Reklama

Reklama

Drsný chlapi

(TV film)
  • Česko Spravedlnost psanců (více)

V divočině na sever od hranic žije pár mužů, kterým je jedno koho zabijí - a pár těch, kterým není. Kris Kristofferson (Konvoj, Okamžik záblesku) bankovní lupič v černém, Willie Nelson (Sakra, kde je to zlato?) - střelec gentleman a Travis Tritt (Blues Brothers 2000) - šerif, který klade správedlnost nad zákon. Společně se dají na cestu, aby se pomstili, chladnokrevnému zabijákovi. (Butterfly E.G. s r.o.)

(více)

Recenze (11)

mr.bredok 

všechny recenze uživatele

Tento film to není Sedm statatečných, nejsou to ani Nesmiřitelní, i když věk hrdinů Spravedlnosti jistě překonává věk hrdinů Nesmiřitelných. Není to dokonalý western a v některých scénách se opravdu třesete strachy aby obstarožní Lee a Torance nespadli z koně. Chvílemi se dokonce zdá, že se děj rozklíží. Přesto všechno tomu filmu dám ****. Hlavně proto, že se staříci v sedle udrželi a svým charimatickým způsobem hraní udrželi film pohromadě. A navíc Willie Nelson je pro mne odmalička parádní chlapík. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Nikterak objevná a veskrz průměrná (i když nenudící a zábavná) kovbojka. Ale to obsazení!!! Willie Nelson, Kris Kristofferson, Waylon Jennings, Travis Tritt...chyběli už jenom pánové Johnny Cash a Merle Haggard a namísto závěrečné nepříliš povedené a zmatečné přestřelky mohli uspořádat koncert C&W Outlaws :-). 50%. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

TV western, ktorý nemá čím zaujať. Titulný mladý hrdina pôsobí, akoby sa omylom ocitol v tomto žánri aj v tomto historickom období, absolútne tu nepasuje. Veteráni Nelson a Kristofferson tu síce pasujú, ale v tomto veku by sa už skôr mali hojdať v kresle pred saloonom, ako tasiť kolty. Záporák je absolútne bez charizmy, rovnako ako parťák šerif. Samotný príbeh je stokrát ohraný - pomsta a spracovanie nevýrazné. ()

jopal 

všechny recenze uživatele

Cely film som bol prijemne prekvapeny. Pacil sa mi dej, priroda, hudba, vykony, ako aj kamera. Ked som v duchu zacal davat filmu najvyssie hodnotenie, prisiel koniec. A to malo byt co?? Ako moze niekto po tak skvelom deji urobit taky dementny koniec? To si snad niekto urobil z nas divakov prdel! Ale aj napriek tomu, vsetkym fanuskom westernu tento film vrele doporucujem. ()

VMa 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný western nabitý skvělými hláškami a odkazy na jiné filmy, které z něj činí skvělou parodii na western. A parodie na western je zase jen western. Ovšem není-li film veden jako parodie na konkrétní film, je zábava vždy o něco větší. A tak jediný důvod, proč jsem se rozhodl dát jen čtyři hvězdičky, je závěrečná přestřelka s padouchem, která mohla být provedena trochu lépe - a také to, že mohly všechny čtyři country hvězdy (Waylon Jennings, Willie Nelson, Kris Kristofferson a také Travis Tritt) dostat šanci ne jen jako herci, ale rovněž jako zpěváci. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama