foto

Simón Andreu

  • nar. 1.1.1941 (75 let)
    Sa Pobla, Mallorca, Islas Baleares, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 The Infiltrator
2010 Pouť
Suspicious Minds
2009 Ens veiem demà
2008 Desesperación
Letopisy Narnie: Princ Kaspian
Sin Límites
Sin tetas no hay paraíso (TV seriál)
2007 Divoká krása
2006 Goyovy přízraky
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2004 Bridget Jonesová - S rozumem v koncích
Nero, císař římský (TV film)
Occhi di cristallo
Tajní agenti
Umění loupit
2003 Los novios búlgaros
Návrat Re-Animátora
2002 Alas rotas
Dnes neumírej
Hills Like White Elephants
Vivancos 3
2001 Quia (TV film)
2000 Grupo, El (TV seriál)
Moře
1999 Drsný chlapi (TV film)
1998 Dolar za mrtvého (TV film)
Femme du cosmonaute, La
Vuelta de El Coyote, La
1997 Aroma del Copal, El
Color de las nubes, El
Disappearance of Garcia Lorca, The
Gaston's War
Markýza
99.9
1996 Adosados
Cuestión de suerte
Fotos
Porretas, Los
Tu nombre envenena mis sueños
1995 Střelec
1994 ¿Culpable de qué?
Souvenir
1993 Sharpovi střelci (TV film)
1992 Crónicas del mal (TV seriál)
Zabít Elizabeth
1991 Beltenebros
Terranova (TV film)
1990 Drug Wars: The Camarena Story (TV film)
El C.I.D. (TV seriál)
Forja de un rebelde, La (TV seriál)
Kinsey (TV seriál)
1989 Krev a písek
Oro fino
Souboj pěstí
1988 Escuadrón
Onassis - nejbohatší muž světa (TV film)
1987 Estanquera de Vallecas, La
1986 Corazón de cristal
Viaje a ninguna parte, El
1985 Doktorem proti své vůli
Maso a krev
Misterio de Cynthia Baird, El
Réquiem por un campesino español
1984 Mon ami Washington
Vengador de asesinos
1982 Nerovný zápas
1981 Habibi, amor mío
Mujer del ministro, La
1980 Adiós, querida mamá
Coeur à l'envers, Le
Locos vecinos del 2º, Los
Morir de miedo
Semilla de muerte
Últimos golpes de 'El Torete', Los
1979 Jaguár žije!
Záhadný pan Duvallier (TV seriál)
1978 Sacerdote, El
Venus de fuego
1977 Asignatura pendiente
Del amor y de la muerte
Es pecado... pero me gusta
Marginadas, Las
Niñas... al salón
Placeres ocultos, Los
Víkend
1976 Araña y cierra España
Asesino está entre los trece, El
Atraco en la jungla
Desarraigadas, Las
Espuela, La
Otra alcoba, La
Violación, La
1975 Děti nenávisti
Guapa, rica y... especial
Juego de amor prohibido
Metralleta 'Stein'
No matarás
Protegidas, Las
1974 Dlouhá červencová noc
Inmorales, Los
Noche de los brujos, La
Open Season
Último viaje, El
1973 Aborto criminal
Complot, Le
Druhá strana zrcadla
Napadení
Passi di danza su una lama di rasoio
Ragazza di Via Condotti , La
Redada, La
Separación matrimonial
1972 Casa de las Chivas, La
Morte accarezza a mezzanotte, La
Novia ensangrentada, La
1971 Casa de los Martínez, La
Días de Cabirio, Los
Historia de una traición
Hombre de Río Malo, El
Ibéricas F.C., Las
Morte cammina con i tacchi alti, La
Španělky v Paříži
1970 Foto proibite di una signora per bene, Le
Golpe de mano (Explosión)
Trasplante de un cerebro
1969 Gallos de pelea
1968 Fedra West
1967 Acteón
Historia de amor, Una
1966 Dos mil dólares por Coyote
1964 Mort d'un tueur, La
1963 Buen amor, El
Constance aux enfers
Historia de una noche
1962 Rocío de La Mancha
Rogelia
1961 Cuidado con las personas formales
Siempre es domingo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace