Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (348)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Našláplá, sprostá, nekorektní a nahláškovaná komedie, která De Nirovi sedla jak prdel na hrnec. Občas jsem měl pocit, že čerstvého vdovce utrženého ze řetězu vlastně ani moc nehraje. Za hromadou fórků se samozřejmě skrývala nějaká ta romantická a vlastně i rodinná citovka, ale celek to nijak zvlášť nenarušovalo. Vedle De Nira v tomto případě nezáří hezounovitý Efron, ale Aubrey Plaza, která je tady žhavá jak nikdy nikde. Takhle by to šlo. 80% ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Další jednohubka z Netflixu. Přepálená americká komedie o De Nirovi, který má síly na rozdávání a Efronovi, který se ho jako vnuk snaží brzdit. Nechybí sex, fekální humor a samozřejmě oplzlosti všeho druhu. Oceňuji, že Efron točí jako na běžícím pásu, protože je to sympaťák, ale fakt je, že tenhle film není vůbec ničím výjimečný. Pokud máte dvě promile, tak vás zajisté bude bavit mnohem více. Alespoň ta Zoey je hezká a finále na mě jako obvykle funguje. Uvědomění na poslední chvíli je zkrátka filmové klišé, co zabírá. Přesto není tu zdaleka tolik humoru jako by mělo být v kvalitní komedii. (45 %) ()

Reklama

Streeper odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu ohodnotit film jinak než nejnižším hodnocením. Robert De Niro býval skvělým hercem, který si uměl vybírat filmy podle kvality, ale čím je straší, tím méně dobrých filmů natáčí a tohle je snad jeho úplně nejhorší film, co jsem viděla. Zajímalo mě spojení Efron a De Niro, říkala jsem si, že k sobě půjdou, že to bude vtipné. Ne, bylo to nechutné, trapné a zcela pod úroveň Oscarového herce jako je Robert De Niro. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak neviem. Začínam už byť presvedčený, že sa R. de Niro nevie alebo nechce zmieriť so svojou starobou, pretože v poslednom čase točí iba filmy, ktoré sa venujú problémom so starobou a o tom, aké úžasné je žiť aj v pokročilom veku, a že život starobou ešte nekončí. Už začína byť monotónny. Jeden-dva filmy sa ešte dajú pochopiť, ale keď je už toho moc, tak je z toho človek logicky presýtený. Na druhú stranu ale uznávam, pár komických výstupov sa tu celkom vydarilo, ale aj tak nečakajte žiaden komediálny zázrak. Možno by pomohlo, keby sa tu viac zatlačilo na drámu a ponúklo sa tým divákovi i niečo viac, ako len pár lacných gagov s opitým Zacom Efronom. 50/100 ()

Kosmik 

všechny recenze uživatele

Komedie na jedno podívání producentsky postavená "na jistotu". De Niro opakuje postavu z komedií Fotr je lotr. Zac Efron se ukáže oblečen pouze do 30 cm plyšové včely. Drogy, sex, noční kluby na Floridě. Protivná snoubenka versus přitažlivá holka, která se objeví několik dnů před svatbou. Tedy formát, co by měl v oddechové komedii fungovat a opravdu funguje. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Scenár k filmu sa v roku 2011 ocitol na tzv. Blackliste, teda zozname najlepších ešte nesfilmovaných scenárov. (m.a.t.o.)
  • Keď Nick (Adam Pally) ťukne do svojho bratranca Jasona (Zac Efron), aby ho objal na babičkinom pohrebe, je vidieť ako Nick v pravej ruke drží e-cigaretu a v ľavej pivovú fľašu. V druhom detailnejšom zábere, keď Nick prosí Jasona o objatie mu z pravej ruky zmizla e-cigareta. V ďalšom zábere, keď ho Nick objíma a vydychuje na neho dym je vidieť, ako ju v pravej ruke opäť drží. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno