Reklama

Reklama

Atlet roku 2012

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2012, 70 min

Přímý přenos vyhlášení ankety Atlet roku 2012 z pražského Ambassadoru, kterou vysílá Česká televize od roku 2001, moderují Monika Absolonová a Aleš Háma. V bohatém programu kromě tradičního vyhlášení, kdo se stal Trenérem roku, Objevem či Juniorem roku se dozvíme i jména deseti nejlepších českých atletů. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

bari68 

všechny recenze uživatele

Žiadna extra dávka topornosti, či násilnosti, ale prekvapujúco bolo vidno pár dobrých nápadov a vtípkov, ktoré utvrdzovali atletické esá, ale zrážali do kolien prítomnosti mistra Gotta. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Skutečně nebýt vítězů připadáte si, jako byste uvíznuli v čase. Snad ani ty hosty uklící jen někam do zákulisí a pak je "vyparkují". ()

Reklama

Čtec 

všechny recenze uživatele

Oceňuji neotřelá amatérská "pěvecká čísla". Například Rychlý holky si zaslouží ocenění za odvahu. ()

Zajímavosti (3)

  • Nejvyšší počet získaných titulů drží Helena Fibingerová a Jan Železný, kteří zvítězili sedmkrát. Šest prvenství získali Ludvík Daněk, Imrich Bugár a Jarmila Kratochvílová. Stejně tak rekordmany v počtu titulů v anketě Atlet roku, ovšem již samostatné České republiky, jsou oštěpař Jan Železný a oštěpařka Barbora Špotáková, oba získali do roku 2012 shodně šest ocenění. (Paity)
  • Poprvé byl nejlepší atlet vyhlášen v roce 1962, od té doby byla tato anketa jednou přerušena v roce 1969. Od roku 1997 se vyhlašují atletické osobnosti uplynulé sezony v kategoriích nejlepší atlet, junior, trenér a objev. (Paity)
  • Dvojice moderátorů Aleš Háma a Monika Absolonová mají akci Atlet roku téměř předplacenu. Společně uvádí tento sportovně-zábavní pořad věnovaný nejlepším atletům České republiky nepřerušovaně od roku 2006. (Paity)

Reklama

Reklama