Reklama

Reklama

China O'Brien

  • USA China O'Brien
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Ex-policajtka China O'Brien se vrací do rodného města, kde její otec dělá šerifa. Ten šlape na paty místnímu podsvětí, ale za to je zabit. China se rozhodne kandidovat na šerifa a dokončit jeho práci... (5150)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie je to tak dávno, čo sa Cynthia Rothrock prekopala do mojej desiatky najobľúbenejších herečiek. V poslednej dobe som si totiž zvykol spestriť svoju pravidelnú konzumáciu filmov nejakým starým titulom, v ktorom si zahrala táto neohrozená, neporaziteľná, americká karate tigrica. Tentokrát to bol film "China O´Brien", ktorý v roku 1988 podľa vlastného scenára natočil režisér Robert Clouse. Cynthia v ňom stvárnila policajtku vo výslužbe, ktorá sa vráti do svojho rodného malého mesta, v ktorom jej otec zastáva funkciu šerifa. Je to podctivý policajt. Jeho práca hatí plány miestnemu zločineckému gangu a tak ho odstránia. Jeho dcéra China O´Brienová zaujme jeho miesto, zjedná v meste poriadok a pomstí otcovu smrť. Je to parádny akčný béčkový masaker z konca osemdesiatych rokov minulého storočia. *** ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

NEJLEPŠÍ ŠERIFKOU PROTI BEZ PRÁVÍ JE CYNTHIA ROTHROCK! Skvělý akční snímek a moje nejoblíbenější postava Cynthie Rothrock je právě China Obrien. Jedná se o čisté béčko,které se nesere s klišé a chybama v režii Roberta Clouse režiséra filmů Bruce Leeho,spousta bitek a Keith je skvělý a čiší z něj profesionál. Pro mě nejoblíbenější postava Cynthie Rothrock. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Druhy diel sme mali na VHS-ke dabovany cesky jedinym typkom. X-krat som to ako nastrocny pozeral s otcom, dedkom, s kamosmi, ci len sam. Na video-rekorderi, na ktorom ked  ste pauzli video uprostred prehravania, tak obraz zmrzol a vyzeral ako fotka. :D Nostalgia ako svina. Tato jednotka je rozhodne slabsia, co sa tyka subojov, ale potesilo ma vysvetlenie Dakoto-vho pribehu. Ocenia skutocne asi len nostalgicky zalozeny ludia, co vidavali tieto filmy, ked boli decka. :) Teraz je to uz skoro inak nepozeratelne, zvlast preto, ze DVDRipy, ku ktorym sa mozno dostanete su i po stranke zvukovej a i obrazovej velmi nekvalitne. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tieto filmy boli na mňa moc primitívne už v detstve. Nútili ma doma pozerať Stevena a Jean-Claudea, to je tak všetko. Chinu O'Brien som napríklad dnes videl prvýkrát. A bavil som sa. Stačí si nároky nastaviť na bod C (to je ten pod béčkami) a mali by ste byť v pohode.. Všetci sú tam tak dobrosrdeční, rodina nadovšetko! A potom im všetkým zlí podnikatelia tie rodiny povraždia, tak sa rozhodnú, že ich treba konečne ..... zatknúť. Iba jedna vec mi nedá spať: Prečo sa Cynthia volá China a jej ázijský kamarát Dakota? Odpad ako seriózne hodnotenie, 1, 2 hviezdy obhájitelné. Tri sú guilty pleasure. Vote China! ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Ústřední tentokrát trojice je fajn a dobře se na ně kouká. Všichni se umí ohánět, ale kupodivu mne Keith bavil nejvíc. Ale jasně, Cynthia umí taky, ale přijde mi, že Keith byl fakt nejlepší. Každopádně film je hodně průměrný, bitky ho opravdu zachraňují, ale určitě bych se nebál jich přidat příště. Nebylo jich jako málo, ale ani nějak přehnaně hodně a mám rád když se to řeže pořád. Co se týče nasnímání bitek, tak to bylo fajn, dobře se na to koukalo, nebylo to nijak roztřesený a člověk přehledně viděl, kdo koho kope. Za mne to film pozvedlo o hvězdu navíc. Některé dialogové pasáže byly opravdu uspávací a nudný. Celkově průměrný filmek, Cynthia to umí rozhodně lépe. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Keith Cook si před natáčením zlomil levou ruku při sáňkování se Cynthií Rothrock. To je důvod, proč má postava Dakoty chromou jednu končetinu. Tento prvek původně ve scénáři obsažen nebyl. (Tai_K_B)
  • V jedné z bojových scén mrští China (Cynthia Rothrock) po protivníkovi skleněný předmět. Rekvizitář ale neměl k dispozici umělé sklo a skutečné střepy pořezaly kaskadéra v obličeji. (Tai_K_B)
  • Při natáčení se nešťastnou náhodou při manipulaci s výbušninami zabil jeden z členů štábu zodpovědný za speciální efekty. (Tai_K_B)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno