Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (347)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V komentářích někteří skuhrají, že De Niro opustil své vážné role a začal je hanit komediálními rolemi. Mě naopak až v ten okamžik začal bavit a zajímat. Možná jsem nekulturní hovado ale nějaký jeho Taxikář mě vůbec nebere. Zato ve Velké svatbě mě rozsekal smíchy. Pravda, on je v těch komických rolích skoro pořád stejný a nerudný a tak nějak se dá jeho výkon očekávat, ale je roztomilý. Tady z těch svých nerudných dědků trochu vybočil a válcuje. A je to sranda. Buzny, negři, gerontofilky, dealeři, yuppie, pomatení konspirátoři, fakt zábavná policejní dvojka. Všechno dohromady. Takovou čurinu jsem fakt nečekal. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak neviem. Začínam už byť presvedčený, že sa R. de Niro nevie alebo nechce zmieriť so svojou starobou, pretože v poslednom čase točí iba filmy, ktoré sa venujú problémom so starobou a o tom, aké úžasné je žiť aj v pokročilom veku, a že život starobou ešte nekončí. Už začína byť monotónny. Jeden-dva filmy sa ešte dajú pochopiť, ale keď je už toho moc, tak je z toho človek logicky presýtený. Na druhú stranu ale uznávam, pár komických výstupov sa tu celkom vydarilo, ale aj tak nečakajte žiaden komediálny zázrak. Možno by pomohlo, keby sa tu viac zatlačilo na drámu a ponúklo sa tým divákovi i niečo viac, ako len pár lacných gagov s opitým Zacom Efronom. 50/100 ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Nenadělil jsem 4 hvězdičky jenom proto,že tu rozjetou záležitost v závěru zbytečně přibrzdili předimenzovanou romantikou,která sem pasovala asi jako pěst na oko.Přestože šlo hlavně o prvoplánový humor,kde se až příliš často používalo slovo na f,velice dobře to na mě fungovalo.Připouštím,že v žádném případě nejde o intelektuální snímek,nad jehož odkazem by se měl člověk dlouhodobě zamýšlet,ale jde o oddechovou komedii,u které může člověk vypnout a v klidu se odreagovat.A k tomu i došlo. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Totálne našlápnutá, prisprostá R-ková komédia s takými drzými hláškami, že oproti nej vyzerajú aj podobní Efronovi Susedia iba ako neškodná zábavka. Samozrejme pre puritánov, ktorí od filmu s názvom DIRTY Grandpa očakávajú ďalší oscarový výkon De Nira absolútne nevhodné, pre všetkých ostatných ktorí aspoň trochu uvažujú a vedia, že sa jedná o R-kovú komédiu, tak to „R-ko“ a plno hrubozrnných nadávok, sexistických narážok dostanú v maximálnej možnej miere. A čo ja na tom najlepšie, väčšina z nich funguje bez toho, aby bola akokoľvek trápna ako to v prípade týchto komédií zväčša býva. Zac Efron a Robert De Niro tvoria skvelú komediálnu dvojku, Efronovi (aj keď ho nemám v obľube) evidentne nerobí problém si strieľať aj zo samého seba a samotný De Niro si rolu nadržaného starca užíva plnými dúškami a je to na ňom vidieť. Samozrejme, všetkým ktorým vadí už iba predstava, že De Niro tu zrovnáva svoj penis s penisom svojho „vnuka“ Efrona ruky, respektíve oči a uši od tohto filmu ďaleko preč. Všetci ktorí pochopili, že toto nie je žiadna sofistikovaná zábava, ale schválne prestrelené a drzé „R-ko“ sa nebudú mať veľmi na čo sťažovať. Samozrejme, postavy sú ploché, ale preboha sťažovať sa na to v podobnom žánri? Veď to je zámerné zveličenie stereotypov do extrémov, aby som si z toho mohol robiť srandu! Ten jemný apel na tradičné hodnoty a to ako si v závere nájde postava svoju „pravú lásku“ si film síce mohol odpustiť, no nakoľko to to nijako nekazí, ani nebrzdí zábavu, tak to výrazne neotravuje. Vo výsledku tak film má pár zádrhelov, ale inak neskutočne nahláškovaná komédia s totálne odviazaným De Nirom a za tento rok zatiaľ jedna z najlepších amerických komédií, ktoré šli do kín. Takéto správne drzé kúsky, ktoré ani raz po celú stopáž nepadnú do trápnosti sú na odviazanie a zresetovanie hlavy ako stvorené a preto mi vôbec nerobí to hodnotenie hnať takto vysoko. CELKOVO: 4* (8/10) ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Dirty Grandpa je, až na pár zádrhelů, nahláškovanou a gagy nacpanou podívanou, která stojí a padá na skvělém výkonu Roberta De Nira. Jeho postava hláškujícího dědy Vás jednoduše strhne a bude Vás bavit až do poslední minuty. JIstě, občas to místy drhne, občas je to vážně praštěné, nicméně sledovat Roberta De Nira jak si užívá každou vteřinu svého komediálního záběru, za ty občasné "WTF momenty" prostě stojí. „You know what I'd rather do? I'd rather let Queen Latifah shit in my mouth from a fucking hot air balloon.“ ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Zac Efron (Jason Kelly) používal dvojníka při jízdě na motocyklu, kde měl být nahý. (BloodMax)
  • Fotoaparát, ktorý používa Jason Kelly (Zac Efron) je zrkadlovka Nikon D3300. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama