Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (347)

castor 

všechny recenze uživatele

Netuším, proč bych se měl koukat na to, jak legendární herec Robert De Niro posuzuje velikost penisu Zaca Efrona, jak mu neustále rve palec do zadku nebo naopak jak mu Aubrey Plaza ocucává nos. De Niro zamlada místo měnění plínek sloužil vlasti, nyní se hodlá po odchodu manželky zchlastat do bezvědomí a poplácávat náctileté zadky. A v jeho „rafinovaném“ plánu se ocitl i jeho vnuk, který má před svatbou. Stokrát viděná story, kdy někdo pochopí, co od dosud jasně nalajnovaného života skutečně chce, je zabalená do přisprostlého balení, které je spíš drastickým trápením než pokusem o bláznivou komedii. Karikatura postaršího pána dá všem lekci, jak se bavit, jak někoho seřezat, jak řadu lidí pozurážet, jaký slovník je třeba používat. Postavy jsou nesmírně ploché (ty ženské obzvlášť), dialogy jsou spíš výkřiky, které chabě posouvají „děj“ kupředu. Snaha zalíbit se za každou cenu mladému publiku je trapná a k uzoufání. Pár gagů se podařilo, ale zbytek je jedno velké plivnutí na De Nirovu kariéru. Ten by měl na hodinu vyhodit agenta.. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Toľko chvál som počul, že akú skvelú komédiu natočili, a ja pri pozeraní tohto diela nechápem o čom to vlastne hovorili. Myslel som, že Zac Efron už má svoje obdobie trápných rolí za sebou, no a že taký kvalitný herec ako Robert De Niro sa upíše takejto kravine, no to by ma nenapadlo. Čakal som oveľa inteligentnejší humor, ktorý bude maximálne tak ochutený nejakou iróniou a sarkazmom (to by som bral), no namiesto toho to bola konská dávka plytkého, absurdného a nevkusného "humoru" akoby vystrihnutého z druhotriednej americkej teenage komédie. No ďakujem pekne, ale toto nie! Takto si dobrú komédiu určite ani náhodou nepredstavujem... za toto maximálne 1*. ()

Reklama

Vyhy odpad!

všechny recenze uživatele

To jako vážně? Roberte, k čemu si se to upsal. Dobře, beru to, že se snažili o komedii, ale vůbec se jim to nepovedlo. Nemělo to žádný smysl a ani děj. To jako vážně musím sto dva minut koukat na to, jak stařec na stará kolena paří a balí ženské? Ne, to vážně nepotřebuji. Původní myšlenka byla možná dobrá a kdyby se zpracovala trochu jinak - dobře, tak úplně jinak - mohla z toho být příjmená a hlavně zábavná komedie. Kde jsou ty časy, kdy nás De Niro bavil ve Lotrech a Fotrech. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Komedie o cestě slušného syna z ovdovělým Dědou,který si chce užít život.Parádní Robert De Niro,který si to opravdu užívá a nebýt jeho tak je to pro mě průměrný film.Máme tu i trochu kanální humor,ale není to přehnaní a pěkně to tam sedne.Zaca Efrona sice moc nemusím,ale zde se to dalo a kdo měl rád třeba Fotr je Lotr tak hlavně kvůli Robertovi mu ten film nejspíš sedne.Za mě tedy celkově 70% a čtyři hvězdy. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Denirovic Bobík je i excelentní komediální herec. Kdysi famózně Půlnočně běhával, Vrtěl psem, Přebíral si to nebo nezapomenutelně homokapitánil ve Hvězdném prachu. Kdo viděl tyto skvělé, opravdu vtipné a inteligentní filmy, musí mi dát za pravdu. Takže teď dost přemýšlím, jestli na stará kolena jeblo jemu nebo jeho agentovi. Nejdříve ta umělohmotná hnisárna s Hetevejovic pizdou, avšak tu svým přirozeným charizmatem ještě udržel těsně nad úplným dnem žumpy. Ale teď!!! Notypyčo! Pardon, chtěl jsem samozřejmě říct „Div se světe!“, jak jinak. Že tohoto fantastického herce někdy uvidím v Gáj skůl buzikálu, a to po depilovaném boku snad nejhnusnějšího a nejprkennějšího metrotranzistora, opravdového od Matela, jakého kdy Továrna na sračky vypustila před kamery, a navíc v ultimativně trapném a ubohém fekálu, jemuž se může chichotat snad jen nezletilý dvanáctiprstý nedonošenec mentálně obskurní stokilové dojičky a neméně oduševnělého horníka z uranových dolů, to by mě nenapadlo ani v té nejhorší noční můře! A to se mi nedávno zdálo, že jsem byl náplní do sendviče mezi Tildou Swinstvo a Melisou MekFárty. Samozřejmě nedobrovolně, svázaný a nadopovaný Roháčem. Ovšem v porovnání s touhle žluklou mykózou na tříslech Džonaha Hnila to byl pořád naprostý Mumulend, a já se opět děsím každého mentála, který tomu byl schopen napálit víc než jednu. Opravdu nechápu, proč má něco takového Bobík zapotřebí. Nahrabáno má minimálně na dvě další generace, a kdyby si na stará kolena zatoužil omacat nějakou odpornou osmnáctiletou cigošku, nemusel přece naprosto ztratit důstojnost veřejně a moh si třeba tiše skáknout do bordelu v El Pasu. Smutné. Každému soudnému divákovi, který ještě s tímto kataklysmatem ultimativní debility, vrcholného homonevkusu a nebetyčné trapnosti neměl to ponížení, vřele doporučuji raději si nakapat do očí kyselinu, vyválet se tak sto minut v obsahu septiku libovolné venerologické kliniky a závěrem vykloktat hovno. Garantuji vám, že to bude daleko příjemněji strávený večer! ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Scenár k filmu sa v roku 2011 ocitol na tzv. Blackliste, teda zozname najlepších ešte nesfilmovaných scenárov. (m.a.t.o.)
  • Fotoaparát, ktorý používa Jason Kelly (Zac Efron) je zrkadlovka Nikon D3300. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama