Reklama

Reklama

Epizody(3)

Je to právě 51 let, co Spojené státy americké vyslali do vesmíru mezihvězdnou loď. Jedná se o vojenský přísně tajný projekt nazvaný Ascension, při kterém je do vesmíru vysláno 600 lidí různého původu, pohlaví i náboženství. Cesta vesmírné lodi bude trvat celkem 100 let, takže až třetí generace se dočká jejího cíle. Úkolem je zachovat lidskou populaci také mimo Zemi. Na palubě ale dojde k vraždě mladé ženy, což nenávratně změní životy všech cestujících... (TV Prima)

(více)

Recenze (86)

swamp 

všechny recenze uživatele

Veliké překvapení z produkce SyFy. Tato minisérie nasadí už prvním dílem velice vysoká očekávání s perfektním (i když jsem ho tušil) twistem v závěru. Zbývající dvě epizody už trochu pokulhávají, ale oproti jiným seriálům této stanice si tvůrci poradili i s rozuzlením poměrně dobře a já si mohl vychutnat toto povedené sci-fi. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatný, jako, vědouc si toho, že to nebude pokračovat, příliš kvapně finišující. Od začátku se postupně buduje atmosféra a jakási mysterióznost, aby se to v poslední třetině zvrhlo v ukvapené zvraty a následoval otevřený konec, který nikdy nebude ničím následován. Škoda předčasného zaříznutí. ()

Reklama

ER 

všechny recenze uživatele

Poměrně solidně vystavěný příběh se zápletkami nejen z kategorie scifi. Prolínání vědeckého experimentu se současným světem působí neotřele a děj má snad všechny atributy,nutící k myšlenkovým úvahám,kam až to může zajít (hlavně v momentech,když srovnáváte iluzorní svět kosmické lodi a ten reálný). A pochvalu si může připsat i casting,který dokázal vybrat dost neznámých,ale solidně hrajících "tváří". ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Sci-fi minisérie říznutá detektivkou, která mě velice, velice mile překvapila a kterou bych si dokázal představit jako čistokrevný seriál (hlavně díky otevřenému konci), protože má opravdu zajímavý potenciál. Po celou dobu jsem nemohl věřit tomu, že to natočili na SyFy, protože tohle je tak neSyFyovské (ano, to slovo myslím vážně). Má to perfektní herce (Tricia Helfer), zajímavou zápletkou plnou zajímavých postav a událostí, skvělé triky, parádní retro atmosféru, která k tomu všemu naprosto perfektně sedla a nádherné kozaté mladé sexy holky v plavkách jako velice příjemný bonus. Má to nápad, má to spád a i když tempo v druhé dvojici epizod po fantastickém rozjezdu trochu zpomaluje, na konci se vše vrací do starých kolejí. Navíc je vidět, že tvůrci chtěli pokračovat, o čemž svědčí i ten poměrně nečekaný konec. Já si nemám na co stěžovat, perfektní sci-fi, které mi naprosto sedlo a udělalo mi velkou radost v naprosto všech ohledech. A kromě fantasy je to lehce říznuté i fantasy a všechno to dohromady pasuje jako máloco. Tahle skvělá televizní partie ode mě přesto nedostane plné hodnocení, protože nevím, jestli se k tomu v budoucnu vůbec budu chtít vracet a protože jsou mnohem lepší věci a tak alespoň velmi silných a naprosto zasloužených a poctivě vydřených 80 nádherných procent. ()

RafaKrakal 

všechny recenze uživatele

Velmi zdařilý pilot. Seriál odstartoval na výbornou, ale přesto je tu mnoho co mu vytknout. Děj sice ubíhá svižně, avšak některé pasáže jsou zcela nadbytečné a bohužel i značně nudné, k čemuž nepřispívají ani nepřesvědčivé herecké výkony. Avšak celkově se jedná o velmi zdařilý počin, jenž vychází z velice zajímavého námětu. Co však potěší nejvíc je mistrný scénář, jenž dává příslib parádní sci-fi podívané a hlavně množství zvratů, jenž snad budou s dalšími díly přibývat. Na pět hvězd to sice není, ale slušných 80% se zajisté dá udělit ()

Galerie (52)

Reklama

Reklama