám film. Chtěl by být Horečkou sobotní noci pro „generaci duc duc“, tedy rytmu, jejž prchající rodiče nepřesně shrnují pod pojem techno. Jenže legendu 70. let opisuje mechanicky, bez poezie a takřka bez humoru, včetně party výrostků bez vzdělání a perspektivy, jejichž kápo namísto tančícího Travolty oslňuje jako dýdžej a chce kráčet za svým snem, načež uprostřed parketu nočního klubu spatří tu jedinou. Leč ona studuje, nepije a navíc žije s již uznávaným dýdžejem, jenž si mladíka vezme do učení.Milostný trojúhelník mistra, tovaryše a společné krásky, vroubený laserovými světly a barevnou animací drogových vizí, bohužel nemá osobitosti ani za mák. Navíc zhýralý Wes Bentley známý už z Americké krásy je v roli hrdinova soka zjevně přitažlivější než umně cuchaný Efron, takže se dívce těžko věří její citová rozpolcenost, ale hlavně se vůbec nic neděje, jenom se káže svatá láska k muzice.Paradoxně nejzajímavější část snímku We Are Your Friends tvoří znalecky zaměřená pasáž, v níž se názorně vysvětlují bezmála vědecké dýdžejské metody, jak dostat lidi do varu, které části jejich těl rozpohybovat a při jaké tepové frekvenci tanečníky držet. Ne že by to snad člověk k životu potřeboval, ale pořád je to zábavnější informace než poučka, že „písně mají duši“. Prý i ty bezduché. ()

Reklama

papushka 

všechny recenze uživatele

Průměrná oddechovka o Zacovi-Švandovi DJovi plná klišé a duc duc jamů, některých celkem dobrých. Wes perfektní, Emily překvapivě výborná a na zbytek osazenstva se leda tak pěkně kouká. Pokud od toho člověk moc neočekává nebo je fanošuk electro hudby, tak bude určitě spokojen nebo minimálně neuražen. ()

AspireHD 

všechny recenze uživatele

Miluji hudbu, dokáži poslouchat téměř všechny hudební styly a vždy jsem obdivoval řemeslo DJů. V tomto filmu sice není ukázáno, jak přesně dělají tito lidé svou hudbu, což je trochu škoda, ale film se pomalu rozjíždí až najede do citlivé zóny a jeho samotné vyvrcholení je prostě geniální! Ve chvíli kdy začal finální song, tak jsem měl husinu, hodil audio do sluchátek a vychutnával si to, protože se to skutečně povedlo. Film není nijak sám o sobě extra dobrý, ale pro takový ten oddech před spaním nebo ráno u snídaně je to skvělé. Doporučuji tento film lidem, kteří nedokáží vydržet bez hudby, protože tohle si zamilujete. ()

noctambule 

všechny recenze uživatele

Doufala jsem, že to nebude moc velká kravina, ale ono mě to bavilo a moc. Byla to povedená podívaná, ne bez kazů, ale na ty teď myslet nechci. Snímek za hodně vděčí hudbě, ale i herci, které až na Zaca neznám, mi sedli. Nevím, co by se muselo stát, abych se stala Zacovou fanynkou, ale od jisté doby mi přestal vadit a vlastně jsem zvědavá, kde se objeví. Snad zase něco s přesahem a myšlenkou!:-) ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • Známa scéna vo filme zahŕňa animáciu zobrazujúcu Coleove (Zac Efron) PCP halucinácie v luxusnej galérii umenia v LA. Na dosiahnutie tohto efektu sa použil rotoskop. (Arsenal83)
  • Kvôli katastrofálnym tržbám filmu Warner Bros. zrušilo vydanie Blu-ray a namiesto toho vydalo film na štandardnom DVD. (Arsenal83)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama