Reklama

Reklama

Atlet roku 2014

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Přímý přenos vyhlášení ankety Atlet roku 2014 z pražského Ambassadoru, kterou vysílá Česká televize od roku 2001, moderují Monika Absolonová a Aleš Háma. V bohatém programu kromě tradičního vyhlášení, kdo se stal Trenérem roku, Objevem či Juniorem roku se dozvíme i jména deseti nejlepších českých atletů. V rámci slavnostního večera vystoupí Karel Gott, Ondřej Brzobohatý, Petr Bende a mnoho dalších. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Úvodem řeknu, že proti této anketě nic nemám a nejsem vůči ní zaujatý, ale když už se jedná o takovouto sportovní akci, tak i zábavné estrády a hudba by tomu měla odpovídat a ne že tam zase bude zpívat Goťák obklopený pěti teenagerkami. Tahle zábava mi už přijde dost ubohá a nevím, koho to ještě může pobavit. Co se týče ankety samotné, tak je alespoň trošku na úrovni vůči jiným podobným anketám (např. fotbalista roku atd.) a všem vítězům pochopitelně gratuluji (ač ve výrazech v tvářích některých sportovců a sportovkyň si nejsem jist, zda je tahle anketa vůbec zajímala). Fórky Aleše Hámy byly na úrovni a občas jsem se i dobře pobavil. 45% ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Klasický těžký podprůměr papundeklového estrádního typu. Chtělo by to více profesionálnější a emocionálnější přístup. 38%. ()

Andreas17 

všechny recenze uživatele

Péťa Svoboda se minul povoláním !? Kdepak, skvělý sportovec, který ve velice krátkém intervalu zhodnotil svou sportovní kariéru (snad i budoucnost). ()

Reklama

Reklama