Reklama

Reklama

Beau pracuje jako předák elektromontérů na údržbě vysokonapěťové rozvodné sítě. Při jedné bouřce zahyne při výstupu na stožár jeho bratr Danny. Dannyho manželka zemře při automobilové nehodě a Beau začne vychovávat jejich dceru Bailey. Bailey pracuje, ale strýc chce, aby odešla studovat na vysokou školu. Bailey má vztah s Duncanem, kterého Beau nesnáší. Duncan těžce nese, že by Bailey měla odjet, ale nedává to najevo. Duncanův otec také pracoval v oboru a zahynul při výkonu práce. Duncanova matka zůstala sama se synem bez prostředků a stala se z ní alkoholička neschopná normálního života. Duncan se přesto přihlásí k tomuto nebezpečnému povolání. Bailey nadbíhá také flákač Ron, Bailey ho odmítá. Je těhotná s Duncanem, ale zatím to tají. Do sousedství Beaua a Bailey se přistěhují Carline s manželem Eugenem a dětmi. Eugene pracuje také u linkařů. Carline se spřátelí s Bailey a svěří se jí, že se manžel od návratu z Iráku velmi změnil. Trpí posttraumatickou poruchou a v práci je velmi opatrný. Neustále poukazuje na to, jak je nebezpečná. Firma musí modernizovat rozvodnou síť v polovině státu a všichni elektromontéři jsou v plném nasazení a stále v práci. Beau učí nováčky, včetně Duncana, který byl přidělen k jeho týmu. Carline se cítí osamělá a Bailey si povšimne, jak večer odjíždí taxíkem z domu. Eugene objeví v jejím mobilu neznámá čísla a začne ji podezírat z nevěry. Carline prohlásí, že patří přátelům Bailey. Když se příště sejdou, Carline jí řekne, že poznala, že je Bailey těhotná. Bailey opáčí, že ví, že je Carline Eugenovi nevěrná. Když odcházejí z baru, vnucuje se jim Ron s přáteli. Objeví se však Duncan a Beau a zabrání jim v tom. Bailey se rozhodne říct Duncanovi o těhotenství. Duncan je nadšený. Chce se o radost, že bude otcem, podělit s matkou, ale  ta stále vidí jen svého manžela elektromontéra, který zahynul a nechal je bez prostředků. Bailey řekne o těhotenství strýci Beauovi, ten se s tím však nedokáže smířit... (TV Prima)

(více)

Diskuze

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

vegetol.mp , Lacike

pánové, já mám modem a jen jsem měl možnost číst o tomhle pár článků, že to bude akční...

ale tak nevadí, počkám si na komentář vegetola potom. :)

na příspěvěk reagoval Lacike

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

vegetol.mp , Yoshitsune

mne nestačí brutalita, já chci aspon kus choreografie a dynamiku a nemám rád hromadu gansgterů na sobě.. ale jinak máš dobrej čuch a víš co chci

 

vegetole, nevadí stejně tomuhle filmu dám šanci. travolta není špatnej v akci.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, Lacike

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike

Tohle vypadá jako slušnej dvd film. Možná do pár kin, aby se neřeklo. Oproti  marvelovkám by to nemělo šanci. Bohužel.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Ci Stoneovej a ostatnym daju nejaky ten milion zalezi od produkcie.

Voltage Pictures sa mi zda ako studio, ktore sa snazi o nejaku kvalitu a tak podla mna väcsinu rozpoctu naliali do natacania a väcsim honorarom vyplatili maximalne jednu hviezdu, ktora uplne staci na plagat. A ci Stoneovej postavu bude hrat ona alebo nejaka ina hviezda o ktorej si väcsina ludi mysli, ze uz nezije je uplne jedno.

 

Co myslis. Pojde tento film do sirokej kinodistribucie v USA?

Podla mna asi nie.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike

No právě. Vzhledem k tomu, že různý VanDammovky, Lundgrenovky a Seagalovky stojí něco od 5  do 10 mega, tak mi přijde, že rozpočet 10 mega na takovej typ filmu je dost málo. Travolta si určo řekne aspoň tři a i ta Stoneová, i když za zenitem, si aspoň mega nechá vypaltit. A vůbec nevím, kolik může brát Kate Bosworth, ale minimálně půl mega si vezme. Ale točí se to v Kanadě, která filmy dost podporuje. Takže třeba natočí díky pobídkám film za 20 a vyjde je na 12:)

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Podla mna to celkom sedi.

Ten film natacali v nejakom lacnom zapadakove. Nic extra drahe v trailery nevidno, jediny herec, ktory simohol pytat 1-2 megovy honorar je Travolta, nech uz si o Hacklovi myslim cokolvek, tak aj tie medvede vyzerali na 10 mega slusne. Evidentne to s peniazmi vie.

Ked to porovnas s 8-10 megovymi Seagalovkami v ktorych mas 1 nahanacku, 1 vybuch, 2 prestrelky a 3 parsekundove bitky, tak sa mi Life on the Line zda ako dost predrazeny film. Aspon jedneho medveda tam mohli dat. :))

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Vyzera to super. Snad to tentoraz dopadne dobre a nie ako minuly Hacklov film. Ale tentokrat tu nebudu ziadne digitalne medvede, takze som kludny. :))

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Reklama

Reklama