Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Rudyho má každý rád je adaptací úspěšného amerického sitcomu z rodinného prostředí. Situace a střety, které běžný život přináší, jsou nám důvěrně známé. Podobně žijeme i my. Navíc způsob řešení situací a především humor a nadhled je nám blízký. V české verzi žije Rudyho rodina v Praze a všechny reálie jsou české. Mladí manželé mají tři malé děti a milující rodiče, kteří jim s láskou pomáhají. Problém je v tom, že pořád. Bydlí totiž přes ulici. A tak mají manželé starosti nejen s dětmi ale i s nimi. Každá jejich návštěva je jako cvrnknutí do nosu. Jednou za měsíc se to dá vydržet, ale když se to děje každou půlhodinu, je to k nesnesení. Jako by nestačilo být milující otec, ohleduplný manžel a vytížený sportovní redaktor splácející hypotéku na domek! Jako by nestačilo být vzornou matkou tří dětí, malé Anežky a dvojčat nemluvňat Matěje a Jiříka, a ženou v domácnosti! Nestačí. Hranice jejich obydlí jsou neformální, nebo spíš vůbec neexistují a rodiče i podivínský bratr jsou u nich pořád. Velká milující rodina. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (92)

Thamilka 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál jsem byla upozrněna až z internetových stránek. Z velké zvědavosti a znalosti seriálu Reymonda má každý rád, jsem si seriál pustila. Ke zhlédnutí seriál samozřejmě přišpěla i hvězdná obsazenost, která mě ale bohužel velice zklamala. Seriál je spíše trapný než vtipný. Kopírování toho, co bylo vtipné v 90. letech, jen těžko přenesete do roku 2015. Herci nejsou až ta špatní, ale dialogy a vše, co se kolem děje, může nadchnout asi jedině toho, kdo neviděl originál. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Nechapu, jak se u nas mohou tocit sitcomy, podle americkych a anglickych originalu, kdyz nase prostredi a humor je tolik odlisny. Ocividne to nefunguje a ani tech dvacet minut nejsou tvurci schopni naplnit davkou humoru, az na par malo zablesku. Rasilova jako herce nemusim, tady mu to ale prekvapive sedne, pokud to lze brat jako kompliment. Naopak ma oblibenkyne Schneiderova se vylozene trapi. Novotneho je zde skoda, Navratil by mohl dostat vice prostoru a Holubovou mohli taky nahradit mene okoukanou tvari. Serial visi nad propasti trapnosti. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Trvám si na svém, že Marta a Věra byl nejspíš nejlepší sitcom, který v Česku vznikl. Hned na druhém místě bych dal Comeback. Bohužel, tohle je jen další z řady neúspěšných pokusů. Sitcomy prostě Česko neumí. Je to jako kdybychom chtěli natáčet sci-fi nebo drsné akčňáky. To není naše parketa. Málo, zoufale málo je zde humoru a vtipných situací, gagů a dialogů, což je u sitcomu docela problém. Herecké obsazení přitom není špatné. Na druhé straně také razím názor, že kvalitní herec je sice u sitcomu podstatné položka, ale rozhodně méně podstatnější než kvalitní vtip. Pokud totiž to, co herec říká je opravdu směšné, klidně to může říkat i horší herec. V sitcomech to divák odpustí. Bohužel, tady se role obrátily a jak je vidno, nefunguje to. ()

gruzdej odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se nedá přežít ani s velkým sebezapřením. Těžko říct, co je na tomhle seriálu především špatně, když tam nefunguje vůbec nic - castingem počínaje (kdo proboha dospěl k přesvědčení, že Schneiderová a Rašilov jsou komediální herci?) a timingem dialogů (tedy těch bizarních promluv bez významu i pointy) konče. Copak tenhle debakl nebyl zřejmý už ze scénáře? Pochybuju... ()

Bodega_Bay odpad!

všechny recenze uživatele

Moje oči, moje oči!! Nemá smysl se bavit o světových topovkách, jako jsou Přátelé nebo Miranda..ok...ale co třeba Krok za krokem nebo Roseanne? Ani po kotníky, ani po kousíček staré vyschlé a pemzou neodrhnuté paty nesahá tadyto COSI, co prostě není sitcom, ani kdybych si oči vyšrábala a uši uřezala, což mi bezpodmínečně reálně hrozí, jestli to dílo byť jen zahlídnu při přepínání. Fakt hrozný. Jako jediný komický okamžik (a řekněme ze strany výrobců spíše metahumor) vnímám fakt, že tohle vzniklo z povinně placených poplatků. Aneb nedržkujte, plaťte, my vám ty sračky natočíme ať chcete nebo ne. ()

Galerie (239)

Reklama

Reklama