Přímý přenos slavnostního předávání cen nejlepším atletům roku 2011. (oficiální text distributora)
paascha
odpad!Trapné jako nic jiného.(5.11.2011)
LiVentura
Chápu účel, ohodnotit výborné české sportovce-atlety, ale ta načančaná atmosféra, songy na playback apod... ee..(5.11.2011)
SOLOM.
Všem atletům kteří nás skvěle reprezentují gratuluji a přeju co nejvíce úspěchů i nadále. Společně s hokejisty a Petrou Kvitovou mi dělají docela radost. Nicméně kvalita tohoto galavečera teda nic moc. Ještě že to alespoň není taková blbost jako Slavík. Tady to mají ocenění opravdu zasloužené…(26.11.2011)
zdeny99
Ankety se těžce hodnotí. Nedají se hodnotit vysoce ani nízce a já sám se tohoto trendu držím. Nikdy je zřejmě neohodnotím vysoce ani nízce. Téměř vždy jsou si velice podobné a tahle podobnost z nich dělá průměrný pořad, ačkoliv se snaží přijít každý rok s něčím novým. Tím samozřejmě myslím uvádění pořadu, rozhovory, učinkující a předávání cen. Ohledně ovlivnění hodnocení daného pořadu na CSFD se samozřejmě nedá v žádném případě započítávat fakt, kdo vyhrál jakou kategorii. Tahle skutečnost musí zůstat nestrannou na těchto webových stránkách.(12.11.2011)
Chajimwitz
Různé ankety o sportovce roku,ať už jde o fotbalisty,tenisty,lyžaře,atlety,hokejisty atd. , jsou jediné pořady,kde můžeme spatřit hned několik opravdových celebrit.Tím mám samozřejmě na mysli oceněné sportovce,kteří se svojí každodenní dřinou někam propracovali a něčeho dosáhli a kterým zadarmo nikdo nic nevěnoval,nikoliv parazitující moderátory.(16.3.2012)
MTHRFCKR
odpad!Došlapy, přešlapy, Absolovinky ... Šílenost, prvních 10 minut stačilo pro odrazení sledování zbytku. Informace o vítězích si raději přečtu zítra v novinách, než vyšlukovat tuto trapárnu až do konce.(5.11.2011)
anitae
Proč ne, pro mě to je každoroční shrnutí atletického roku...ale kdyby to mělo být v TV častěji tak to je odpad!(5.11.2011)